Hellé Zverejnené 24. December, 2024 Zverejnené 24. December, 2024 Buche de Noel -tradicny vianocny zakusok vo Francuzsku a spol. Obycajna kakaova rolada so slahackovym kremom. Rozmarin je len ozdoba Lepsie jak medovniky. https://www.coolinari.sk/buche-de-noel-yule-log-cake/ 1
irb Zverejnené 24. December, 2024 Zverejnené 24. December, 2024 Nuž, vidím, že ste v tom pečení dobré! Tak si teda užite sviatočné dni aj s vašimi napečenými dobrotami do sýtosti. (A od nového roka zase cvičiť a chudnúť... :) ) 2
Hellé Zverejnené 11. Január, 2025 Zverejnené 11. Január, 2025 Sisky everywhere raz za rok robim siska party pre kamosov A uz mozem chudnut 1 1 1
iskra Zverejnené 27. Jún, 2025 Zverejnené 27. Jún, 2025 To je menšia torta pre švagrinu. Vanilkový korpus, jahodové pyré, jemný krém z mascarpone a tvarohu, ovocie ...
iskra Zverejnené 23. Júl, 2025 Zverejnené 23. Júl, 2025 Kúpila som zákusky ku káve. Malinové kocky. Vynikajúce. Návšteve tiež veľmi chutili.
iskra Zverejnené 6. November, 2025 Zverejnené 6. November, 2025 Ja už v poslednom čase zákusky, torty, nepečiem.. Kupujem, objednávam, perfektný výber, chutné, maximálna spokojnosť ..mám tak viac času na relax sama so sebou, s rodinou, s priateľmi, prechádzky v prírode, čítanie kníh, počúvanie hudby a podobne.. , a aj keď si niektoré činnosti v domácnosti zľahčím, je to v poriadku, nemusí byť vždy, všetko tip top..
iskra Zverejnené 21. December, 2025 Zverejnené 21. December, 2025 Neodolala som.. Vianočné medovníčky 1
iskra Zverejnené Apríl 4 Zverejnené Apríl 4 Piekla som Veľkonočná plnka je tradičný slovenský veľkonočný pokrm, ktorý symbolizuje koniec pôstu a hojnosť... Je už aj posvätená, chutí mojim blízkym, čo som veľmi rada.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz