game Zverejnené 9. Marec, 2007 Zverejnené 9. Marec, 2007 ste tichučko ako myšky, či si vzdychnete, zakričíte, páči sa vám, keď je partner ticho, či je hlasnejší ? sú rôzne názory a rôzne prejavy, rôzne miesta, niekde sa dá aj zakričať, niekde to moc nejde ... tak ako ? jemnejšie hlasové prejavy, žiadne, hlasnejšie ?
doll Zverejnené 9. Marec, 2007 Zverejnené 9. Marec, 2007 nemam rada ticho...myslim v zmysle, ze partner ci ja by sme mali byt ako myskamam rada, ked da partner najavo, ze mu to je prijemne, nevraviac o dosiahnuti vrcholuja osobne nie som najtichsie..nie, nezavyjam, ale vzdychy mi nie su cudzie...nie je to silene, proste milovanie tak prezivam a zalezi samozrejme kde...ak je to niekde kde sa nemozem az tak "uvolnit", tak si proste zapcham usta rukou :lol:
choze Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 ja som len chcel upozornit ze niektory starsi ludia nevzdychaju od vzrusenia ale len preto ze nestacia s dychom :lol:
game Zverejnené 10. Marec, 2007 Autor Zverejnené 10. Marec, 2007 choze, zlatúšik, to je vlastná skúsenosť ? :lol:
choze Zverejnené 10. Marec, 2007 Zverejnené 10. Marec, 2007 zatial nie ale dufam ze sa toho dockam ze este aj v neskorom veku budem pripustany k zivotnym radovankam :lol:
chorche Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Oj, to na milovani milujem straaasne velmi, mam rad, ked partnerka nie je ticho. Sice o mne sa neda povedat, zeby som nejak krical, ale tak nejaky ten vzdych sa najde, hlavne pri orgazme.
Bronto Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 Ááááách, och, úúúúúch, ou jé, ešte, ešte, rýchlejšie, už budem. Ja tiež... Nejde to... áááách, och, uf, eh, eh, óóóóóch, tlač, tlač... poriadne... óóóćh, omg, omg, áááách... :lol: Že Vás to baví...
doll Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 nepomylil si si to s nejakou cinnostou vykonavanou na toalete? :lol:
choze Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 ked sa u nas doma miluje tak ja bud nie som doma alebo uz spim :lol:
Bronto Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 dollphinka Nepomýlil... Veď vidíš, o čom je téma, nie?
doll Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 no ja osobne alebo moj partner nikdy taketo zvuky nevydavaltakze neviem ci kukas take extra pecka pripadne ty ci tvoja partnerka ste kedysi takto "vyvadzali"
Bronto Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 dollphinka Nekukám, lebo nie som kukučka, som predsa pes. Aké zvuky si teda vydávala? Teraz buď hrdinka. :lol:
doll Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 ved to sa neda povedat ake vzdychy vydavam...je to take automaticke, nie "slova"....jednoducho ked je clovek vzruseny, zrychli sa tep, dych a to sa tyka hlavne toho dychu, neviem to popisat...zbytocne okolo toho nepolemizuj
Bronto Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 Darkman Jasné, že ma to baví... :lol: dollphinka Ja Ti dám, nepolemizuj... Rýchlo napíš tie zvuky... No, nebuď hustá... :)
happysoul Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 Ááááách, och, úúúúúch, ou jé, ešte, ešte, rýchlejšie, už budem. Ja tiež... Nejde to... áááách, och, uf, eh, eh, óóóóóch, tlač, tlač... poriadne... óóóćh, omg, omg, áááách... :lol: Že Vás to baví...
doll Zverejnené 14. Marec, 2007 Zverejnené 14. Marec, 2007 no ale nechapes??...nemozem ti ich sem hodit, lebo nemaju "slovnu"podobu...neviem to napisat /rovnako ako by si nevedel napisat citoslovce zapisknutia/proste pripada do uvahy jedine zvukovy zaznam :lol:
game Zverejnené 14. Marec, 2007 Autor Zverejnené 14. Marec, 2007 takéto - tieto "citované zvuky" som kedysi počula v nejakom otrasnom béčkovom nemeckom péčku ... aj to bolo hooodne dávno a nikdy viac ... :lol: dávam prednosť prirodzenosti :) veselá téma sa z tohto stáva :)
weirdo Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 no ale nechapes??...nemozem ti ich sem hodit, lebo nemaju "slovnu"podobu...neviem to napisat /rovnako ako by si nevedel napisat citoslovce zapisknutia/fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
game Zverejnené 15. Marec, 2007 Autor Zverejnené 15. Marec, 2007 teraz neviem celkom presne ... to sú zvuky pri milovaní či akože to pískanie ? :lol:
choze Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 game tak sa milovali az im guma piskala. teda ja som to tak pochopil :lol:
happysoul Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 Vždy mne při milovaní vadí vrzající postel :lol:
game Zverejnené 15. Marec, 2007 Autor Zverejnené 15. Marec, 2007 :) to nie je ten správny zvuk... ani prípadne búchajúci sused toto mi pripomenulo, že minulý rok bol dosť veľký problém v jednom činžiaku jeden pár ... v lete, teplo, okná pootvárané a ich spoločné chvíle boli viac než hlasné a v každej dennej či nočnej dobe ... susedia boli z nich na nervy a nielen susedia ... už si nepamätám, ako sa to nakoniec vyriešilo, ale bol to dosť vážny problém, bola tam kopa detí, a na takom sídlisku ešte aj na druhom konci sa zdalo, že niekoho vraždia ... nj :lol:
doll Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 Vždy mne při milovaní vadí vrzající postel pripadne ine zvuky suvisiace s tamtym,onym,noooo :lol: "mlaskanie, splechotanie,etc..."
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz