weirdo Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 starej pikcuru nemozem postnut, lebo mi ziadnu nedala a nedovoli mi fotit ju ... hehe, a ty si tiez nepostol, kym si mal staru :lol: tato tu nevie, ze ju hadzem na forum, ale mali sme dohodu, ze vytvory su moje a ze jej fotky nezneuzijem nezneuzijem (co nerobim) :) ona dostane co chcela, moze byt spoko :)
Nokia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 vsak nemusis postovat, posli sukromne ked nieco bude :)ja ti poslem fotku ktorej budes chciet, ja s tym nemam problem :lol:
weirdo Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 dohodnuti :lol: tak este jedna .. posledna pre dnesok :)
weirdo Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 tak nebola posledna ... este ma napadla takato haluz ... ale uz idem domov :lol:
weirdo Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 zaujala, inak by som si od nej nevypytal fotky ... a to je asi tak vsetko :lol:
weirdo Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 tak dalsi kusok do filmoteky .. ucim sa robit poriadny digitalny art a toto je moj prvy kusok .. prosim zhodnotit
aljak63 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 to prvé sa mi moc nepáči, ale toto druhé je úplne krásne - to sa ti nesmierne podarilo - krásne kontrastné farby, do toho tie čierne tvary s pekným bielym výrazným obrysom - to je vážne skvelé. Len tak ďalej, a ak ešte niečo vytvoríš, tak sa pochvál. :lol:
valcik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 dobré, weirdo! mne sa páčia obidva obrázky, no rovnako ako povedal aljak, druhý sa mi zdá oveľa lepší. hlavne kvôli farbám, možno ak by bol prvý obrázok tmavší, nevedel by som sa rozhodnúť, ktorý ma zaujal viac. v poslednom obrázku sa mi páči priestorový dojem, ktorý zvýraznili tie čierne prvky a dobre sa pozerá na ten farebný prechod. :lol:
weirdo Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 oo, dakujem :) rady si vezmem k srdcu a budem sa snazit .. PSDcka mam odlozene, takze nik nevravi, ze prvy art nepride vo vylepsenej verzii :) pre dnesne rano posledny kus .. samozrejme sa potesim, ak ho niekto okomentuje .. a uz naozaj idem spat :lol:
valcik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mne sa páči aj ten posledný, pokrstil som si ho na "polárne sklené dvere". :lol: tá žltá krivka trocha z celého obrázku vystupuje, osobne by som ho prijal aj bez nej. je mi však jasné, že to je len môj subjektívny dojem. weirdo, ak zverejníš ďalšie obrázky, hoď ku každému aspoň pracovný názov, aby sme ho vedeli pri kritizovaní pomenovať. : )
aljak63 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 1ka ani 3ka sa mi nepáčia, nie sú úplne na zahodenie, ale proste nič mi to nepovedalo. Zato tá 2ka je naozaj podarená, tá sa podarila, takže drž sa hlavne toho :lol:
Tom182 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 dvojka sa mi paci najviac...napriklad jednotka ma neuputala vobec nicim, nad trojkou som sa aspon pozastavil a pozeral sa na u, predsa len cervena farba s modrou vyzera celkom prijemnea a dvojka, ta mi pride taka najzvisia :lol:
valcik Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 je to tak, súťažiaci s číslom dva suverénne prevalcoval svojich súperov. :-)od začiatku ho volám "Les" a pripomenul mi ilustrácie, ktoré sú v mojej knihe Alica v krajine zázrakov.podobným štýlom sú animované počítačové hry, ktorých autorom je švéd Nicklas Nygren (Nifflas).
Darkman Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 2 je podla mna jednoznacne najlepsia, v tej 1 a 3 tie svetle ciary moc tahaju oci. Najhorsie je to podla mna v tej 3, ked ma clovek naozaj problem sa zamerat na napisy. Keby ta krivka tak nevystupovala, ale bola viac sucastou 'atmosfery', tak by to bolo imho lepsie.
weirdo Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 dakujem za komentare, som rad, ze sa vyjadrilo tolko ludi.. dvojka sa aj mne velmi paci, ale v skutocnosti to nie je smer, ktorym sa chcem uberat (aj ked raz za cas by som podobny obrazok urcite rad spravil). rad by som sa naucil robit veci ako toto alebo zial zatial sa nedokazem dopracovat k nejakemu podobnemu vysledku, a ani par hodin googlenia po navode, ako nieco podobne zbuchat, nepomohlo ..
aljak63 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aj tak je tá tvoja 2ka oveľa lepšia ako to k čomu by si sa chcel dopracovať :lol:
weirdo Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 2ka sa mne osobne paci tiez asi najviac zo vsetkych mojich vytvorov, ale nie je to proste ono. chcem sa vydat trosku inym smerom.
Nokia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ta dvojka mi pripada inspirovana hrou patapon :lol:
weirdo Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 a mam tu dalsi kusok. skusal som vytvorit nieco podobne ako 'Les', ale komplexnejsie.. nuz ale nakoniec mi nedalo nepohrat sa s filtrami, no a sami vidite, co z toho nakoniec vzislo :lol: na prosbu valcika davam pracovny nazov - chains.
aljak63 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Toto nové je zatiaľ druhé najlepšie, čo si vytvoril. A naozaj sa mi to celkom pozdáva :lol: Taký design by som bral napr. pri výrobe skateboardov alebo snowboardov - myslím tú spodnú stranu. Veľmi mi to práve taký design pripomína. Ale pekné, musím uznať.
Desdemona Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 dalsi kusok .. tentokrat z ineho sudka wow, tak toto je úplne fantastické, klobúk dolu :lol: :) sa mi to tak páči, že som si to dala v kompe na wallpaper :) krása ;)
Eiensama Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 hmm, fakt dobre diela, niektore sa mi lubia viac, niektore menej, ale to je tiez dost o osobnych preferenciach :lol: ale mam dost linkov na mnohych ludi, ktori spravila vela tutorials ohladom tychto veci a robia fakt skvele vecicky s tym programom.... tym chcem naznacit - vole, nechavas to tu prazdnym, makaj, makaj, potes publikum :)
weirdo Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 nekope ma muza a v pondelok skuska .. takze az pak :lol:
Recommended Posts