Jump to content

Recommended Posts

Posted

weirdo:

"Reťaze" mi osobne príliš nesekli, ale to bude tým, že som veľmi, VEĽMI nemoderný. :-)

(okrem toho, červená patrí medzi moje najmenej obľúbené farby, určite zavážilo aj to.)

• 2 months later...
Posted

dalsi vytvor .. tentokrat pomerne jednoduchy ..

Obrázok

• Upvote 1
Posted

ludkovia, ked to sem postujem, necakam, ze sa okolo toho prejdete ako v galerii .. chcem pocut kritiku (idealne pozitivnu)! :lol:

Posted

dáma je hodne anorektická, prsia zabudla pri skúšaní podprsenky v kabínke :lol:

farby to má dobré, pastelové, tlmené a dobre sa na ne pozerá ... je to pekné, modelka v strede pozornosti a diania ...

Posted

Hitting hard ...

poprosim o komentare (a viac)

Obrázok

• 4 months later...
Posted

Uprimne... Nepaci sa mi to ;) Tvoja skorsia tvorba sa mi viac pacila, tento tvar mi do toho jednoducho nesedi. Pripadne mi tam nieco chyba, nejaky vybuch, bum bam, plesk, atd ;) Nieco, co vo mne pri prvom pohlade sposobi reakciu typu "fuj, som sa lakla :lol: " :)

A kedy pride dalsi vytvor? :)

• 3 weeks later...
Posted

kedze som priatelku uz par dni nevidel, chytil ma sialeny chtic po tom, aby som ju mohol spravit .. tak som ju spravil :lol:

Obrázok

inak sa sam priznavam, ze navod tentokrat nesiel z mojej hlavy .. techniku spracovania partnerky som si zcasti vypozical z netu :)

• 3 months later...
Posted

tentokrat mi prisla do rany sesternica

Obrázok

BUM! cakam reakcie .. :lol:

Posted

okej, skoda sem nieco postovat a cakat odozvu, to mozem robit aj na blog kde tiez nikto nereaguje .. nasrat

• Upvote 1
Posted

kľud.

dnes som bola toto tu pozrieť už niekoľkokrát. a formulujem v sebe kritiku. ráno má človek iný pohľad ako v ospalé poobedie či večer.

pozerala som aj tie ostané práce, všetky, hlavne tieto posledné.

so všetkými si si dal prácu, to je jasné.

ten pichľavý kopijovitý obrázok je zvláštny, farebne je dobrý, možno by som ho prijala trochu jemnejší.

ten anjel je klasika, neviem, či je to skutočne fotka v mori, na blízkosť brehu má trochu hlboko nohy, ale neviem, čo je pod ňou. ináč je to jemná spomienka, nežná, taká jemná klasika. ku ktorej napísať teplý zduchovnelý text a môže kolovať po nete.

najlepšia je stále tá modelka bez pŕs.

táto posledná - peknučké dievčatko, to srdiečko je trochu navyše, možno by stačilo zvýrazniť to pekné moderné dievča.

tu je dôraz akosi na všetkom, pozadie, aj moderná konštrukcia, aj ornamenty, aj dievča, aj srdce aj blesky. niečo by chcelo trochu potlačiť

tie modrozelené farby sa mi páčia, tak všeobecne, sú trochu nadpozemské a studené, ale výrazné a ukľudňujúce.

Posted

Mne sa aj tak stále páčia najviac tieto dve: orange a chains

Ale aj iné sú dobré, tieto posledné sú také priemernejšie ak to porovnám s tými dvomi NAJ :lol:

Najmenej sa mi páčia tie také vesmírne a sci-fi obrazce, alebo ako to nazvať, tie mi proste do oka nepadli vôbec

No ale kľudne pridaj aj ďalšie, možno sa prekonáš a tvoje TOP diela sa rozšíria o ďalšie

Posted

ehm ... pekné dielo a aj sesternica :lol:

Posted

tu je dôraz akosi na všetkom, pozadie, aj moderná konštrukcia, aj ornamenty, aj dievča, aj srdce aj blesky. niečo by chcelo trochu potlačiť

toto ma napadlo, ked som to dokoncil .. v dalsej fotke to skusim spravit tak aby sa to nebilo

na to, ze som to dokoncoval o piatej rano s polozavretymi ocami, som spoko

btw, lopata mas pravdu, sesterku neraz lakali agenti na ulici, ze ma ist na modeling .. a ma 14 :lol:

• 1 month later...
Posted

dalsie dva ... jeden s pomocou C4D, druhy s pomocou tutorialu, ale zmeneny na vlastny sposob

Obrázok

Obrázok

Posted

ten prvý sú dve dominantné farby, pre mňa trochu prisilné, ale to je subjektívne.

pripomína mi to šialený prelet červou dierou

niečo, čo by sa hodilo do čierneho interiéru pre milovníka extravagancie, potrebuje to citlivý výber kombinácie bielej a čiernej, aby niečo takéto bolo dominantné u dominantného človeka... posudzujem to ako obraz, evokuje to vo mne obraz, ako jediný farebný zdroj, ktorý priťahuje pohľad a vťahuje do seba. námet je dobrý, neviem, či taký mal byť, alebo sa podaril, pre červiu dieru farby ako z filmu.

druhý je úplne iný, jemná farby, jemné prelínanie, pastel a jemný vzor, tento by som brala ja, do podstatne presvetlenejšieho interiéru.

oba sú dobré, keď ich pozerám ako obrazy. oba pre úplne iných majiteľov.

• 3 weeks later...
Posted

taka hrajkacka .. ziadny extra postprocessing .. sa mi to pacilo taketo jednoduche, neupravene a farebne :lol:

btw to dole je nazov .. Screwed Borealis

Obrázok

• 1 month later...
Posted

tento dvojplošník som urobil dnes, len tak od oka, nemal som presnú predlohu a je na ňom veľa chýb, ešte chýbajú predné kolesá a nejaké drobnosti

robil som to vo Wings 3D, veľmi jednoduchý program pre 3d modelovanie

Obrázok

Obrázok

• 10 months later...
  • 3 years later...
Posted

jeden taký nie celkom digitálny. kostra pekne rukou, domaľované v počítači. bol súčasťou vianočného pozdravu.

post-2335-0-70411200-1419964192_thumb.jpg

• Upvote 1