Skočiť na obsah

Naj poloha

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Niet do čoho pichnúť tak aspoň takto:

Akú polohu najradšej máte? Ak vôbec nejakú radi máte (čomu by som sa divil keby ste nemali). :lol:

• Odpovedí 142
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

24

• doll

24

• game

10

• Polaris

10

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Niet do čoho pichnúť tak aspoň takto:

Akú polohu najradšej máte? Ak vôbec nejakú radi máte (čomu by som sa divil keby ste nemali). :)

horšie ako zle ;) / myslím tú prvú časť :lol: /

... klasická misionárska ... myslím :)

Zverejnené

No tiež si myslím že tá základná je najlepšia :lol:

Iné mi moc ani nevyhovujú. Ale ešte skúsim.

Zverejnené

Ja som taky experimentator.......skusam to na takych miestach, kde sa len da a zaroven skusam take polohy, ktore sa daju zvladnut :)

No a z toho si vyberiem tie najlepsie ;) ALe niezeby ani tie predosle nemali nieco do seba ;)

Uplne naj polohu? Najradsej z boku a zozadu.......stiskat jej rucickami ************** a sem tam spadnut tiez na ************* :)

;) ;) ;) ;) :lol:

Zverejnené

klasika a lyzicka (zboku zozadu :))

na klasike je pekne vidno, ze chlap musi makat a zena si len uziva ;) :) pri samotnom akte mi to bolo nejedenkrat milo pripomenute :lol:

Zverejnené

pri samotnom akte mi to bolo nejedenkrat milo pripomenute

:)

to ti akože chceli naznačiť aby si sa prestal flákať a začal už konečne niečo robiť? :lol:

Ale súhlasím s klasikou ako naj.

Zverejnené

to ti akože chceli naznačiť aby si sa prestal flákať a začal už konečne niečo robiť? :lol:

ehehe, to nie ale proste sa jednej pacilo ako "makam" :) hlavne v lete sa to najviac prejavilo, ked bolo horuco, som sa aj zapotil :)

Zverejnené

.. kua no ja neviem preco som si vzdy myslel, ze midGet je nepichac :lol: :)

Zverejnené

no..poloha?..ehm, kedze som velmi lenivý a pohodlný človek, tak niečo pričom mozem ležat..či uz na chrbte, boku alebo bruchu... :lol: ..aj, ked sem tam nejaké spestrenie nezaškodi... :)

Zverejnené

U mna musi byt zienka aktivna. Ak len lezi a pradie, tak jej pekne po zadku dam a pekne pojdem na chrbat ja a ona pojde tiez na mna chrbtom a tak zo zadu pekne davat :lol: :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

konik, 69, misionar :lol: ale zas prečo neexperimentovať z polohami :) mam doma taku knizku ze 365+1 poloh lasky :) tak preco sa neinspirovat ;)

Zverejnené

ked ja lezim na chrbte a ona je hore a vsetko krasne vidim a este zozadu :lol: :)

Zverejnené

No ehm....skuste si to este v sprche (sprchovaci kut) a pekne zozadu ;) Nieco UUUZASNEEEEEE LUDIAAAAAA......A pekne zozadu......kvapky vody este ked na vas padaju a sviecocky zapnute....UUUF......

:lol: :) :) ;)

Zverejnené

Inak klasická je dobrá, ale taká keď ona je hore :lol:

Zverejnené

Axel

Ty si taky lenivec co? :lol: Nechces sa moc namahat :)

Ale fakt je ten, ze taka poloha je pre mna idealna pri prilezitosti.....kedy uz ona JE a mna by potom touto polohou dorazila :)

Zverejnené

No ehm....skuste si to este v sprche (sprchovaci kut) a pekne zozadu :) Nieco UUUZASNEEEEEE LUDIAAAAAA......A pekne zozadu......kvapky vody este ked na vas padaju a sviecocky zapnute....UUUF......

:) ;) ;) ;)

mi nieco hovor....prezite a zazitok,ktory stale rozdychavam :lol:

a keby len zozadu...potom si pekne sadol, ja nanho a udavala som tempo...a sprcha tiekla ;)

skoda len,ze bez tych sviecok....

a zacalo to tak nevinne...ze podme si chrbatik umyt,ts ts ts ;)

a ta moja naj poloha?..nie ze by mam tu naj...

rada experimentujem...takze rada skusam vsetko nove

ale z tych oblubenych napr ked mam nozky vylozene na ramenach partnera, pripadne na konika /a ja vsetko odsefujem/,nie je zle ani zozadu....a klasika je taka oddychovka, ale prijemna tiez

a co sa tyka napr, tu uz spominanej 69? ja ju moc nemusim...pretoze sa nedokazem pri vykone partnera venovat svojej cinnosti....tak bud, alebo ;) .. kedze som prudko "vznetliva",nevydrzim dlho v klude o suchu ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vyskúšal som rôzne polohy, jednu mám ešte v zálohe, ale bohužial už ju asi nevyskúšam.

Tá by tuším bola zaujímavá pre každého z vás, možno sa niekomu z vás podarí aj keď určite nie všetkým.

Dá sa to trochu napodobniť vo vode ale to nie je ono.

A teraz si lámte hlavičky, som zvedavý kto na ňu príde :) :lol: :)

To som vám s tým dosť pomohol

Kľudne to vezmite ako súťaž

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Šedesátdevynu som ešte nevyskúšal :lol:

Mal by som to v dohľadnej dobe nejako napraviť...

Zverejnené

klasika, zozadu, konik....

zboku ma zatial neoslovilo :lol:

Zverejnené

no podla mna je sex v sprche super vec ako pisal Polaris este sviecky k tomu juj zuzo :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

klasika je úplne naj, no zato sprcha je tiež dobrá... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov