arwiel Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 toť nedávno bol Helloween... u nás sa síce akosi neoslavuje, to už skôr fašiangy, no i tak sa pýtam:akú masku by ste si zvolili?boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku?za čo ste sa prezliekli?prečo ste si zvolili práve takúto masku?zhotovovali ste si ju sami?
sumeru Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? Vcera som robila pre decka Halloween party akú masku by ste si zvolili? za čo ste sa prezliekli? Zvolila (by) som si - a prezliekla som sa - za diablicu :lol: prečo ste si zvolili práve takúto masku? Lebo ma presne vystihuje... zhotovovali ste si ju sami? jaj, nie - ja mam tuleniu chorobu
tomassi Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 akú masku by ste si zvolili? by som išiel za nemeckáho futbalového reprezentanta Filip-a Lahm-a boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? hej za čo ste sa prezliekli? Vodník, Čert, MajsterN, Pepek Námorník, Červená čiapočka, bezďák, Princezná prečo ste si zvolili práve takúto masku? tak zhotovovali ste si ju sami? ee, sestra vyrábala všetky
game Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 akú masku by ste si zvolili? neviem, chcelo by to momentálny nápad a pocit :-) boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? ako dieťa / mala som 6 :-) / za čo ste sa prezliekli? prezliekli ma za niečo s červenou sukničkou a striebornými hviezdičkami prečo ste si zvolili práve takúto masku? ja teda nie :-) zhotovovali ste si ju sami? nie :-) väčšie baby v tábore :lol:
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 akú masku by ste si zvolili? momentálne asi spáča... ešte som v pyžame :lol: boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? ale áno... v škole či v táboroch... za čo ste sa prezliekli? júúj! tak už som bola všeličo... Červená čiapočka, šašo, lesná žienka, babatko, lesník, nevesta, robot, Pipi Dlhá Pančucha, cigánka, Indián, Ožran, Smútok.... no všehochuť... prečo ste si zvolili práve takúto masku? tak to šlo podľa nálady a podla materiálu, ktorý sa dal použiť... zhotovovali ste si ju sami? väčšinu áno.. vždy ma to bavilo...
Sniper Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Neviem akú masku by som si zvolil, ale včera som niečo gúglil a pregúgloval som sa na nejakú stránku kde bolo veľa helloweenovských kostýmov. Myslím že niektoré z nich vyzerajú veľmi zaújimavo: Bolo tam kopu iných kostýmov, tiež označených ako helloweenske, aj keď sa mi to moc nezdalo, napr. tento: No ale aj taký poteší, nie? :lol: :)
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Autor Zverejnené 3. November, 2006 no ty kokso! :lol: :) takéto by som veru brala... :) ;)
bad_guy Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 keby si som isiel tak by som si bud vybral masku certa alebo anjelika :lol: ked som bol maly tak som chodil na maskarne plesy , pamtam sa ze raz som bol aj saso a vacsinou kovboj :)
game Zverejnené 9. November, 2006 Zverejnené 9. November, 2006 nie tie superkočky tam hore :lol: , ale vôbec masky mi pripomenuli, že slávny benátske masky, ktoré sú nehorázne drahé a chodí sa ne pozerať tisíce turistov, sú síce nádherné, ale odjakživa mi naháňajú hrôzu... majú svoju históriu v starých časoch, keď sa milenci k sebe dostávali nepoznaní nepovolanými, tváre zakryté maskami ... ale tie masky sú pre mňa priveľmi chladné, až neľudské ... odjakživa mám pri nich takýto pocit - chladný a nepríjemný ... ako sa vám páčia ?
cizy Zverejnené 9. November, 2006 Zverejnené 9. November, 2006 najviac sa mi paci ta biela co ma ten chlapik, co drzi ruzu dokonala
game Zverejnené 9. November, 2006 Zverejnené 9. November, 2006 oni sú prekrásne ... stoja hriešne peniaze, a sú úplne fantastické ... a akosi mrazivo ma priťahujú ... nedá sa na ne nepozerať, ale tie prázdne oči mi asi nerobia moc dobre
arwiel Zverejnené 10. November, 2006 Autor Zverejnené 10. November, 2006 dnes má brat karneval v škole... po dlhom uvažovaní som ho nakoniec obliekla za "metláka", má moje čierne nohavice, moje čierne tričko s lebkou a nakriedovala som mu tvár, namaľovala oči a ústa načierno... fakt vyzeral super!!! :lol:
lopata555 Zverejnené 3. Január, 2009 Zverejnené 3. Január, 2009 Boli ste už na nejakom maškarnom bále, či večierku? ...................... Áno jeden krát som bol Akú masku by ste si zvolili? ........................ :lol: Asi za Elvisa Preslyho Za čo ste sa prezliekli? ................ Bol som Kocúr v čižmách Prečo ste si zvolili práve takúto masku? ............ Bol som malý a mama ma do toho navliekla :) Zhotovovali ste si ju sami? ................... nie
trinita Zverejnené 28. Október, 2012 Zverejnené 28. Október, 2012 kedysi dávno, asi v 3. triede na ZŠ som bola Červená Čiapočka (a niekto mi zožral z košíčka banán, čo som niesla starej mame!)a minule v robote na halloweenskom večierku som bola ja ako ja :-)
funebrak Zverejnené 28. Október, 2012 Zverejnené 28. Október, 2012 Takyto kostym chcem na Halloween ja :thumbsup:
trinita Zverejnené 28. Október, 2012 Zverejnené 28. Október, 2012 tak toto stretnúť hoc aj za bieleho dňa na rušnej ulici, tak sa potento od strachu... asi 5-6 rokov dozadu sme v robote pobiehali už od rána v maskách a trochu blbli, a do toho nám prišli zákazníci... dosť ich vydesilo, že im dvere otvoril čert a okolo nich pobiehalo strašidlo :-) ale potom sa na tom pobavili 1
game Zverejnené 28. Október, 2012 Zverejnené 28. Október, 2012 trinita, pripomenulo mi to, ako som úplne prvýkrát kedysi dávno prakticky z ničoho vyrábala masku malému synovi na maskabál do škôlky :) propriety :- moja stará čierna sukňa, z tej bol nakoniec plášť- kúsok záclony, z ktorej bol potom biely "škrobený" golier- obyčajný rysovací výkres A3, začiernený čiernym tušom, na čarodejnícky klobúk- zo staniolu z čokolád vystrihnuté mesiačiky a hviezdičky ako kabalistické znaky, nalepené na "klobúk"- moja čierna ceruzka na oči - na nakreslenie briadky a patričných fúzov na maličkú tváričku ... a tu je výsledok :) : edit.!trinita mi pripomenula svojím príspevkom - mal k tomu aj paličku, bola to palička zo starého vešiaka, taká tá okrúhla, potiahnutá strieborným staniolom :) 1
trinita Zverejnené 28. Október, 2012 Zverejnené 28. Október, 2012 jéj, krásny výsledok! krásny malý čarodejník...my sme si klobúk z rysov vyrábali a tušom maľovali na cechovačku, aj čierne paličky s guličkou na konci sme k tomu mali, to tiež bol určitý kostým... vtedy na to padli litre tušu
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2016 Zverejnené 11. Január, 2016 Dámy aj páni, chystáte sa na ples? :)vlani ma namotali... taka sranda, ze kamarati, ktori sa stretavaju pri uplne inych prilezitostiach a uplne inak obleceni, sa raz za rok natiahnu do spolocenskeho. Organizator objedna dedinsky kulturak, svojpomocna vyzdoba, skladacka na zradlo, muzika z CD prehravaca a tak. Proste Hoří, má panenko ako vysite, len bez tych filmovych pruserov.Tento rok mame ist zasa, no aby to nebolo take jednotvarne, tak to bude ples maskarny. Pozor, spolocensky maskarny ! Takze ziadni certi, kovboji, vodnici, godzilly a podobne postavicky....Ach jaj, vobec netusim, co zozeniem, musim navstivit pozicovnu divadelnych kostymov. Alebo ma niekto dobry napad ?
game Zverejnené 11. Január, 2016 Zverejnené 11. Január, 2016 chce to čierneho motýlika, bielu košeľu so žabó, čierne derby alebo oxfordky, smoking a pomádu na vlasy ... prípadne šediny zafarbiť či prikryť apartným klobúčikom á la 60. roky ...nič mimoriadne netreba kupovať, odev sa dá zjednodušiť, maximálne zadovážiť klobúčik : ) a je to Bond, James Bond vo svojej najlepšej spoločenskej forme :)
iskra Zverejnené 11. Január, 2016 Zverejnené 11. Január, 2016 :) nie, nie, tento kostým, by mu tuším sekol viac :yes_yes:
game Zverejnené 11. Január, 2016 Zverejnené 11. Január, 2016 noooo.keď nie Bond, čo by bolo takmer zadarmo, tak do toho poďme naplno: keďže ide o D'Adyho, tak jedine využiť fúziky a podobu a meno a čistý D'Artagnan :agree: ale to chce požičovňu :)
D'Ady Zverejnené 11. Január, 2016 Zverejnené 11. Január, 2016 moj zasadny problem je, ze by som vyzeral nie ako D'Artagnan, ale ako Portos :-(
iskra Zverejnené 12. Január, 2016 Zverejnené 12. Január, 2016 Ty :) máš s tým problém, že by si vyzeral ako Porthos?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz