tomassi Zverejnené 16. December, 2009 Zverejnené 16. December, 2009 nad KDH by som začal uvažovať,ak by začali odchádzať ľudia ako Brocka a spolkeď KDH zruší uznesenie, kde nevylučuje SMER ako koaličného partnera teda pán Fígeľ jasne povie, SMER NIE
tomassi Zverejnené 19. Január, 2010 Zverejnené 19. Január, 2010 aj to musí zorganizovať Alojz Hlina alias "dobyvateľ sídla SNS" resp. Občianska konzervatívna strana, Ondrej Dostál, Juraj Petrovič, Občania proti totalite, Martin Dinuš, Vlado Filipko, Občiansko-demokratická mládež Bratislava, Martin Horanský, Alexej Dobroľubov, 1
game Zverejnené 23. Január, 2010 Zverejnené 23. Január, 2010 pozrela som si reportáž, trochu rezonovalo v prejavoch pitie moci a kdečoho iného, aspoň podľa tv joj, bola zima a okolo 2000 ľudí a poniektorým politikom to vraj pripomínalo trochu rok 1998 a zhromaždenie proti mečiarovi / vtedy bolo 30 000 ľudí /
tomassi Zverejnené 24. Január, 2010 Zverejnené 24. Január, 2010 ono to bude tým, že vtedy to proti tomu Mečiarovi mysleli všetci zúčastnení skutočne SMK vraví STOP tejto koalícii, no vláde s Ficom sa nebrániKDH vraví STOP všetkým, kt. podporujú-zakrývajú korupciu, trestné činy, . . ., no rozhodnutie v ktorom sa nebránia vláde so Smerom nezrušiliSDKÚ a SaS vravia STOP tejto koalícii, no sú ochotní podrobiť Mečiara očistnému kúpeľu a zabudnúť na všetko y pred roku '98
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2010 Autor Zverejnené 31. Marec, 2010 Sem sa moja otázka hodí najlepšie. Potreboval by som analýzu činnosti KDH počas tohto obdobia (2006-2010), týka sa to daní, odvodov a verejných financií (články o tom čo sľúbili, čo spravili, ako hlasovali v parlamente, politické diskusie a pod.). Ak viete o nejakých článokch tak mi ich kludne nalinkujte, aj cez SS ak sa k tomu nechcete vyjadriť a ak sa chcete k tomu vyjadriť tak sem + s komentárom. Verím že ma nesklamete, týka sa to hlavne tvrdého kresťanského jadra (tomassi, elfant, dead, Jovzin, L.E.G., Yellow).
elfant Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Verím že ma nesklamete, týka sa to hlavne tvrdého kresťanského jadra (tomassi, elfant, dead, Jovzin, L.E.G., Yellow). Spajat vierovyznanie so sympatiami s politickou stranou, ktora ma v nazve slovo krestanske, je postavene na hlavu Su veci v ktorych su mi sympaticki, a rovnako aj take, v ktorych je to opacne. Ostatne som ich nevolil nikdy, tak v tomto nemozem sluzit ... v podstate som s nimi skoncil pri Carnogurskeho proruskej orientacii.
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Axel ani so mnou nepočítajja som sa od KDH odvrátil - resp. oni sa odvrátili odomňaa prezliekol som sa zo žltého trička do fialovéholenže fialový na voľby nemajú dostatok peňazí,takže pravdepodobne budem krúžkovať čísla 13, 23, 33, 43na kandidátke Most-Híd k analýze KDHvýrazným bol asi len Daniel Lipšic,kt. pomáha zvýrazňovať ďalšieho nevýrazného predsedu k hlasovaniu má napadá hlasovanie o Vlasteneckom zákoneteda nehlasovanie - strčenie hlavy do piesku KDH už nie tým ráznym KDH,ktoré vedelo povedať áno alebo nierôznymi konsenzami sa z nich stáva-stala typická európska ľudová - kresťanská strana
slimak Zverejnené 31. Marec, 2010 Zverejnené 31. Marec, 2010 Pre axelahttp://hnonline.sk/slovensko/c1-40974400-ponuka-kdh-ziadne-odvody-vyssie-dane Je to lepsie ako nic(sucasny stav).
Odporúčané príspevky