littlewitch Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 weirdo,práve som si uvedomila,že toto je dielom mojho kamarata "grafika" :lol:..alebo je to podobné.. :) http://www.ythren.deviantart.com/gallery/ obdivujem takýchto ľudí....weirdo si skvelý
valcik Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 weirdo: "Reťaze" mi osobne príliš nesekli, ale to bude tým, že som veľmi, VEĽMI nemoderný. :-)(okrem toho, červená patrí medzi moje najmenej obľúbené farby, určite zavážilo aj to.)
weirdo Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 dalsi vytvor .. tentokrat pomerne jednoduchy .. 1
weirdo Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ludkovia, ked to sem postujem, necakam, ze sa okolo toho prejdete ako v galerii .. chcem pocut kritiku (idealne pozitivnu)! :lol:
game Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dáma je hodne anorektická, prsia zabudla pri skúšaní podprsenky v kabínke :lol:farby to má dobré, pastelové, tlmené a dobre sa na ne pozerá ... je to pekné, modelka v strede pozornosti a diania ...
weirdo Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Hitting hard ... poprosim o komentare (a viac)
Eiensama Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Uprimne... Nepaci sa mi to ;) Tvoja skorsia tvorba sa mi viac pacila, tento tvar mi do toho jednoducho nesedi. Pripadne mi tam nieco chyba, nejaky vybuch, bum bam, plesk, atd ;) Nieco, co vo mne pri prvom pohlade sposobi reakciu typu "fuj, som sa lakla :lol: " :) A kedy pride dalsi vytvor? :)
weirdo Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 kedze som priatelku uz par dni nevidel, chytil ma sialeny chtic po tom, aby som ju mohol spravit .. tak som ju spravil :lol: inak sa sam priznavam, ze navod tentokrat nesiel z mojej hlavy .. techniku spracovania partnerky som si zcasti vypozical z netu :)
weirdo Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 tentokrat mi prisla do rany sesternica BUM! cakam reakcie .. :lol:
weirdo Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 okej, skoda sem nieco postovat a cakat odozvu, to mozem robit aj na blog kde tiez nikto nereaguje .. nasrat 1
game Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 kľud.dnes som bola toto tu pozrieť už niekoľkokrát. a formulujem v sebe kritiku. ráno má človek iný pohľad ako v ospalé poobedie či večer. pozerala som aj tie ostané práce, všetky, hlavne tieto posledné. so všetkými si si dal prácu, to je jasné. ten pichľavý kopijovitý obrázok je zvláštny, farebne je dobrý, možno by som ho prijala trochu jemnejší. ten anjel je klasika, neviem, či je to skutočne fotka v mori, na blízkosť brehu má trochu hlboko nohy, ale neviem, čo je pod ňou. ináč je to jemná spomienka, nežná, taká jemná klasika. ku ktorej napísať teplý zduchovnelý text a môže kolovať po nete. najlepšia je stále tá modelka bez pŕs. táto posledná - peknučké dievčatko, to srdiečko je trochu navyše, možno by stačilo zvýrazniť to pekné moderné dievča. tu je dôraz akosi na všetkom, pozadie, aj moderná konštrukcia, aj ornamenty, aj dievča, aj srdce aj blesky. niečo by chcelo trochu potlačiť tie modrozelené farby sa mi páčia, tak všeobecne, sú trochu nadpozemské a studené, ale výrazné a ukľudňujúce.
aljak63 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Mne sa aj tak stále páčia najviac tieto dve: orange a chains Ale aj iné sú dobré, tieto posledné sú také priemernejšie ak to porovnám s tými dvomi NAJ :lol: Najmenej sa mi páčia tie také vesmírne a sci-fi obrazce, alebo ako to nazvať, tie mi proste do oka nepadli vôbec No ale kľudne pridaj aj ďalšie, možno sa prekonáš a tvoje TOP diela sa rozšíria o ďalšie
lopata555 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ehm ... pekné dielo a aj sesternica :lol:
weirdo Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 tu je dôraz akosi na všetkom, pozadie, aj moderná konštrukcia, aj ornamenty, aj dievča, aj srdce aj blesky. niečo by chcelo trochu potlačiť toto ma napadlo, ked som to dokoncil .. v dalsej fotke to skusim spravit tak aby sa to nebilo na to, ze som to dokoncoval o piatej rano s polozavretymi ocami, som spoko btw, lopata mas pravdu, sesterku neraz lakali agenti na ulici, ze ma ist na modeling .. a ma 14 :lol:
weirdo Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 dalsie dva ... jeden s pomocou C4D, druhy s pomocou tutorialu, ale zmeneny na vlastny sposob
game Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ten prvý sú dve dominantné farby, pre mňa trochu prisilné, ale to je subjektívne. pripomína mi to šialený prelet červou dierouniečo, čo by sa hodilo do čierneho interiéru pre milovníka extravagancie, potrebuje to citlivý výber kombinácie bielej a čiernej, aby niečo takéto bolo dominantné u dominantného človeka... posudzujem to ako obraz, evokuje to vo mne obraz, ako jediný farebný zdroj, ktorý priťahuje pohľad a vťahuje do seba. námet je dobrý, neviem, či taký mal byť, alebo sa podaril, pre červiu dieru farby ako z filmu. druhý je úplne iný, jemná farby, jemné prelínanie, pastel a jemný vzor, tento by som brala ja, do podstatne presvetlenejšieho interiéru.oba sú dobré, keď ich pozerám ako obrazy. oba pre úplne iných majiteľov.
weirdo Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 taka hrajkacka .. ziadny extra postprocessing .. sa mi to pacilo taketo jednoduche, neupravene a farebne :lol: btw to dole je nazov .. Screwed Borealis
Evangelos Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 tento dvojplošník som urobil dnes, len tak od oka, nemal som presnú predlohu a je na ňom veľa chýb, ešte chýbajú predné kolesá a nejaké drobnosti robil som to vo Wings 3D, veľmi jednoduchý program pre 3d modelovanie
sahara Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 jeden taký nie celkom digitálny. kostra pekne rukou, domaľované v počítači. bol súčasťou vianočného pozdravu. 1
tomassi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 neviem ci celkom sem, ale zrejme aj hejod casu 35:00http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/203/52698
Recommended Posts