Skočiť na obsah

Zmena dopravného značenia

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mam takuto otazocku, ktora ma napadla dnes ako som sa stal ucastnikom dopravnej nehody

co vsetko je nutne spravit, aby sa dopravny inspektorat alebo bohvie kto vsetko to ma na starosti zacal zaoberat tym, aby upravili dopravne znacenie, resp zmenili krizovatku (pridali semafor, spravili kruhovy objazd alebo nieco podobne)

ide o to ze u nas je velmi zle znacena krizovatka, strasne vela ludi na nej zmatkuje a min raz do tyzdna tu je na nej nehoda... nebolo by od veci, postavit na nej semafor, resp spravit kruhovy objazd, tak ma zaujima, na koho sa treba obratit, aby sa tym vobec niekto kompetentny zaoberal

dak

• Odpovedí 9
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

4

• tomassi

2

• Sniper

1

• Ajk

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Do koho si to napálil??

Ľudia žijúci v tej časti môžu spísať petíciu na zmenu dopravného značenia, kde označia dôvody prečo by sa to malo zmeniť. Myslím že tak sa to robí. Ale nie je to zaručený spôsob ako niečo zmeniť. Jednotlivec sotva niečo zmôže.

Zverejnené

Dnes som počúval zákrutu a tom to práve vraveli,

že ak má občan nejaké pripomienky môže ich podať na miestnom úrade

tam to prehodnotia a tak

možno v archíve to bude

Zverejnené

Axel blba otazka, ja neburam

zenska do mamky naburala, nedala jej prednost...

no ta peticia nepripada do uvahy, nemam naladu obiehat neochotnych ludi v okolitych barakoch, skusim radsej nejak oficialne oslovit mestsky urad co s tym mozu urobit

Zverejnené

Inak tiez som mal skoro takuto nehodu kvoli znaceniu..... krizovatka v tvaru T (teda skor by som to prirovnal ku krompacu) no a vedlajsia cesta je to akoby madlo... samozrejme vsade domy a zrkadlo nikde... clovek vidi len 10m z kazdej strany... treba tam ist tak ze spravit odpich a co najrychlejsie vypadnut (raz som spravil odpich a vyrutila sa dodavka)... tiez zvazujem ze niekde zavolam... :-/

Zverejnené

Ajk tato krizovatka je zas klasicky kriz, ale hlavna cesta odbaca dolava, a vela ludi to nejak nieje schopnych pochopit a sledovat znacky, idu si tak ze "idem rovno tak som asi na hlavnej"... proste des a hruza :lol:

napadlo ma este napisat tomuto cloveku, zaobera sa dopravou a vsimol som si ze uz viac jeho pripomienok bolo zrealizovanych

Zverejnené

myslis tu krizovatku pri poliklinike na Strecianskej? No, tam byva veselo :lol:

Zverejnené

ano presne tu :lol:

veselo tu je snad kazdy tyzden, sa cudujem dopravakom ze im nevadi sem kazdu chvilu chodit a neporiesia to nejak normalne :) :)

Zverejnené

Ja byvam na Strecnianskej :) Sice uz dlho som tam nebol ;) Ale poznam to tam a dost dobre :lol: Tam je to fakt, ze uplne na figu. Rovno sa podpisem ak potrebujes :)

Zverejnené

hh

aj my máme takú podobnú cestu no tá je nebezpečná pre chodcov

hlavná cesta sa delí na hl. a vedlajšiu no tá vedlajšia ide rovno a hlavná sa točí vľavo

no vodiči sú už viacmenej zvyknutý, tak keď idú na hlavnú vyhadzujú smerovku kvôli bezpečnosti chodcov, aby videli kam idú

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov