Jump to content

Akty

arwiel

Recommended Posts

Polaris, myslim, ze v tomto sa zhodneme, ludia su radi, ked im druhi skrabkaju chrbat pochvalami, takze nech tam fotky pokojne da. :lol:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• doll

22

• arwiel

15

• Polaris

6

• chlapeczjuhu

3

zistila som, že akty sa nemusia len fotiť, ale i kresliť...

pár ich aj mám, ale ešte som sa neodhodlala zverejniť... :lol:

aj keď ich už videlo celkom dosť ľudí...

zverejnii :lol: akty su super, aj ja sa pokusam kreslit, aj ked len z nejakych fotiek, nazivo si moc netrufam :)

naživo som teda nekreslila ani ja... nemám model a okrem toho ja kresliť z modelu neviem... alebo sa mi nechce, patrím k tým, čo chcú mať rýchlo všetko hotové.. :lol:

k zverejneniu sa musím ešte odhodlať... a tiež sa mi musí chcieť :)

• 1 year later...

kedze som par takych steklivych, na druhej strane decentnych foteciek uz nafotila, ale asistoval ujo samospust, nejako sa to s tym mojim drahym zvrhlo, a fotografom bol tentoraz on...

zatial take "neumelecke", bez zatisia, na postielke, pri dveroch a podobne...ale pacilo sa mi to.... a nieco poriesime :lol:

nie ako so samospustou....moje zlati mi povie samo ako sa mam ulozit, zatvarit, kam dat nozku, a podobne...

uz len cakam, kedy zapneme do rezimu "video" :)

my sme pred dakym casom skusali dake tie fotecky, ze jedinym zahalenim boli lupienky ruzi :-)

ja rada fotim, ale nerada som fotena, cize asi sa budem musiet vzdy podnapit, aby som to fotenie prezila :lol:

my sme pred dakym casom skusali dake tie fotecky, ze jedinym zahalenim boli lupienky ruzi :-)

našaruj do galérie, raz vidieť lepšie ako 1000x čítať :lol:

• 1 month later...

akty sú fajn, rada si kuknem pekné umelecké fotky, to je jedno, či chlapa, či ženskej... ja osobne mám bohaté skúsenosti, ale len súkromného rázu, nič iné ma ani neláka :lol:

minulý týždeň som spravila prvé fotky aktov mňa a drahého spolu... celkom pekné, ale rada by som to posadila na umeleckejšiu úroveň... ako som tak nad tým premýšľala, že ako to uskutočniť, zišlo by sa mi pri tom zrkadlo...

dalsie fotecky do zbierky... :lol:

lavicky a stolik pri ohnisku.... ja v roznych pozach na nich, v pozadi Tatry a rieka Bela... no paraaada :)

dolphinka, tiež máme chatu na Podbanskom. A tiež som tam porobila fotky, čo popisom presne zodpovedajú tým tvojim, lol, dosť by ma pobavilo, kebyže to je na tom istom mieste :lol: Podbanské nei je až také veľké. To prostredie si také fotky priam žiada. Hlavne tie perfektné veľké biele kamene, čo vytŕčajú z Belej....

ja bych do toho sla :lol: ... ale ukazala by som tie, kde som iba hore bez, a to tiez decentne prekryte paprckami :)

:) nadrzanci

ktore pozadie je moje nepoviem..... :lol:

vie to len game a valcik hehe

mam aj z opacnej starny foto ale len pre interne ucely :)

• 2 weeks later...

ja rada fotim, ale nerada som fotena, cize asi sa budem musiet vzdy podnapit, aby som to fotenie prezila :lol:

To fotenie sa ti musí s tým alkaholom pekne predražiť :)