Skočiť na obsah

Výhra

starsi

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vezmem funebraka :) :D

Kamarat mi poradil, ze tam mam ist sama, ze tam najdem lasku :D A ze zeny takto uvazuju, chlap ma chcel do takeho niecoho namocit :D

Zverejnené

tomáša radšej nevezmeš? myslím že by šiel, teda za predpokladu že tam majú plejstejšn :zubiska:

Zverejnené

Detaily dovodov "preco nie" je spravna odpoved, najdes blizsie v teme "Ako sa priblizit" :)

Zverejnené

doll ja by som išiel rád s tebou, viem, že aj ty po tom tajne túžiš, no ale bohužiaľ už som zadaný, nedá sa, smola! :( :P :taktitreba: :zubiska:

Zverejnené

Nebol si nedavno este free? :D

A toho "fakera" si si mohol odpustit ;)

Zverejnené

Hej bol, ale akosi sa to celé pomenilo za posledné dni. Závery však budem robiť až za nejaké dva-tri mesiace :)

Sorry, nechal som sa uniesť... :hanba:

Zverejnené

Nebol si nedavno este free? :D

To nie je "faker" on ti len ukazal prostrednik na ktorom ma uz zasnubny prsten :hehe:  :hufi: Uz chapes?...dollinka "menej chapava"

Zverejnené

Funebrak, no ide Ti :D

Svoje ego si masirujes odbavovanim sa na zenach...resp na mne, lebo reagujem. Kazdy masturbujeme po svojom ;)

• Pridať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

z plesu sme si doniesli výhru  :) elektrické nožnice na živý plot 

Zverejnené

Aj sa zidu? :) Ja ked som raz vyhrala vrtacku, taku ze vraj celkom kvalitnu, tak som ju vymenila za sadu hrncov, lebo s vrtackou by som toho moc neporobila  B)

Zverejnené

Nechcem provokovat, ale u mna asi plati posledne tyzdne, NESTASTIE V LASKE, STASTIE V HRE :)

Vcera mi bolo oznamene, ze som vyhrala pobyt v Grandhoteli Praha v Tatranskej Lomnici, na dve noci, pre dve osoby ....no, potesilo :rolleyes:

Uz si bola?

Zverejnené

Bola bola :) ... s mamou ;) Oj, ale ked sme prisli do izby, srdco mi zapistalo, taka krasna izba a hriech tam byt s mamou :)

Siel by si? :D

Zverejnené

Chlapce,nie som ziaden moderator, ale v poslednej dobe to tu akosi spamujes off topicmi :zubiska:

A ticho uz :D

Btw, ja mam :smilieee:

• Pridať bod 1
Zverejnené

poprosím, vráťme sa k téme výhra ... ďakujeme.

-------------

čo kde kedy ste vyhrali?  "z koláča dieru" nemusíte písať :)

pripomenulo mi to, že raz som vyhrala 100 Kčs. vtedy bolo také, že československá štátna lotéria, a predávali to v banke ... a ja som si kúpila posledný los, aby tam už netrčal. a bolo na ňom 100 korún československých. :)

Zverejnené

Peniaze vyhravam parkrat za mesiac. 2-3 stovky sem, 2-3 stovky tam.

Zverejnené

stavkujes ? to moze byt (podla toho, co som pocul) zaujimavy zdroj prijmov, ovsem pre ludi, ktori sa tomu venuju... lebo aj tam plati, ze bez prace nie su kolace...

niekedy v davnoveku, este na VŠ, sme trochu so spoluziakom chodili na konske preteky, ale stavkovali sme viac-menej nohodne, takze to nemalo efekt. Ale ako sa hovori - nestastie v hre, stastie v laske, tak po jednych pretekoch som siel na prechadzku so zaujimavou zenou a ta prechadzka trvala asi tri roky ;)

ako pise game o tej loterii, tak ja som vyhral 50,- Kčs a nejake graficke listy, tie mam dodnes

ale chodim roky na jednu akciu, kde byva tombola a tam sa nasej rodine zvykne celkom darit :thumbsup:

Zverejnené

Aj sa zidu? :)

áno, zídu sa elektrické nožnice. všetko, čo je doma sa zíde  :)  každá výhra poteší.

mňa poteší,  aj keď by som vyhrala trebárs lentilky :happyroll:   ide o zábavu, o to stretnúť sa s priateľmi,  zabaviť sa so svojim manželom,  o výhry skutočné, aj o správnu vec - niekomu pomôcť, kto tú pomoc naozaj veľmi potrebuje

:)   posledne, čo sme boli na plese, tak bolo neskutočne veľa cien v tombole, až 90.. kto by už nevyhral? :smile3:   ale ako dobre vieme, najdôležitejšie výhry v živote,  sú výhry vo vzťahoch, výhry v láske.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:zubiska: ja mam stastie v laske.. ale sem tam..no raz som vyhrala zavratnu sumu cca 1200...korun slovenskych :P , potom dlho nic..potom fotak na nejakej akcii..a cez vikend motyka vystrelila :huraa:

z plesu som si odniesla vyhru, ktoru sponzorovala nejaka lekaren..takze mam plnu tasku vitaminov a doplnkov vyzivy a zubnu pastu a krem na ruky a podobne hovadiny..navstevy u nas budu cucat Propolky a zapijat ich skorocelovym sirupom a zensenovymi ampulkami...a ako dezert..vitamin C a Biotin..mnamka :yes_yes:

Zverejnené

stavkujes ? to moze byt (podla toho, co som pocul) zaujimavy zdroj prijmov, ovsem pre ludi, ktori sa tomu venuju... lebo aj tam plati, ze bez prace nie su kolace...

Ano, stavkujem. Vilu z toho ako Kanik nepostavim, ale vyžiť sa z toho da. Resp. ako bočny prijem je to fajn.

Zverejnené

To ja sa skôr ožením s Kleopatrou, ako by som mal niečo vyhrať :zubiska:

Zverejnené

pripomenuli ste mi jednu výhru mojich rodičov z detstva ... samozrejme vyhrali v tombole na akomsi plese, vtedy jediný a prvýkrát, doniesli to domov a ja na to hľadela ako puk ... mohla som mať nejakých 5  či 6 rokov, bolo to prosím pekne darčekové balenie šejkra aj so štyrmi elegantnými pohárikmi ... :)

dostalo sa to v kuchyni do kredenca do vitrínovej časti, potom sa to presťahovalo do obývačky, potom to bolo dlhé roky v skrini ... a keď to nevzali čerti, možno ešte u mamy to niekde je, ale možno už ani nie, menila byt aj nábytok a kdečo letelo do kontajnerov  ...

výhra eňo ňuňo ... nikdy to nebolo ani len vyskúšané :)

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

sme čerstvými majiteľmi nového  :)

MultiPad Wize 3037 3G  

Zverejnené

dobrá :) a  bolo to veľmi príjemné stretnutie, zábava s našimi dobrými kamarátmi, známymi, srdečné rozhovory, tanec,  a tiež nás teší, keď sa vydarí dobrá vec, a to isto poznáš aj Ty, aj ostatní forumáci, keď sa nám  spoločne podarí pomôcť niekomu, kto našu pomoc potrebuje.  je to  super,  že sa človek k druhému  správa ako skutočný človek.  :klobuk:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov