lopata555 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ku stále pretrvájajucej kauze Štastný - Široký. Nebudem nič hovoriť stačí si pozreť toto video do konca. http://www.youtube.com/watch?v=K9ihCSrKfJE...feature=related edit ... Svatoš nepríde jeho manželka je na rizikovom tehotenstve
bobsapp Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Neviem kde si čítal že je v rizikovom tehotenstve.Ja som iba čítal že je to jej prvé dieťa a že chcú byť spolu.To je dobrý dvôvod. Tým videom neviem čo si chcel povedať.Šťastného sere to, že je ten rudoch Široký pri žezle. No je jediný, ktorý si to dáva najavo. Možno to bude tým, že až tak veľa ľudí to nesere a nezaoberajú sa tým. Medzi nimi aj Tvoji (naši) hrdinovia z nhl, Filc atď...
lopata555 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Naopak, Svatoš nepríde. "Je to problém, jeho manželka je vo vysokom stupni tehotenstva. Je Američanka a preto sme s generálnym manažérom Petrom Bondrom usúdili, že s ním nepočítame," povedal pre TASR šéftréner. Ok trochu som to zle prečítal, ale samozrejme že to chápem že chce Marek zostať pri manželke. zdroj Šťastného sere to, že je ten rudoch Široký pri žezle No Štastného to začalo srať hlavne až vtedy keď ho vyhodili z postu generálneho manažéra. Ale to je jedno. Ja len nechápem prečo sa takéto veci vyťahujú pár týždňov pred MS.
lopata555 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Štart Jozefa Stümpela na svetovom šampionáte vo Švajčiarsku je predbežne vylúčený. Skúsený center kazašského tímu Barys Astana s dlhoročnými skúsenosťami z NHL mal byť lídrom nášho tímu na šampionáte, avšak s najväčšou pravdepodobnosťou bude majstrovstvá sledovať len z televízie. Vo včerajšom prvom z dvojice prípravných zápasov proti Nórom chýbal Jozef Stümpel na súpiske slovenského tímu a podľa vyjadrenia lekára slovenskej reprezentácie Dalimíra Jančoviča je jeho štart na svetovom šampionáte v súčasnosti vylúčený. „Jozef mal v priebehu sezóny (v decembri – pozn.) zlomenú priehlavkovú kosť na nohe a zdravotný stav jeho nohy sa nečakane skomplikoval. Jozef má cievnu komplikáciu, ktorá prešla do chronického štádia a vyžaduje si okamžitú, intenzívnu liečbu – bez záťaže. V tomto momente je jeho štart na svetovom šampionáte vylúčený,“ povedal pred stretnutím s Nórskom MUDr. Dalimír Jančovič. zdroj no a už sa to začína kašlať ach jaj. Dúfam že ja Jozef dá do poriadku.
weirdo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 No Štastného to začalo srať hlavne až vtedy keď ho vyhodili z postu generálneho manažéra. Ale to je jedno. Ja len nechápem prečo sa takéto veci vyťahujú pár týždňov pred MS.keby bol Siroky z SDKU a za Stastnym stal Smer, hubu by si si neotvoril.
lopata555 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ale prosím ťa. Nevkladaj mi do pusy tvoje myšlienky. Jediné čo tým Šťastný dosiahne je to že tam zas bude hustá atmosféra.
Ryan Giggs Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ehm, Ščurko zarezal rozhodcu. Asi zle piskal. :lol: http://sport.aktuality.sk/hokej/slovensko/...riznal-k-vrazde
game Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 videla som to na ktorýchsi správach v tv, dosť mi to vyrazilo dych nie že by boli športovci imúnni, práve tam sa nazbierajú emócie, ale ten čin bol dosť ... vyzerá to na zmiešaninu emócií a chladnokrvnosti, a je to celé dosť strašné ... o motíve som nečítala ani nepočula nič zatiaľ tak v hokeji rozhodcov mlátia, vraždia, hokej naša takmer posledná pýcha / pofidérna / ide dolu vodou, hlavne že funkcionárov máme mraky ... a dúfajme že aj menej agresívnych nástupcov hokejistov ... staré mená pomaly vypadávajú ... kedysi dávno vyšla jedna mierne satiricko humoristická kniha v maďarsku s názvom Prečo je chorý maďarský futbal ? / to bolo po časoch slávy, keď zrazu nekráčal nikam ... / asi by sme mohli splodiť podobnú, bolo by takmer načase ... Kam si sa až došmýkal slovenský hokej ? 1
littlewitch Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 gameSvetom vladne nekonecna ludska chamtivost a peniaze su modlou vacsiny ludi. Tak,ako sa na ulici vrazdi pre par korun,prenikaju necakane vrazdy uz nielen v showbiznise,ale aj v sporte.Sport sa stava skvelym biznisom a zlatym prasiatkom. Ale ak nie si na vrchole,tak nie si nic.Presne ako je to s hercami ci spevakmi. Ak sa neudrzis,stratis sa z oci.Neskutocny tlak na sportovcov,ktory je v poslednych rokoch na nich kladeny,moze casto vyustit do takychto neuveritelnych pocinov.Clovek zrazu zlyhava,ako ludsky tvor a nemusi ist o planovanu chladnokrvnu vrazdu,ale o bleskovy skrat. Clovek zrazu nemysli na dosledky. A ak aj tak sa spolieha na svoju,ako si ty povedala,game "imunitu sportovca - hviezdy"
wysky Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Som zvedavý na výsledok celej kauzy. Ide asi o vraždu v afekte, tí dvaja sa poznali, bývali vraj spolu na jednej izbe.Škoda chlapca, pokazil si život. Išlo asi o peniaze, ten mŕtvy mal finančné problémy, prepadol hazardným hrám.
lopata555 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 V slovenskom hokeji to vrie. V stredu zasadá Výkonný výbor SZĽH. Nahlas sa hovorí o odvolávaní prezidenta Juraja Širokého. Diskutuje sa o jeho nástupcoch. Padlo aj meno Petra Šťastného. Bývalý reprezentant Jozef Golonka na jeho adresu povedal: "Vonkoncom nie som toho názoru, že pán Šťastný má zastávať funkciu v najvyššom orgáne, keď tu nežije a nepozná slovenský hokej. Nech sa venuje politike a nech nechá náš šport napokoji. Svoje osobné emócie voči druhým ľuďom nech si vybíja niekde inde a nie na športovom placi. Lebo človek, ktorý povie, že Golonka nevedel hrať hokej, tak sa asi zbláznil. Keď chce vidieť pár mojich medailí z MS, tak nech zaplatí pár eur zo svojho poslaneckého platu a ja mu ich ukážem. Nech nás nechá na pokoji. zdroj Súhlasím z Golonkom. Už len to by nám chýbalo. Ale na druhej strane by som si tam vedel predstaviť aj lepších ako pána Širokého.
lopata555 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Filc zostáva aj naďalej trénerom Slovenskej reprezentácie. Rozhodol o tom výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja.
Ryan Giggs Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Priodvažne tvrdenie: http://sport.aktuality.sk/magazin/sirena/h...chitekt-fischer "Celková cena diela je bez DPH 62 875 788 eur (1 894 195 989 Sk)." Za to už mohli postaviť uplne novu.
tomassi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tuhttp://www.tyzden.sk/reportaze-tyzdna/s-hrib-tesime-sa-na-novy-stadion.htmlsa bude dat sledovať prestavba a nielen to
tomassi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 v spracovaní tejto ankety sa na nášho štatistického člena (štatistu) spolahnúť nemôžem, tak to pridám sám Prehľad ocenených v 12. ročníku hokejovej ankety Zlatý puk za sezónu 2008/09: Najlepší hokejista Slovenska v sezóne 2008/09: Zdeno Chára (Boston Bruins/NHL) Ďalší nominovaní: Marián Hossa (Detroit Red Wings/NHL), Žigmund Pálffy (HK 36 Skalica), Miroslav Šatan (Pittsburgh Penguins/NHL, Wilkes-Barre Scranton/AHL), Pavol Demitra (Vancouver Canucks/NHL). Najlepšia hokejistka Slovenska v sezóne 2008/09: Zuzana Tomčíková (Bemidji State University) Ďalšie nominované: Iveta Karafiátová (LHC Linköping/Švéd.), Jana Kapustová (Tornado Moskva/Rus.). Najlepší hokejista Slovenska do 20 rokov v sezóne 2008/09: Tomáš Tatar (HKm Zvolen) Ďalší nominovaní: Jaroslav Janus (Erie Otters/OHL), Richard Pánik (HC Ocelári Třinec/ČR). Najlepší brankár v sezóne 2008/09 (Cena Vlada Dzurillu): Jaroslav Halák (Montreal Canadiens/NHL) Ďalší nominovaní: Peter Budaj (Colorado Avalanche/NHL), Jaroslav Janus (Erie Otters/OHL). Najlepší obranca v sezóne 2008/09: Zdeno Chára (Boston Bruins/NHL) Ďalší nominovaní: Ľubomír Višňovský (Edmonton Oilers/NHL), Andrej Sekera (Buffalo Sabres/NHL). Najlepší útočník v sezóne 2008/09: Marián Hossa (Atlanta Trashers/Pittsburgh Penguins) Ďalší nominovaní: Žigmund Pálffy (HK 36 Skalica), Miroslav Šatan (Pittsburgh Penguins/NHL, Wilkes-Barre Scranton/AHL). Najlepší tréner v sezóne 2008/09 (Cena Ladislava Horského): Anton Tomko (HC Košice) Ďalší nominovaní: Štefan Mikeš (reprezentácia SR do 20 rokov), Miroslav Karafiát (ženská reprezentácia SR). Najlepší rozhodca SR v sezóne 2008/2009: Peter Ország Ďalší nominovaní: Vladimír Baluška, Milan Novák. All stars Slovnaft extraligy v sezóne 2008/09: Július Hudáček (HC Košice) - Jan Hranáč (HK 36 Skalica), Ján Tabaček (HC Košice) - Žigmund Pálffy (HK 36 Skalica), Juraj Mikúš (HK 36 Skalica), Rudolf Huna (HC Košice) ešte niečo k zápasu Najlepších proti Najlepším veľmi sa mi páčilo, že hráči tento zápas neodflákli a hrali v plnom nasadení ako v normálnom zápase teda aspoň v porovnaní s výkonom na MS09 proti Česku 1
Ryan Giggs Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ešte niečo k zápasu Najlepších proti Najlepším veľmi sa mi páčilo, že hráči tento zápas neodflákli a hrali v plnom nasadení ako v normálnom zápase :lol: :) :)
aljak63 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Deutschland Cup (6.-8.11.2009) ...::: DEUTSCHLAND CUP - DAY 1 (6.11.2009) :::... Switzerland vs. Slovakia - 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) Germany vs. United States - 2:3so (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0, 0:1) ...::: DEUTSCHLAND CUP - DAY 2 (7.11.2009) :::... Switzerland vs. United States - 2:3so (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0, 0:1) Slovakia vs. Germany - 1:2so (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0, 0:1) ...::: DEUTSCHLAND CUP - DAY 3 (8.11.2009) :::... Germany vs. Switzerland - 5:1 (3:1, 1:0, 1:0) United States vs. Slovakia - 2:3so (1:0, 1:2, 0:0 - 0:0, 0:1) Tabuľka Deutschland Cup 2009: Germany - 3 - / 1 - 1 - 1 - 0 / - (9:5) - 6 pts United States - 3 - / 0 - 2 - 1 - 0 / - (8:7) - 5 pts Switzerland - 3 - / 1 - 0 - 1 - 1 / - (6:10) - 4 pts Slovakia - 3 - / 0 - 1 - 1 - 1 / - (6:7) - 3 pts Legenda: Umiestnenie. - TEAM - počet zápasov - / výhry - výhry ot/so - prehry ot/so - prehry / - skóre - body 1
Ivan CHodiak Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Čo myslíte, ktorý bude číslo 1 na olympiáde ? Obom sa teraz celkom darí a aj pochytali dobre nejaké zápasy, ale aj tak sú stále náhradnými brankármi vo svojich tímoch...
lopata555 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 tak do vtedy je ešte daleko, všeličo sa môže zmeniť ... ale radšej mám Budaja ale skôr si myslím že jednotkou bude Halák
aljak63 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Obaja sa mi zdajú až príliš nekonzistentní, preto myslím, že jasnú jednotku SK nebude mať. Uvidí sa podľa aktuálnej formy... Som sám zvedavý ako to bude nakoniec. Obaja vedia vyniknúť, ale občas aj totálne vyhorieť - čiže nie príliš moc extra spoľahlivosť :lol:
tomassi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Slovensko - Česko 2:3 po sam. nájazdoch (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0, 0:1)Góly: 29. Zedník (Pálffy, Graňák), 40. Pálffy (Stümpel) - 19. Černý (Kubiš, Birner), 50. Kvapil (Marek, Kůrka), rozhodujúci sam. nájazd premenil Marek.Vylúčení: 4:7 na 2 min, navyše: 31. Marcel Hossa (SR) 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Baluška, Kubuš - J. Tvrdoň, Milan Novák, 8000 divákov Slovensko: Lašák - Lintner, Obšut, Graňák, Štrbák, Podhradský, Smrek, T. Slovák - Pálffy, Stümpel, Zedník - Marcel Hossa, Kukumberg, J. Kolník - Radivojevič, Cibák (15. Š. Ružička), Sejna - Bartovič, Zagrapan, Nagy aspoň podľa mien, nič lepšie nemámezačína to byť povážlivé
slimak Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Rayen, ja som to pozeral, dobre(hrali) tiez nie. Len v tretej tretine sme hrali ako tak ak zoberiem s kym sme hrali. Prvu tretinu som nevidel. Tento zapas bol super. Chlapci aspon - ti co sa nedostanu do vyberu na olympiadu nemozu sa na nic vyhovarat(ak nedokazes byt lepsi ako ceske c-d, co tam chces robit?). Pr. brankar Lasak(dnes prvy gol jeho, ziadna nechytena penalta), v dalsom zapase by som skusil aspon na par minut, dalsieho brankara(na Lasaka by som absolutne zabudol). Ak sa na olympiadu nominuje on tak hnus. Znasich jediny lepsi hrac co som si vsimol, teda vynikal Zednik.
lopata555 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 vynikal aj Žigo :lol: ... inak nič proti nášmu Lašákovi ale dávno nemá tu formu čo mal ... myslím že na olympiádu si zaslúžia ísť Budaj, Halák, Staňa ... naši hlavne musia vylepšiť koncovku ako aj Ryan napísal ...
Recommended Posts