VERTi60 Zverejnené 29. Marec, 2006 Zverejnené 29. Marec, 2006 Zaujímalo by ma, či sa ešte hraje CFS/FS2 multiplayer, ak áno, kde a či mi stačí retail verza FS2.
bad_guy Zverejnené 29. Marec, 2006 Zverejnené 29. Marec, 2006 hmm uz asi nie a neviem to by ti skor axel vedel odpovedat..zahrat by sa dalo keby sme sa viaceri s tadial dohodli...
Sniper Zverejnené 29. Marec, 2006 Zverejnené 29. Marec, 2006 Možno to ešte funguje ale určite nie cez Retail. Tá utilita sa tuším volala FS2netd alebo tak nejako, keď budem mať čas tak sa na to pozriem. FSSCP by to mal bez problémov podporovať.
Kulich1 Zverejnené 18. Júl, 2006 Zverejnené 18. Júl, 2006 Ale , mohli by jsme dat nejake manevry.. Sehnat lidi a dat si nejakou poradnou CooPeraci :lol:
Sniper Zverejnené 18. Júl, 2006 Zverejnené 18. Júl, 2006 Nejde o ľudí, ide o to či sa to vôbec dá.Ale myslím že FS2_Open by mal mať nejaký modul ktorým by sa cez net dalo hrať.
Darkman Zverejnené 18. Júl, 2006 Zverejnené 18. Júl, 2006 Freespace ma dedicated server, ale podla toho co som cital je neskutocne nestabilny a vydrzi tak 3-4 hry.
Azuritko Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 A ako vlastne multiplayer samotný rozbehám cez LAN? lebo skúšam s kamošom cez hamachi ale nejde nič neviem či to dobre vytváram skuste niekto presný postup vytvorenia a pripojenia sa k multiplayer hre.
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2007 Zverejnené 18. Apríl, 2007 Ahoj. Pravdupovediac cez LAN som to ja ešte nikdy neskúšal, ale viem že to ide. Poliaci svojho času robili turnaje, kde sa tridsiati stretli a hrali dva dni v kuse :lol:
Polaris Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 A teda neda sa spravit to, ze by sme si my zahrali??? Fakt mam na to strasnu chut, tak keby sa dalo, tak urcite som za. :lol:
Sniper Zverejnené 3. Máj, 2007 Zverejnené 3. Máj, 2007 Skús sa pozrieť, alebo popýtať na Hard-Light Fóre ako sa teraz hráva multiplayer, lebo ja som to už tiež nehral dobre dlho a ani neskúšal.
Machy8 Zverejnené 5. Jún, 2008 Zverejnené 5. Jún, 2008 Mám problém chtěl jsem si zahrát s kámošem FS po lanu.... nebo prostě nějak multiplayer...ale při zadání přezdívky pro MP dám pohoda jdem dál chci dát novou misi... a napíše mi to že mám nstavit rychlost sítě.... v general menu.. hledam jak hledam nasel jsem max nastaveni jeslti mam dial up / lan pripojeni....... mohl by nekdo poradit?? budu mcot vdecny a kdyz tak si muzem aj zalitat..:-) moje icq kdyz tak 317531640
Odporúčané príspevky