D'Ady Zverejnené 12. Január, 2016 Zverejnené 12. Január, 2016 nemam s tym problem, len by som sa viac blizil k originalu, ako ti vyumelkovani fesaci vo filme :D
Hellé Zverejnené 12. Január, 2016 Zverejnené 12. Január, 2016 D´Ady, tak sa vyber na ples v style Krstného otca..smoking s cervenou ruzou pristane kazdemu a ty iste budes skvely capo di tutti capi :klobuk:http://www.ptakoviny-praha.cz/?c=159&page=0
D'Ady Zverejnené 12. Január, 2016 Zverejnené 12. Január, 2016 no, uvidim, co nam ponuknu v pozicovni kostymov, idealne by bolo, ak by sme boli s manzelkou zladeni (nie je podmienkou)chceli sme tam ist uz vcera, ale zatial im nevratili nejaku pozicanu varku, tak pani odporucila navstevu odlozit
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Február, 2016 Zverejnené 8. Február, 2016 Boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? ......................ako malé decko, a potom ako niečo viac ako 20ročnáAkú masku by ste si zvolili? ........................vodník, čojaviem, podľa momentálneho nápaduZa čo ste sa prezliekli? ................ ako prváčka mala som byť medveď, ale nakoniec zo mňa mamka urobila princeznú, skoro všetky dievčatká chcú byť princezné...potom druhýkrát už som mala viac ako 20, a to som bola vodník a zmaškarila som sa samaPrečo ste si zvolili práve takúto masku? ......skoro všetky dievčatká chcú byť princezné...... a vodník, lebo to bola moja prezývka, Vodníček alebo ČľupiZhotovovali ste si ju sami? princeznú pravdaže nie, vodníka áno moje decká boli v škôlke všeličo. Staršia dcéra bola prvýkrát kat, mala aj sekeru, čepeľ bola z tvrdého papiera obaleného takým tým laboratórnym alobalom. Chudinka, ja že bude mať originálnu masku, a aj mala, ale potom mi povedala, že ju nikto nespoznal a každý si myslel, že je chalan a ona sa chudinka tak hanbila, že potom čučala v kúte, potom ma to naozaj mrzelo a o rok som jej nechala tú jej princeznú...to mladšia mala viac zmyslu pre srandu, v pohode bola aj princ, aj šašo.
Populárny príspevok. D'Ady Zverejnené 15. Február, 2016 Populárny príspevok. Zverejnené 15. Február, 2016 na maškarnom plese// na maego prispevku v inej teme o zlatych lupienkoch a pod. ;) 5
game Zverejnené 15. Február, 2016 Zverejnené 15. Február, 2016 parádni ste boli, a skutočne, ako v zlatých lupeňoch vyválaní :)a aký apartný klobúčik ... boli ste nakoniec v požičovni?
D'Ady Zverejnené 15. Február, 2016 Zverejnené 15. Február, 2016 ano, v požičovni - divadelnej akurat manzelka si suknu kupila v sekaci a pokryvku hlavy si spichla doma "rúčo"; ona mala z pozicovne dva horne diely oblecenia
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz