Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Neviem sa dockat MS 2007............Dufam, ze zoberu aj Urama...ten nam velmi pomoze na MS :lol:
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 som si myslel, že začnú až v máji a hľa 27.4. sa hádže úvodné buly aj ja dúfam, že U-RAM bude niečo hrať a nebude sa tam plantať ako napr. Plavucha, kt. v lige pálilo jeden gól za dtuhým a ze repre hral jak keby bo po nočnej Program MS 2007
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 inak som zvedavý ako sa Julo rozhodne pri voľbe branárovBudaj, Lašáka( naj branár v CZ lige V dvanástich zápasoch mal priemer 1,59 inkasovaného gólu a 94,96% úspešnosť zákrokov) a brankári, kt. svoje tými dotiahli do finále ElitSerien Rastislav Staňa (Linköping HC),Karol Križan(MODO).
Sniper Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 aj ja dúfam, že U-RAM bude niečo hrať a nebude sa tam plantať ako napr. Plavucha, kt. v lige pálilo jeden gól za dtuhým a ze repre hral jak keby bo po nočnejVytiahol si mi to z úst :lol: Slovensko na MS skončí vo štvrťfinále. Na viac nebudeme mať.
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 na viac enbudeme mať? to by som netvrdilak sa dostaneme do 4-finále, tak tam sa môže stať všeličošak uvidíme aké mužstvo vlastne budeme mať a ako som už písal v Petrohrade sme tiež nemali BohVieAký výber nabitý menami a . . .
Sniper Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Neviem kto všetko tam bude hrať, ale tohtoročné finále Extraligy to bude mať na svedomí. Už sa raz stalo že mužstvo zlyhalo kvôli vnútorným konfliktom hráčov, ktorí sa nenávideli v extralige. Ale opakujem, neviem kto bude hrať. Určite U-RAMpa a Melichárek v jednom útoku :lol:
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2007 Ja poviem iba tolko, ze mame Suplera a mame na to zlozit famozne muszstvo...mozno ze si moc verim, ale tak isto som veril Slovanu :)Vidim to dokonca na zlate medaile....silne slova, ale verim tomu....sice o to viac ma to bude mrzet, ked naaahodou fakt vypadneme....ale verim tomu, ze to dotiahneme hodne vysoko....aspon do finale :lol: YO a Tomassi....nezabudni aj na Budaja ;) Aj on vie perfektne zachytat :)
Sniper Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Polaris ty by si fakt nemal písať o hokeji lebo čím ďalej tým viac som presvedčený že si ho mýliš s curlingom.
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Buddy-ho som písal hneď ako prvéhouvidíme čo za mužstvo sa to vlastne poskladá, ale o plackách a duplom zlatých by som zatiaľ nepísal najlepšie je ísť od zápasu k zápasu, ale keby samotní hráči neverili vo výraznejší úspech na šampionáte, tak je tam aj zbytočné chodiť
Nokia Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 budem trosku off topic mozno nas tym ma casto na to hrat o medaile, ak by tam bolo nieco co mali za filca, a za hossu chybalo stacila mi olympiada, nasi hrali ako mali bohovia, dokazali svojou formou rozprasit vsetkych, ale kvoli sprostej psychike s cechmi to dopadlo ako dopadlo preto aj ja verim ze teraz za jula suplera sa to opat zlepsi :lol:
weirdo Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 mam dilemu .. na jednej strane drzim palce Coloradu, aby postupilo do playoff, na druhej chcem Budaja na majstrovstvach ... kua
Polaris Zverejnené 5. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2007 Buddy-ho som písal hneď ako prvého uvidíme čo za mužstvo sa to vlastne poskladá, ale o plackách a duplom zlatých by som zatiaľ nepísal najlepšie je ísť od zápasu k zápasu, ale keby samotní hráči neverili vo výraznejší úspech na šampionáte, tak je tam aj zbytočné chodiť Sorac...nevsimol som si, ze si ho zapisal ako prveho :lol: No teraz ked uz je po vsetkom...teda po extralige...tak by sme mali setrit si sili na MS2007 :) Dufam, ze budeme spolocne drzat palce nasim chlapcom. Zmobilizujeme sa a to bude vonco :)
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 aj ja by som bol radšje keby Lavíny postúpili do plej-af, ale to by museli ostatné 3 zápasy vyhrať a Calgary prehraťčo je viacmenej nereálne, takže Jednotku do brány pre MS už máme keby sa do repre vrátil Peter Pucher, tak už aj dosť silný útok by sa dal poskladať
Polaris Zverejnené 5. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2007 No veru zatial mozme len dufat, ze sa co najviac hracov dostane do nasej zostavy...respektive aby vobec aj niektori dosli. Fakt ze uz sme stratili par dobrych a cennych hracov je holy fakt. Neni ich zase vela, ale Visnovsky nam bude DOST chybat :lol: A ako je to s Uramom...zatial ho nevidim v zostave reprezentacie???A brankarsku jednotku teraz myslis koho?
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 šak Buddy-ho Polaris, šak v repre nefiguruje nikto z finále :lol: šak tí hráči majú hrať ešte šampionát a netreba ich strhať
Polaris Zverejnené 5. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2007 No vsak v poriadku...a ako to teda je? Ti hraci co teraz skoncili Extraligu, tak ako to bude s nimi?
Ignatius Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 Veď počkaj, teraz sa len dohralo, neboj, Urama v takejto forme by bolo chybou nezaradiť a Julo to dobre vie... Len chce nechať finalistov trošku vydýchnuť, teraz toho mali dosť, navyše belasá časť chce aj pooslavovať trochu... :lol: Neskôr sa pripoja k repre.
Polaris Zverejnené 5. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2007 No vsak s tymto som aj ratal...len akosik som Tomassiho potom celkom nepochopil :lol: OK, toto som chcel vediet...sak jasne, ze nech si oddychnu :) To treba :)
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 na MS kvôli zdravotným problémo bez Budaja, Svatoša, Kolníka, ale podarilo sa nám, teda Václavovi Nedomanskému vydrankať Jara Haláka a tak nemusí ísť na farmu :lol: Budaj za pozvanie poďakoval, no na svetový šampionát nepríde. Svoje zdravotné problémy avizoval už počas môjho pobytu v zámorí. Fyzioterapeut ho na každý súboj špeciálne pripravoval a intenzívne sa mu venoval. Dlhšie nastupoval so sebazaprením.
Polaris Zverejnené 10. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 10. Apríl, 2007 No ale stale to nieje ruzove kua...nelubi sa mi to cim dalej tym viac :lol: No dufam, ze este mena ako Satan, Demitra, Gaborik a Hossovci dojdu....Chara este atd...
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 no tak z Hossovcov príde asi len jeden(ATL-NYR) a Gábor, Demo, Radivojevič by mohli v plej-af výraznejšie zamiešať jňkarty, ale keby prišli, tak o placku bojujeme na 100%
Polaris Zverejnené 11. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 11. Apríl, 2007 EDIT: Zle spravy!!! Kto urcite nepride na MS2007: (pravidelne budem postupne doplnat dalsich....i ked veruze by som to uz nerad robil) LUBOMIR VISNOVSKY - Nasa superhviezda a defenzivna jednotka: Ľubo Višňovský má zlomený členok a minimálne 5-6 týždňov bude nútene pauzovať. Prevelka skoda....asi jedna z najvacsich :lol: LUBOMIR BARTECKO - Zranenie slabín sa ukázalo vážnejšie a jeho rehabilitácia potrvá ešte minimálne tri-štyri týždne. Urcite sa nezucastni. ROBERT PETROVICKY - Robo už dlhšie nehrá, keďže pre jeho tím sa sezóna skončila priskoro. Trvalo by dlhý čas, kým by sa znovu dostal do formy. Necíti sa na to, aby bol platným členom reprezentačného družstva na majstrovstvách sveta. *** RASTISLAV PAVLIKOVSKY - Pred časom sa podrobil artroskopickej operácii lakťa. Jeho účasť v záverečnej príprave je otázna! MAREK SVATOS - Dlhodobé zranenie Svatoša neumožní ani jeho štart na šampionáte. Rovnako sa poďakoval za dôveru, ale na majstrovstvá sveta nepríde PETER BUDAJ - Posledný mesiac som nebol zdravotne v poriadku, a aj preto sa na šampionáte nezúčastním. Nechytal som už ani posledný zápas základnej časti, v bránke stál Jose Theodore. Rád by som išiel, je mi to naozaj ľúto, ale do Moskvy neprídem JURAJ KOLNIK - Ďalším negatívom je ospravedlnenie Juraja Kolníka z rodinných dôvody, keďže čaká prírastok do rodiny. Jeho manželka je Kanaďanka a dal prednosť zotrvaniu pri nej.
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 zabudol si ďalšieho Centra - Jožka Stumpelainak s centrami to bude opäť špatný, tak dúfam a nádejam sa, že toho Puchera zavolá a možno príde aj Miro Hlinka
Polaris Zverejnené 11. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 11. Apríl, 2007 Kde si cital, ze Stumpel nepride? Aby som si to overil.
tomassi Zverejnené 11. Apríl, 2007 Zverejnené 11. Apríl, 2007 šak počas sezóny pauzoval pre problémy s ramenom a už dávnejšie avizoval, že po sezóne sa chystá na operáciu edit Chára zvažuje: štart na MS alebo oddych po náročnej sezóne “Potrebujem čas na rozmyslenie. Preto som si zobral jeden - dva dni, aby som si v pokoji sadol a porozmýšľal nad tým. Nechcem urobiť rýchle rozhodnutie. Chcem si byť istý, že za svojím rozhodnutím budem stáť.“
Odporúčané príspevky