Jump to content

Slovnaft Extraliga (po sezónu 2007/2008)

Sniper

Recommended Posts

Tak k tomu stvrtfinale - chcel by som,aby postupili Kosice,Trencin,Poprad a Nitra - a to z toho dovodu, ze v semifinale by sa Dukla stretla s popradom - A s tym mame po poslednom zapase s nimi v predposlednom kole nevyrovnane ucty :lol:

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sniper

183

• tomassi

155

• Polaris

90

• Ignatius

56

Top Posters In This Topic

Slovan pukol, našich pochválim keď vyhrajú aj zajtra. Dosť bolo našich vylúčených, to nie je dobre, ale aspoň si oslabovky natrénovali :lol:

Noooo

TRENČANOM to ide

ako jediný zatiaľ dokázali naplniť pozíciu favorita

- nevidel som bo som cestoval, ale v rádiu vraveli, že to až taký jednoznačný zápas, ako hovorí výsledok, nebol

Dnes to bola jasná záležitosť, len z tej prevahy boli tak rozkokošení že sa im to skoro vypomstilo. Dúfam že zajtra to už dorazíme, myslím že postup už by mal byť istý.

Cy krávo

vyzeralo to na najvyrovnanejšiu dvojicu a pozrimeže

- som čakal, že Poprad bude Slovanu vyhovovať viac ako NR, ale belasí pri súčasnej čajovej forme by mali problémy asi aj so ZA

tomassi dnes musíme vyhrať ešte jedne zápas, potom môcť robiť závery. Poznám série z 0:3 na 3:3 a hneď to bola vyrovnaná séria.

Som zvedavý na Slovan, ak dnes by prehral tak to bude mať veľmi ťažké.

Hej, pamatam si, ked sme mali so Skalicou na male a prehravali sme 1:3 na zapasy, ale nakoniec sme postupili a v minulej sezone dokonca Lugano vo Svajci v prvom kole prehravalo 0:3 na zapasy a otocilo. Momentalne prehravame 0:1, sle do konca daleko....

DUKLA Trenčín - MHC Martin 4:0 na zápasy, Trenčín je v semifinále

Mala to byť najvyrovnanejšia séria, opak bol pravdou. Síce tento posledný zápas bol na nervy, ale dobre to dopadlo.

:lol:

No čo

v strednom pásme sa kazila hra, lae tak sa hrajú play-off zápasy vonku

- hlavné je, že som to neuriekol a prvým kolom sme prešli bez straty kvetinky

Bol som na Zvolen, dobry hokej, len ti rozhodcovia piskali strasne na hovno, Zvolencana vylucili za kazdu aj neexistujucu vtakovinu....

KE - TN

tohto predčasného finále som sa obával

podľa mňa je DUKLA jediné mužstvo, ktoré môže Vraňare zastaviť

ak postúpia KE ďalej, tak je titul jasne ich

Jednoznacne, predcasne finale, na vsetkych ostatnych dvoch Dukla ma, Kosice su jediny tvrdy orech v lige, dufam, ze postupime dalej.

Ja tým Košiciam moc neverím. Dobrí sú, ale nie najlepší. Ak sa nedajbože dostanú do finále a chytia Zvolen resp. Slovan vo forme tak až také jednoznačné to nebude.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy