Cactales Zverejnené 20. Jún, 2010 Zverejnené 20. Jún, 2010 Je týždeň po slovenských voľbách a Miklós Duray už má jasné v tom, čo je príčinou volebného neúspechu SMK: Vlastnú analýzu porážky zverejnil na svojej stránke doterajší podpredseda SMK Miklós Duray. Stoja vraj za ňou slovenské mocenské záujmy a záujmy veľkých podnikateľov vtelené do Bélu Bugára. Toho v článku prirovnáva k urazenej e a tchorovi, ktorého smrad zostal v SMK aj dlho potom, čo zo strany odišiel. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5430459/smk-chce-pomoc-fideszu.html#ixzz0rQLuYHpH A zachrániť túto stranu by podľa viacerých mal pomôcť Viktor Orbán a jeho Fidesz: Osobu maďarského premiéra a jeho stranu Fidesz skloňujú aj ďalší v SMK. „Ako porazenú stranu nás čakajú ťažké roky a k nášmu prežitiu budeme potrebovať podporu Fideszu,“ povedal pre internetový server felvidek.ma okresný predseda strany z Rimavskej Soboty Ferenc Auxt. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5430459/smk-chce-pomoc-fideszu.html#ixzz0rQP0lWem V tejto súvislosti stojí za zmienku aj postoj predsedu Mostu Bélu Bugára, ktorý je v podstate opačný: Šéf novej strany Híd-Most Béla Bugár neodmieta spoluprácu s maďarskou vládnou stranou Fidesz premiéra Viktora Orbána, ale nechce byť jej vazalom. Uviedol to dnes v rozhovore pre maďarskú tlačovú agentúru MTI. http://hnonline.sk/slovensko/c1-44315970-bela-bugar-nechce-byt-orbanovym-vazalom Teda dokáže SMK naďalej existovať iba ako filiálka Fideszu A tieto výsledky analýz nepôsobia príliš presvedčivo... 1
slimak Zverejnené 20. Jún, 2010 Zverejnené 20. Jún, 2010 Mna pobavilo, ze kongres chcu mat cim skor uz v juli, nie v oktobri, novembri. Aby im ludia(regionalni politici) nepoutekali do MOStu. Co tam vyriesia? 1
game Zverejnené 21. Jún, 2010 Zverejnené 21. Jún, 2010 prečítala som si ten článok v originále na stránke duray.sk tu je: Az újrakezdés ideje / Čas nového začiatku po voľbách r. 2010 stránka je svojím spôsobom typická, čo žerie jedna moja spolužiačka na pánovi Durayim, neviem, ale to by som sa mohla rovnako spýtať, čo žerie spolužiačka mojej mamy na Mečiarovi, ešte stále. alebo skalní voliči na Slotovi. ten článok je skutočne pozoruhodný. je v ňom všetko a ešte viac ... od rozloženia strany bugárom až po jeho do krvi urazenú ješitnosť, keď z pomsty otvorene prešiel na stranu nepriateľa ako opustená prostitútka, po financovania a obrovské peniaze, ktorými mal rozložiť stranu a pomstiť sa tým, ktorí v nej zostali ... bugár mal ľahkú úlohu, na objednávku zložiť na plecia stranu, ktorú sám zničil a podrazil a za čo ho vyrazili ... je tam všetko. pán Duray je trieda.
Drow Zverejnené 21. Jún, 2010 Zverejnené 21. Jún, 2010 Game Pán Duray išiel do dôchodku.Pomohol mu aj ten článok. Takže Game over. :lol:
game Zverejnené 21. Jún, 2010 Zverejnené 21. Jún, 2010 iste, Drow,ale ten článok tam je, existuje, a pán Duray je pozoruhodný jav aj keď išiel kvôli tomu do dôchodku :) medzi nami, nemyslím, že vydrží nepísať a nebyť v dôchodku naďalej pozoruhodný :)
game Zverejnené 1. Júl, 2010 Zverejnené 1. Júl, 2010 SMK bude nové kompletne, asi ... aj s názvom SMK uvažuje o zmene názvu strany Strana maďarskej koalície (SMK) pravdepodobne bude mať nový názov. "Súčasný, je časom prekonaný, dávno nie je reč o koalícii, treba zmeniť názov strany," povedal v rozhovore pre maďarský týždenník na Slovensku Szabad Újság (Slobodné noviny) poverený vedúci dočasného výkonného výboru SMK Iván Farkas s tým, že v štruktúre strany rezonuje už táto požiadavka. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5446760/smk-uvazuje-o-zmene-nazvu-strany.html#ixzz0sSaufXr1
alamo Zverejnené 23. Júl, 2011 Zverejnené 23. Júl, 2011 SMK bude nové kompletne, asi ... aj s názvom no ja neviem, čo je na tom nového? Berényi v Rumunsku: Slováci budujú štát bez Maďarov staré "dobré" SMK, Bugára už asi za maďara nepovažujú.. "pravý maďar" musí byť nacionalistický zadubenec
Drow Zverejnené 23. Júl, 2011 Zverejnené 23. Júl, 2011 no ja neviem, čo je na tom nového? staré "dobré" SMK, Bugára už asi za maďara nepovažujú.. "pravý maďar" musí byť nacionalistický zadubenec Ale,alamo,takúto kravinu si už dávno nenapísal.Ktorá slovenská politická strana sa zaujíma o maďarov?Už ani len náznakom. to by prišla o slovenských voličov.
game Zverejnené 24. Január, 2012 Zverejnené 24. Január, 2012 majster Pál Csáky, bývalý predseda SMK, ktorý žije v povedomí ľudí pevne spojený s "predsedníctvom" SMK, tomu sa nevyhne, jeho prebratie a kočírovanie strany ho s tým spojilo už nadobro, robí ďalšie medvedie služby svojej domovskej strane ... Bývalý šéf SMK Pál Csáky sa cíti poslancom aj dva roky potom, ako opustil parlament. Polícia tvrdí, že sa o tom snažil presvedčiť policajnú hliadku, ktorá ho v pondelok prichytila pri otáčaní sa na jednej z bratislavských svetelných križovatiek. „Priestupca preukázal svoju totožnosť preukazom poslanca Národnej rady, pričom bol policajtom upozornený, že preukaz je už neplatný,“ tvrdí bratislavský policajný hovorca František Peczár. Občianskym preukazom sa exposlanec podľa polície preukázal až po upozornení a zaplatil aj pokutu 60 eur. Podľa portálu noviny.sk, ktorý o prípade informoval, sa Csáky správal k policajtom podráždene. .... Bývalý predseda SMK, ktorý kandiduje z desiateho miesta aj v týchto voľbách, opisuje incident odlišne. „Policajt sa správal veľmi arogantne, oslovoval ma poslanec Csáky. Nie je pravda, že som sa preukázal poslaneckým preukazom, predložil som platný občiansky preukaz,“ tvrdí. Tvrdí, že poslanecký preukaz ani nemá a zrejme ho vrátil Národnej rade. „Je to veľmi tendenčné, asi tu už niekto hrá predvolebnú hru,“ povedal. Polícia oponuje, že o predložení poslaneckého preukazu existuje oficiálny záznam. Hliadka sa vraj radila s nadriadenými, či ho majú Csákymu zadržať. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1kPOZi8Wdverzia o predvolebnej hre je veľmi pravdepodobná, vzhľadom na výsledky dlhodobého a januárové prieskumu a jeho výsledkov SMK cca 3,4 % ... :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz