tomassi Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Divák kričal na 12-ročného hokejistu, že ho zabije najprv som to chcel dať do témy o SNS, no game mi to zamietla :lol: je to úbohé, ale minimálne to odzrkadľuje súčasný stav Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 mno ... nie je to celkom SNS, len toľko som k tomu podotkla ... :lol: je to rozhodne zúfalé, že sa futbalové praktiky hľadiska a bitky prenášajú na ľad, kde hrajú 12 ročné deti, aj keď to bola pravdepodobne provokácia presne, súčasný stav. kde je tu šport či radosť tých deciek, námaha, vložené prostriedky, hokej nie je lacný šport. v hokeji sa pobijú, ale nie takto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 o dosť smutnejšie na tom je, že sa k tomu nikto nevyjadrujeasi páni Široký, Nemeček, . . . majú dôležitejšie veci na starostiveď ide olympiáda Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Len mimochodom, som zacul, ze za nas bude hrat na OH nejaka "kanadanka". myslim, tam sa narodiaca a hrajuca. Ako je to mozne a pri synovi Stastneho to neslo? Na majstrovstvách sveta účasť Paula Šťastného v drese Slovenska nebola možná, nakoľko súčasné regule IIHF požadujú, aby hráč odohral minimálne dve sezóny v krajine, ktorú chce reprezentovať. A to isté platí aj o Yanovi Šťastnom... No a pri súčasnom rozkole SZĽH vs. Šťastný - tak asi to neprichádza ani do úvahy, aby jeho synovia hrali v slovenskom drese :lol: A sa mi zdá že chalani (Paul a Yan) nemajú ani slovenský pas. A k tej "Kanaďanke" : Natalie Babonyová - tá má aj slovenský pas, a už aj odohrané roky za Slovensko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 aljak vdaka za link. Mne slo prave o tie dve sezony, pri zenach to zrejme neplati. Rozdiel je hrat za repre a v krajine sutaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 takže na MS s kanadským tréneroma MS 2011 s čiernou stavbou vedľa štadiónu akým SMERom sa uberá SK hokej nevie asi nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 MS bez Bartečka a Višňovskéhožeby sa nám vrátili časy z pred 1998,kedy mal chuť reprezentovať asi len Jojo Stumpel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Demitra je tiež out: http://sport.aktuality.sk/clanok/92533/po-barteckovi-a-visnovskom-nejde-na-ms-ani-demitra/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Demitru chápem na jeho mieste by som spravil to isté Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Hanlonovci chytili proti Čechom 6:2ako vyzerala hra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Slovensko 4:3 Lotyšskoz 0:3 na 4:3žeby s Kanaďanom neprišla len hra v rohoch klziska, mantineloch, lepší forchecking, . . .ale aj kanadská mentalita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 V Žiline dnes pokrstili nové logo 1. hokejovej ligy Čo hovoríte na nové logo? Páči sa vám? Pre porovnanie prikladám nové a aj staré logo : * Nové logo 1. hokejovej ligy: * Staré logo 1. hokejovej ligy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 celkom sa mi páči. dnešné logo nepotrebuje vysvetľovací obrázok hokejisti, logá sa minimalizujú, pomaly až do miery nezrozumiteľnosti, ale toto logo sa dá, pre tých, pre koho je, je jasné. je silnejšie a modernejšie než to staré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hKpsoBFRgzc&feature=player_embedded hádam sa zíde dobrá partia ... a dúfam že budeme mať po dlhej dobe trošku hokejového šťastia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 zajtra štartuje SlovakiaCup na """novučičkom""" zimáku Stumpel už stihol ľadovú plochu pokrstiť krvou,zajtra by mohol aj gólom halu asi najlepšie popísal Ľubo Bartečko- je to skoro jak v Amerike, tribúny sú kol dokola, ale ešte jedno poschodie by to chcelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Naši konečne vyhrali v riadnom hracom casea vyraznejsim rozdielom4:1no mne to pripomínalo AllStars game- myslím nasadením jednotlivých hráčov strašne pomalé sa mi to zdalo - asi by som mal obmedziť NHL inakozvučenie dúfam doladia, bo miestami znelo,jak keď magneťák nevládal ťahať pásku +Demitra už ťahá "domov" do Jaroslavluvyzerá to tak, že z KHL sa skutočne stane NHL na európsky spôsobnebudú púšťať hráčov na prípraváky- niečo už naznačili dávnejšie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 vynikajúci článok http://hnonline.sk/n...-su-tie-peniaze celkové náklady na rekonštrukciu štadióna budú 95 miliónov eur. Hrôzostrašná suma, aj keď od nej odpočítame vyvolané investície, stále je to 86 miliónov eur za halu s kapacitou 10 000 sedadiel. Aj tak sa mi to zdalo neskutočne veľa, požiadal som o príklady iných porovnateľných hokejových hál. Nech sa páči, Riga Arena v Lotyšsku, s kapacitou 10 300, dokončená v roku 2008, stála 28 miliónov eur, Siemens Arena vo Vilniuse s kapacitou 8750 taktiež 28 miliónov eur a Steel Arena v Košiciach, kapacita 8437, dokončená v roku 2006, stála 22,2 milióna eur. Takže cena za jedno sedadlo kapacity je v Bratislave 8600 eur, v Rige 2718 eur, vo Wilniuse 3200 eur a v Košiciach 2660 eur. ešte k tej kapacite vyššia kapacita zráža cenu lístkov - aj preto je toto nezmyselný prdinec + http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/256332/Kratko-o-hokejovych-majstrovstvach.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Bohužiaľ, to je slovenská realita. V prvom rade sa treba dobre nabaliť. A až potom sa spraví, čo sa má. Niekedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Pán Široký po týchto majstrovstvách V Bratislave a Košiciach skončí ako prezident a už nebude ani kandidovať, teda ak náhodou nezmení svoje rozhodnutie ... koho by ste si vedeli predstaviť na jeho miesto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 prechádzka "novou" halouhttp://www.tyzden.sk/reportaze-tyzdna/co-vsetko-je-v-hale-za-90-milionov.html+uvedenie niektorých Krajčího slov na pravú mieru a pod.http://www.tyzden.sk/rozhovory-dna/urstadion-je-drahsi-ako-by-mohol-byt.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Pomaly začína príprava na MS ... v Lahti na úvod SUOMI zdolali Slovákov 3:1 :) Fínsko vs. Slovensko - 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) Góly: 2. Puistola, 17. Marjamäki, 49. Immonen - 59. Ružička Brankári: Hovinen (1/30 = 96,7%) - Škrečko (3/23 = 87,0%) Strely: FIN vs. SVK - 23:30 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Fínske mesto Kouvola hostilo odvetu medzi domácimi SUOMI a Slovenskom dnes to ale mali Fíni ťažšie, avšak z 0:2 otočili na 3:2 a opäť zvíťazili :) Fínsko vs. Slovensko - 3:2 (0:0, 3:2, 0:0) Góly: 36. Puistola, 40. Pustinen, 40. Komarov - 27. Sersen, 33. Radivojevič Brankári: Lassila (2/30 = 93,3%) - Konrád (3/34 = 91,2%) Strely: FIN vs. SVK - 34:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 slabučká obrana - obranná činnosť Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ale tie komentátorské hlášky nemali chybu :niee: Je dobré, že sme si vyskúšali aké je to behom 5 minút prísť o 2-gólové vedenie :) (aspoň si nabudúce dáme pozor) Ale darmo hodnotiť podľa týchto prípravných zápasov, obzvlášť keď jadro z vypadnutých teamov NHL, a tiež hráči z teamov bojujúcich v Play-off oboch líg sú stále neni k dispozícií. Ale je fajn pozrieť si v akcií aj takýchto hráčov a od niektorých vidieť aj obrovskú snahu sa dostať do zostavy na MS. Hráči ako Leo Komarov, Toni Rajala, Joonas Donskoi, Kim Stomberg, ... - je pekné vidieť, že Fíni majú talentovaných hráčov do budúcnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 z pár dôvodov som zápasy vidieť nemohol ... no pozerám že boli celkom vyrovnané, dokonca v tom prvom sme mali prevahu v počte striel ... ale zarazila ma iná vec ... to sa vážne Richard Lintner zranil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts