Skočiť na obsah

Uhádnite postavu a film


Sniper

Odporúčané príspevky

Čiastočne inšpirovaný dvoma témami na tomto fóre zakladám tento topic.

 

Napíšte stručne príbeh nejakého filmu, o hlavnej postave píšte civilným menom. Úlohou druhých bude uhádnuť meno hlavnej postavy a názov filmu.

 

Ako názorná ukážka niečo jednoduché:

 

Sylvester Stallone sa vracia do USA z Vietnamu po skončení vojny. V USA chce nájsť starého priateľa. Šerif istého mesta ho zatkne pretože Stallone odmietol opustiť mesto. Po menšom incidente vo väzení Stallone uniká do blízkych lesov. Šerif s niekoľkými policajtmi sa ho snaží chytiť, ale Stallone vďaka skúsenostiam z vojny vo vietnamskej džungli likviduje jedného policajta za druhým. Situáciu sa snaží vyriešiť plukovník, Stalloneho veliaci dôstojník z Vietnamu.

 

To by mohlo stačiť. Uhádnite celé meno hlavnej postavy a originálny názov filmu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zasa niečo jednoduché :lol: :

 

 

Advokát Tom Hanks má AIDS. Prepustili ho z práce a preto zháňa právnika. Požiada o pomoc doktora Millera, lebo podľa Toma Hanksa dôvodom jeho prepustenia bola práve jeho choroba. Miller najskôr odmietne, no napokon súhlasí a začína sa boj proti známej a veľkej firme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Andy Beckett, Philadelphia

 

Bruce Willis prezije havariu vlaku ako jeden jediny zo sto neviemkolko pasazierov. Nevie, preco sa tak stalo, zacina po tom patrat a natrafi na chromeho chlapika menom Elijah Price, ktory zasvatil cely zivot hladanim ekvivalentu komixoveho hrdinu, ktoremu sa nemoze nic stat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

David Dunn, Unbreakable / Vyvolený /

 

skúsim predpokladať, že je to dobre ....

 

ďalší film :

 

 

S prísľubom dobrodružstva prichádza do Thajska mladý Američan Leonardo DiCaprio.

V lacnom hoteli v Bangkoku sa zoznamuje s mladým francúzskym párom – Etiennom a Francoise. V tom istom hoteli sa stretáva s pomäteným, drogami poznamenaným Daffym, ktorý rozpráva DiCapriovi nepravdepodobný príbeh o tajnom ostrove, Raji na Zemi, s nádhernou plážou, nepoškvrnenou nájazdami turistov. Na druhý deň nachádza DiCaprio na dverách pripichnutý zdrap papiera, kde je Daffym ručne nakreslená mapa tajomného ostrova. To rozhodne ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Richard, The Beach

 

 

Denzel Washington, byvaly americky agent, je v Mexiku najaty na ochranu maleho dievcatka, pretoze v poslednej dobe dochadza v tejto krajine k mnozstvu unosov. Denzel, ktory utapa svoj zivot v alkohole, si vytvori k dievcatku vztah a ked je to nakoniec unesene, rozhodne sa ju pomstit a znicit unoscov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Creasy, Man on Fire

 

Johnny Depp je odbornik na knihy v kazdom smere. Raz si ho zavola Boris Balkan, znamy to newyorsky zberatel knih a da mu specialny quest - ma zistit, ci prave Balkanova kopia knihy udajne napisanej s pomocou Diabla, ktorej su na svete prave 3 kusky, je original. Johnny sa vydava na cestu a postupom casu zistuje, ze s tou knihou asi nebude vsetko v poriadku ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dean Corso, The Ninth Gate

 

 

Někdejší kolega Harvey Keitel má nyní na krku neméně hrozivý případ. Masakr dvou rodin, vždy za úplňku. Do plného měsíce nyní zbývají tři týdny, když Harvey Keitel požádá Edward Norton o pomoc při pátrání po muži, který je s největší pravděpodobností geniálním šílencem nebo ztělesněním zla. Agent ve výslužbě musí znovu nasadit vlastní život a riskovat bezpečnost své rodiny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jack Crawford, Red Dragon

(phersu, nedavaj kopirovane texty :lol:)

 

 

Jared Leto vzdy ukradne mame televizor a spolu so svojim kamosom ho daju do zalozne, aby mali na travu. chalan nakoniec ujde z domu, stane sa drogovym priekupnikom a pride sa domov ukazat. Pritom zisti, ze jeho mati sa snazi schudnut kvoli proklamovanej ucasti v TV sutazi a berie kvoli tomu amfetaminy. Cim dalej, tym viac to ide do nicoty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Harry Goldfarb, Requiem for a Dream

 

 

Anthony Hopkins pri výzkume v africkej džungli zabil dvoch pytliakov pri love na zvieratá. Sám potom prestal hovoriť a začal sa chovať ako zviera. Tento prípad je výzvou pre mladého psychiatra, ktorý má rozhodnúť o jeho ďalšom osude. Pri společných sedeniach mu psyhiater pomáha sa vrátiť do normálného života a Hopkins mu zasa ukazuje svoj pohľad na prírodu a zvieratá.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ethan Powell, Instinct

 

Do auta Laury Harring narazi auto tesne predtym ako sa ju pokusi zabit muz v obleku. Laura vsak po havarii strati pamat a blúdi ulicami LA. Rano ju najde vo svojom dome ista blondinka, ktora prave prisla do Hollywoodu aby tu spravila karieru. Rozhodne sa neznamej zene pomoct patrat po jej minulosti. Obe zeny su coskoro zatiahnute do sveta iluzii a patrania po modrej krabici.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zena,ktora stratila pamat si podla plagatu zacne hovorit RITA, a zena ktora ju najde je Betty Elmsová

 

film: mulholland drive

 

takže idem

Príbeh rozpráva o boji medzi dvoma rasami, upírmi a nižšie postavenými vlkolakmi.

Kate Beckinsale, predstaviteľka upírov, bojuje proti vlkolakom, ale zároveň sa snaží jedného z nich zachrániť, Scott Speedmana.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kate = Selene

Scott = Michael

film = Underworld

 

Styria mladi chlapci z Colorada uvidia film kanadskej produkcie, v ktorom hlavne postavy Terrance a Philip vkuse prdia a sprosto rozpravaju. Chalanov to pochyti a zacnu nadavat, potom zrazu zacne nadavat cele mestecko. Ich rodinam sa to vsak nepaci a matky vyhlasia vojnu kanade a chcu popravit Terranceho a Philipa. Nasledne sa Satan so Saddamom Husseinom, ktori udrzuju vrely homosexualny vztah, zacnu vytesovat, ze budu vladnut svetu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pribeh muza, Kevin Spacey,ktory sa z nicoho nic objavi na stanici v New Yorku, vyhlasuje o sebe ze je mimozemstan. Preto ho policia okamzite zatkne. Dostava sa na psychiatriu, kde sa onho stara doktor Jeff Bridges. Doktor sa rozhodne patrat po minulosti svojho zvlastneho pacienta. kedze neveri, ze by mohol pochadzat z inej planety. Je mu jasne, ze ide o vysoko inteligentneho a vynimocneho cloveka....

Pribeh sa konci zahadnou zmenou identity pacienta...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak sem dám niečo jednoduché :

 

 

Jack Nicholson je úspěšný obsesemi trpící spisovatel kýčovitých románků, jehož koníčkem je znepříjemňovat život celému okolí. Jediný, kdo dokáže uštěpačného spisovatele usadit, je prostořeká číšnice Carol. A možná právě proto má pro ni Nicholson slabost, takže když jako svobodná matka opouští zaměstnání, aby mohla pečovat o svého astmatického syna, rozhodne se jí pomoci. Co se stalo se starým mrzoutem, že se najednou může přetrhnout, aby každému pomohl?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Melvin Udall, As Good As It Gets

 

inak, podla mna je dost divne skopirovat textik z csfd a hodit ho sem. cielom temy ma byt napisanie clanku, nie kopirovanie, a uz vonkoncom nie po cesky, kedy bije do oci, ze si s tym clovek nedal ani kusok namahy. je mi normalne trapne hadat taketo filmy, lebo mi stacia tri kliky a google na identifikaciu. preto este raz prosim ludi - skuste to pisat z vlastnej hlavy. je to zaujimavejsie.

 

 

 

a teraz moj text:

Natalie Portman je tehotna a ma priatela. Rozhodnu sa vydat na cestu autom. Zastavia, Nat ide nakupovat a co sa nestane? auto nikde, priatel nikde. Nema kde ist, je bez penazi, tak kazdu noc prespi v supermarkete (tusim 6tyzdnov ci kolko). nakoniec sa jej tam narodi dcerka.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov