Sniper Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 Niet do čoho pichnúť tak aspoň takto: Akú polohu najradšej máte? Ak vôbec nejakú radi máte (čomu by som sa divil keby ste nemali). :lol:
game Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 Niet do čoho pichnúť tak aspoň takto: Akú polohu najradšej máte? Ak vôbec nejakú radi máte (čomu by som sa divil keby ste nemali). :) horšie ako zle ;) / myslím tú prvú časť :lol: / ... klasická misionárska ... myslím :)
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2006 Autor Zverejnené 19. Marec, 2006 No tiež si myslím že tá základná je najlepšia :lol:Iné mi moc ani nevyhovujú. Ale ešte skúsim.
Polaris Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 Ja som taky experimentator.......skusam to na takych miestach, kde sa len da a zaroven skusam take polohy, ktore sa daju zvladnut :) No a z toho si vyberiem tie najlepsie ;) ALe niezeby ani tie predosle nemali nieco do seba ;) Uplne naj polohu? Najradsej z boku a zozadu.......stiskat jej rucickami ************** a sem tam spadnut tiez na ************* :) ;) ;) ;) ;) :lol:
gh0strider Zverejnené 21. Marec, 2006 Zverejnené 21. Marec, 2006 klasika a lyzicka (zboku zozadu :)) na klasike je pekne vidno, ze chlap musi makat a zena si len uziva ;) :) pri samotnom akte mi to bolo nejedenkrat milo pripomenute :lol:
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2006 Autor Zverejnené 21. Marec, 2006 pri samotnom akte mi to bolo nejedenkrat milo pripomenute :) to ti akože chceli naznačiť aby si sa prestal flákať a začal už konečne niečo robiť? :lol: Ale súhlasím s klasikou ako naj.
gh0strider Zverejnené 21. Marec, 2006 Zverejnené 21. Marec, 2006 to ti akože chceli naznačiť aby si sa prestal flákať a začal už konečne niečo robiť? :lol: ehehe, to nie ale proste sa jednej pacilo ako "makam" :) hlavne v lete sa to najviac prejavilo, ked bolo horuco, som sa aj zapotil :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 21. Marec, 2006 Zverejnené 21. Marec, 2006 .. kua no ja neviem preco som si vzdy myslel, ze midGet je nepichac :lol: :)
Hellé Zverejnené 22. Marec, 2006 Zverejnené 22. Marec, 2006 no..poloha?..ehm, kedze som velmi lenivý a pohodlný človek, tak niečo pričom mozem ležat..či uz na chrbte, boku alebo bruchu... :lol: ..aj, ked sem tam nejaké spestrenie nezaškodi... :)
Polaris Zverejnené 23. Marec, 2006 Zverejnené 23. Marec, 2006 U mna musi byt zienka aktivna. Ak len lezi a pradie, tak jej pekne po zadku dam a pekne pojdem na chrbat ja a ona pojde tiez na mna chrbtom a tak zo zadu pekne davat :lol: :)
Linkman Zverejnené 7. Máj, 2006 Zverejnené 7. Máj, 2006 konik, 69, misionar :lol: ale zas prečo neexperimentovať z polohami :) mam doma taku knizku ze 365+1 poloh lasky :) tak preco sa neinspirovat ;)
cizy Zverejnené 8. Máj, 2006 Zverejnené 8. Máj, 2006 ked ja lezim na chrbte a ona je hore a vsetko krasne vidim a este zozadu :lol: :)
Polaris Zverejnené 8. Máj, 2006 Zverejnené 8. Máj, 2006 No ehm....skuste si to este v sprche (sprchovaci kut) a pekne zozadu ;) Nieco UUUZASNEEEEEE LUDIAAAAAA......A pekne zozadu......kvapky vody este ked na vas padaju a sviecocky zapnute....UUUF...... :lol: :) :) ;)
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2006 Autor Zverejnené 9. Máj, 2006 Inak klasická je dobrá, ale taká keď ona je hore :lol:
Polaris Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 Axel Ty si taky lenivec co? :lol: Nechces sa moc namahat :) Ale fakt je ten, ze taka poloha je pre mna idealna pri prilezitosti.....kedy uz ona JE a mna by potom touto polohou dorazila :)
doll Zverejnené 12. Máj, 2006 Zverejnené 12. Máj, 2006 No ehm....skuste si to este v sprche (sprchovaci kut) a pekne zozadu :) Nieco UUUZASNEEEEEE LUDIAAAAAA......A pekne zozadu......kvapky vody este ked na vas padaju a sviecocky zapnute....UUUF...... :) ;) ;) ;)mi nieco hovor....prezite a zazitok,ktory stale rozdychavam :lol: a keby len zozadu...potom si pekne sadol, ja nanho a udavala som tempo...a sprcha tiekla ;) skoda len,ze bez tych sviecok.... a zacalo to tak nevinne...ze podme si chrbatik umyt,ts ts ts ;) a ta moja naj poloha?..nie ze by mam tu naj... rada experimentujem...takze rada skusam vsetko nove ale z tych oblubenych napr ked mam nozky vylozene na ramenach partnera, pripadne na konika /a ja vsetko odsefujem/,nie je zle ani zozadu....a klasika je taka oddychovka, ale prijemna tiez a co sa tyka napr, tu uz spominanej 69? ja ju moc nemusim...pretoze sa nedokazem pri vykone partnera venovat svojej cinnosti....tak bud, alebo ;) .. kedze som prudko "vznetliva",nevydrzim dlho v klude o suchu ;)
starsi Zverejnené 25. Máj, 2006 Zverejnené 25. Máj, 2006 Vyskúšal som rôzne polohy, jednu mám ešte v zálohe, ale bohužial už ju asi nevyskúšam. Tá by tuším bola zaujímavá pre každého z vás, možno sa niekomu z vás podarí aj keď určite nie všetkým. Dá sa to trochu napodobniť vo vode ale to nie je ono. A teraz si lámte hlavičky, som zvedavý kto na ňu príde :) :lol: :) To som vám s tým dosť pomohol Kľudne to vezmite ako súťaž
Sniper Zverejnené 13. August, 2006 Autor Zverejnené 13. August, 2006 Šedesátdevynu som ešte nevyskúšal :lol:Mal by som to v dohľadnej dobe nejako napraviť...
Nokia Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 zboku zozadu, zboku zpredu, a konika :lol:
pralinka Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 klasika, zozadu, konik.... zboku ma zatial neoslovilo :lol:
Jovzin Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 no podla mna je sex v sprche super vec ako pisal Polaris este sviecky k tomu juj zuzo :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 klasika je úplne naj, no zato sprcha je tiež dobrá... :lol:
Sniper Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 Hm, sú situácie kde asi iba tá klasika môže byť.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz