Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2007 (Rusko)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Neviem sa dockat MS 2007............

Dufam, ze zoberu aj Urama...ten nam velmi pomoze na MS :lol:

• Odpovedí 291
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• tomassi

58

• Polaris

46

• Sniper

44

• Nokia

23

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

som si myslel, že začnú až v máji a hľa

27.4. sa hádže úvodné buly

aj ja dúfam, že U-RAM bude niečo hrať a nebude sa tam plantať ako napr. Plavucha, kt. v lige pálilo jeden gól za dtuhým a ze repre hral jak keby bo po nočnej

Program MS 2007

Zverejnené

inak som zvedavý ako sa Julo rozhodne pri voľbe branárov

Budaj, Lašáka( naj branár v CZ lige V dvanástich zápasoch mal priemer 1,59 inkasovaného gólu a 94,96% úspešnosť zákrokov) a brankári, kt. svoje tými dotiahli do finále ElitSerien Rastislav Staňa (Linköping HC),Karol Križan(MODO).

Zverejnené

aj ja dúfam, že U-RAM bude niečo hrať a nebude sa tam plantať ako napr. Plavucha, kt. v lige pálilo jeden gól za dtuhým a ze repre hral jak keby bo po nočnej

Vytiahol si mi to z úst :lol:

Slovensko na MS skončí vo štvrťfinále. Na viac nebudeme mať.

Zverejnené

na viac enbudeme mať?

to by som netvrdil

ak sa dostaneme do 4-finále, tak tam sa môže stať všeličo

šak uvidíme aké mužstvo vlastne budeme mať

a ako som už písal v Petrohrade sme tiež nemali BohVieAký výber nabitý menami a . . .

Zverejnené

Neviem kto všetko tam bude hrať, ale tohtoročné finále Extraligy to bude mať na svedomí. Už sa raz stalo že mužstvo zlyhalo kvôli vnútorným konfliktom hráčov, ktorí sa nenávideli v extralige. Ale opakujem, neviem kto bude hrať. Určite U-RAMpa a Melichárek v jednom útoku :lol:

Zverejnené

Ja poviem iba tolko, ze mame Suplera a mame na to zlozit famozne muszstvo...mozno ze si moc verim, ale tak isto som veril Slovanu :)

Vidim to dokonca na zlate medaile....silne slova, ale verim tomu....sice o to viac ma to bude mrzet, ked naaahodou fakt vypadneme....ale verim tomu, ze to dotiahneme hodne vysoko....aspon do finale :lol:

YO a Tomassi....nezabudni aj na Budaja ;) Aj on vie perfektne zachytat :)

Zverejnené

Polaris ty by si fakt nemal písať o hokeji lebo čím ďalej tým viac som presvedčený že si ho mýliš s curlingom.

Zverejnené

Buddy-ho som písal hneď ako prvého

uvidíme čo za mužstvo sa to vlastne poskladá, ale o plackách a duplom zlatých by som zatiaľ nepísal

najlepšie je ísť od zápasu k zápasu, ale keby samotní hráči neverili vo výraznejší úspech na šampionáte, tak je tam aj zbytočné chodiť

Zverejnené

budem trosku off topic mozno

nas tym ma casto na to hrat o medaile, ak by tam bolo nieco co mali za filca, a za hossu chybalo

stacila mi olympiada, nasi hrali ako mali bohovia, dokazali svojou formou rozprasit vsetkych, ale kvoli sprostej psychike s cechmi to dopadlo ako dopadlo

preto aj ja verim ze teraz za jula suplera sa to opat zlepsi :lol:

Zverejnené

mam dilemu .. na jednej strane drzim palce Coloradu, aby postupilo do playoff, na druhej chcem Budaja na majstrovstvach ... kua

Zverejnené

Buddy-ho som písal hneď ako prvého

uvidíme čo za mužstvo sa to vlastne poskladá, ale o plackách a duplom zlatých by som zatiaľ nepísal

najlepšie je ísť od zápasu k zápasu, ale keby samotní hráči neverili vo výraznejší úspech na šampionáte, tak je tam aj zbytočné chodiť

Sorac...nevsimol som si, ze si ho zapisal ako prveho :lol:

No teraz ked uz je po vsetkom...teda po extralige...tak by sme mali setrit si sili na MS2007 :)

Dufam, ze budeme spolocne drzat palce nasim chlapcom. Zmobilizujeme sa a to bude vonco :)

Zverejnené

aj ja by som bol radšje keby Lavíny postúpili do plej-af, ale to by museli ostatné 3 zápasy vyhrať a Calgary prehrať

čo je viacmenej nereálne, takže Jednotku do brány pre MS už máme

keby sa do repre vrátil Peter Pucher, tak už aj dosť silný útok by sa dal poskladať

Zverejnené

No veru zatial mozme len dufat, ze sa co najviac hracov dostane do nasej zostavy...respektive aby vobec aj niektori dosli. Fakt ze uz sme stratili par dobrych a cennych hracov je holy fakt. Neni ich zase vela, ale Visnovsky nam bude DOST chybat :lol: A ako je to s Uramom...zatial ho nevidim v zostave reprezentacie???

A brankarsku jednotku teraz myslis koho?

Zverejnené

šak Buddy-ho

Polaris, šak v repre nefiguruje nikto z finále :lol:

šak tí hráči majú hrať ešte šampionát a netreba ich strhať

Zverejnené

No vsak v poriadku...a ako to teda je? Ti hraci co teraz skoncili Extraligu, tak ako to bude s nimi?

Zverejnené

Veď počkaj, teraz sa len dohralo, neboj, Urama v takejto forme by bolo chybou nezaradiť a Julo to dobre vie... Len chce nechať finalistov trošku vydýchnuť, teraz toho mali dosť, navyše belasá časť chce aj pooslavovať trochu... :lol: Neskôr sa pripoja k repre.

Zverejnené

No vsak s tymto som aj ratal...len akosik som Tomassiho potom celkom nepochopil :lol: OK, toto som chcel vediet...sak jasne, ze nech si oddychnu :) To treba :)

Zverejnené

na MS kvôli zdravotným problémo bez Budaja, Svatoša, Kolníka, ale podarilo sa nám, teda Václavovi Nedomanskému vydrankať Jara Haláka a tak nemusí ísť na farmu :lol:

Budaj za pozvanie poďakoval, no na svetový šampionát nepríde. Svoje zdravotné problémy avizoval už počas môjho pobytu v zámorí. Fyzioterapeut ho na každý súboj špeciálne pripravoval a intenzívne sa mu venoval. Dlhšie nastupoval so sebazaprením.

Zverejnené

No ale stale to nieje ruzove kua...nelubi sa mi to cim dalej tym viac :lol: No dufam, ze este mena ako Satan, Demitra, Gaborik a Hossovci dojdu....Chara este atd...

Zverejnené

no tak z Hossovcov príde asi len jeden(ATL-NYR) a Gábor, Demo, Radivojevič by mohli v plej-af výraznejšie zamiešať jňkarty, ale keby prišli, tak o placku bojujeme na 100%

Zverejnené

EDIT:

Zle spravy!!! Kto urcite nepride na MS2007: (pravidelne budem postupne doplnat dalsich....i ked veruze by som to uz nerad robil)

LUBOMIR VISNOVSKY - Nasa superhviezda a defenzivna jednotka: Ľubo Višňovský má zlomený členok a minimálne 5-6 týždňov bude nútene pauzovať. Prevelka skoda....asi jedna z najvacsich :lol:

LUBOMIR BARTECKO - Zranenie slabín sa ukázalo vážnejšie a jeho rehabilitácia potrvá ešte minimálne tri-štyri týždne. Urcite sa nezucastni.

ROBERT PETROVICKY - Robo už dlhšie nehrá, keďže pre jeho tím sa sezóna skončila priskoro. Trvalo by dlhý čas, kým by sa znovu dostal do formy. Necíti sa na to, aby bol platným členom reprezentačného družstva na majstrovstvách sveta.

*** RASTISLAV PAVLIKOVSKY - Pred časom sa podrobil artroskopickej operácii lakťa. Jeho účasť v záverečnej príprave je otázna!

MAREK SVATOS - Dlhodobé zranenie Svatoša neumožní ani jeho štart na šampionáte. Rovnako sa poďakoval za dôveru, ale na majstrovstvá sveta nepríde

PETER BUDAJ - Posledný mesiac som nebol zdravotne v poriadku, a aj preto sa na šampionáte nezúčastním. Nechytal som už ani posledný zápas základnej časti, v bránke stál Jose Theodore. Rád by som išiel, je mi to naozaj ľúto, ale do Moskvy neprídem

JURAJ KOLNIK - Ďalším negatívom je ospravedlnenie Juraja Kolníka z rodinných dôvody, keďže čaká prírastok do rodiny. Jeho manželka je Kanaďanka a dal prednosť zotrvaniu pri nej.

Zverejnené

zabudol si ďalšieho Centra - Jožka Stumpela

inak s centrami to bude opäť špatný, tak dúfam a nádejam sa, že toho Puchera zavolá a možno príde aj Miro Hlinka

Zverejnené

Kde si cital, ze Stumpel nepride? Aby som si to overil.

Zverejnené

šak počas sezóny pauzoval pre problémy s ramenom a už dávnejšie avizoval, že po sezóne sa chystá na operáciu

edit

Chára zvažuje: štart na MS alebo oddych po náročnej sezóne

“Potrebujem čas na rozmyslenie. Preto som si zobral jeden - dva dni, aby som si v pokoji sadol a porozmýšľal nad tým. Nechcem urobiť rýchle rozhodnutie. Chcem si byť istý, že za svojím rozhodnutím budem stáť.“

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov