Skočiť na obsah

Ako sa priblížiť ?


game

Odporúčané príspevky

Tomáš,

tiež som pred tým, než sme dali namontovať bezpečnostné dvere, nosila v kabelke a mali sme na chodbe na nenápadnom mieste schovaný nástrojček, ktorým som otvárala zabuchnuté dvere.

v trinástich som opravovala staré drôtikové poistky, kálala drevo, zakurovala denne v troch kachliach, pomáhala v dedkovej a bratrancovej dielni ... zatiaľ mám všetky prsty aj ruky aj nohy ...

obkladala som obkladačkami, sádrovala, murovala, pracovala s drevom a nožíkmi ...

 

a pritom môj otec bol známy tým, že mu ani kladivo nesedelo do ruky, a nezatočil ani žiarovku /malo to x kdejakých príčin, a nenaučil sa to, nechcel/ ... na rozdiel od jeho otca, v ktorého dielni som vyrastala.

 

ono to závisí od všeličoho. ale človek by nemal byť taký nemtavý, a nemýľ sa ... ono to vždy platilo aj na ženy aj na mužov ... nie každý je všeumelec, iste, ale zopár základných vecí by mal vedieť každý. nemusí každý vedieť otvoriť zabuchnuté dvere.

ale keď ti to suseda ukázala - naučil si sa to?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jedna vec je ze to nemas v genoch byt kutil, druha vec je nechciet sa snazit pochopit niektore zakutia kutilstva :)

B je horsia varianta :)

 

Tomas, a nechcel by si chlapa? :)

A ja som kombinacia A aj B... To sa nejdem lutovat ale druhi ludia mi to sami povedali ked ma videli robit lopatou, sekerou, kladivom ci akymkovek nastrojom. Priklad zo zivota: Ked sme mali vo fabrike celozavodnu dovolenku chodil som s bratom na kamione ze aj ja to chcem v buducnoti robit tak som sledoval co robi, vysvetloval mi papierovacky atd. Isli sme do zadu a ukazal mi jednu vec ktora je fakt len o sikovnosti. Plachtu na zadnom otvore kde sa naklada tovar je zavesena z hora ako zaclona ked vyvlecies colne lanko. Je taka tyc 2 metre dlha s tym chyti spodok plachty a svihom ju vyhodil hore ze sa tak posklada. Dal to mne ze skus. Mne to padalo stale dole, nevyslo mi to ani na desiaty pokus... Brat vravi ked pricuvas na nakladanie tak behom 5 minut musis mat odplachtovany naves aby mohli nakladat, je to na cas, cakaju aj ine auta a nebudu na teba pol hodinu cakat kym to otvoris!

 

K tomu chlapovi. Som hetero takze z toho nikdy nic nebude dokonca v referende som hlasoval proti nim! To je zverstvo a neuznavam to!

 

Tomáš,

tiež som pred tým, než sme dali namontovať bezpečnostné dvere, nosila v kabelke a mali sme na chodbe na nenápadnom mieste schovaný nástrojček, ktorým som otvárala zabuchnuté dvere.

v trinástich som opravovala staré drôtikové poistky, kálala drevo, zakurovala denne v troch kachliach, pomáhala v dedkovej a bratrancovej dielni ... zatiaľ mám všetky prsty aj ruky aj nohy ...

obkladala som obkladačkami, sádrovala, murovala, pracovala s drevom a nožíkmi ...

 

ale keď ti to suseda ukázala - naučil si sa to?

Takze game je presne ta superzena o ktorych som hovoril... Ani nebolo treba davat tie priklady. Mame ju tu! Takze takuto by som chcel. Nieze je len sikovna ale aj vzdelana, dobra, mila, ake pekne maciatko kuka do diry. Game je presne moj idol (povedal som svoj nazor ake zeny sa mi pacia tak si z toho (hlavne ty axel) nezacnite robit srandu!) game je skvela zena a hovorim teda pisem to uprimne naozaj.

 

To s tymi dverami by si mohla helfnut ako si to robila lebo sice suseda ukazala vysvetlila teoreticky som sa to naucil ale potom sme to v pivnici na starych dverach trenovali a neslo to. Aj s druhou susedou co uz tiez neraz zabucha a musela ist cez pol mesta pre kluce... A obaja sme neuspeli, pchali sme tam vselijake pliesky, drotiky a neslo to.

 

Existuje spusta chlapov, co hladaju zenu hlupu, nesikovnu, neschopnu, proste take nemehlo. Pretoze su si vedomi, ze iba v takom vztahu nebude vycnievat ich vlastna neschopnost. Myslim si, ze by kludne mohli existovat aj take zeny a keby si sa dal s takou babou dokopy, zrejme by vo vasom vztahu ciastocne prebehla aj vymena gender roli -mozno by si musel aj vysavat a umyvat riady :)

To by bol vybuch nagasaki hirosima! Dvaja neschopni to by dopadlo... To je skor pre chlapov co sa hanbia za svoju neschopnost, ktorym vadi ze je zena sikovnejsia, viac zaraba atd. Mne to vobec nevadi. To sa ma podla mna doplnat ze bud je muz vodca alebo zena aspon jeden z nich by mal byt sikovny a zivotaschopny. Ja mam rad amazonky. Napriklad kamoska uz dlhe roky sportuje je taky sportovy typ ze je maleho vzrastu ale ma silu a robi aj dve bojove umenia naraz, chodi na amaterske sutaze atd. Tak si predstavte ze s nou by ma stretli ti fagani z mesta co ma otlkali. Ona ako xena by ich zlozila a ochranila by ma... Ona to neriesi ze kto je zena kto je muz, proste kona. Na diskoteke ju balil nejaky doterny chlap ona tam bola s kamaratom a poslala ho kade lahsie. On vsak videl ze je s tym kamaratom ale nevedel kto to je takze nastupila ta kohutia rivalita ze ho bral ako kunkurenciu co mu lezie do kapusty. Zacal do toho jej kamosa vyskakovat, chytil ho pod krky a ona ze pust ho. On drzo naspat ze co ty chces pipka jedna sa povisoval nad nu, tak spravila nejake chvaty a ocitol sa typek na zemi. Ani neslo o to ze ho zlozila ale o tu potupu ega ze 90 kiloveho chlapa dostala drobna zena, to sa uz od hanby vyparil jak to len slo... Ale zase casanovu z diskoteky co len ziarlil sa neda porovnat s poulicnymi rvacmi s dlhorocnymi skusenostami z bojov. Tak bohvie co by sa stalo ale ju este nikdy nikto neprepadol takze mimo treningov to skusila len raz vtedy.

Tolko na margo amazoniek.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Naposledy za 40 eur co je u mna strvrtina mesacneho rozpoctu. Pri takych vydavkoch sa uz fakt priblizujem cenam na privatoch a profesionalnej spolocnicke je jedno a neriesi ziadne kocurie pohlady atd.

Musíš si vyhľadať akciovú ponuku a získať ako pravidelný zákazník vernostnú zľavu! :zubiska:

 

6859-2b1ee2e241ee8728651139804b42421a.jp

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som si povedala, ze idem sa korculovat, na miestny stadion, ze vsak mozno motyka vystreli :)

Pridem tam, kopec chlapov, to ano :cool_glasses: ......ale.... s detmi. 

 

Vysantila som sa riadne, zistila som, ze aj ked som par rokov nebola, tak rezanie zakrut mi stale fajnovo ide. Riadne som sa znicila, na myslienky na margo zblizovanie uz ani chut nebola  :zubiska:  Male dieta :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze takuto by som chcel. Nieze je len sikovna ale aj vzdelana, dobra, mila, ake pekne maciatko kuka do diry. Game je presne moj idol (povedal som svoj nazor ake zeny sa mi pacia tak si z toho (hlavne ty axel) nezacnite robit srandu!) game je skvela zena a hovorim teda pisem to uprimne naozaj.

 

(...)

 

To je skor pre chlapov co sa hanbia za svoju neschopnost, ktorym vadi ze je zena sikovnejsia, viac zaraba atd. Mne to vobec nevadi. To sa ma podla mna doplnat ze bud je muz vodca alebo zena aspon jeden z nich by mal byt sikovny a zivotaschopny. Ja mam rad amazonky. Napriklad kamoska uz dlhe roky sportuje je taky sportovy typ ze je maleho vzrastu ale ma silu a robi aj dve bojove umenia naraz, chodi na amaterske sutaze atd. Tak si predstavte ze s nou by ma stretli ti fagani z mesta co ma otlkali. Ona ako xena by ich zlozila a ochranila by ma... Ona to neriesi ze kto je zena kto je muz, proste kona.

Kokos  "chlape", ja sa fakt divím, kde sa v tebe berie toľko....... ani neviem ako by som to popísal. Tebe chýba akýkoľvek kúsok sebareflexie.

 

  • stále vyplakávaš, že sa nikde nedokážeš natrvalo zamestnať - ale to, že si nemehlo, ktoré sa nevie nič naučiť, je v poriadku
  • stále vyplakávaš, že zarábaš minimálnu mzdu a nedokážeš poriadne vyjsť s peniazmi - ale nič nie si schopný spraviť pre to, aby si zarábal viac
  • stále vyplakávaš, aké si poleno - ale chceš ženu šikovnú, vzdelanú, bohatú atď (načo by jej taký bol?)

 

Chceš ženu, ktorá by ťa ochraňovala, nie je ti to ani trochu trápne, toto napísať? Ale máš tak trochu pravdu. Podľa toho čo píšeš, ty by si potreboval silne dominantnú ženu, ktorá by ťa mlátila ako žito za ten spôsob života akým žiješ. A keďže v inej téme som písal, že ako často pritakávaš na kritické príspevky (teda pripúšťaš svoju neschopnosť, ale zároveň nerobíš nič, aby sa to zmenilo), tak skutočne začínam mať dojem, že trpíš nejakou formou masochizmu. A to je aj dôvod, prečo si nedokážeš nájsť ženu, lebo drvivá väčšina žien hľadá presný opak teba. A čo je úplne najhoršie, ty sa ani nehanbíš za to, že si neschopný. Preboha živého, povedz mi úprimne, ktorá by chcela mať vedľa seba neschopné poleno?? Fakt by som chcel takú vidieť. Na svete sa nájde veľmi málo žien, ktoré by chceli neschopné a lenivé poleno, fakt sorry, neber to v zlom, ale iný dojem nerobíš. Ty hľadaj medzi takými, ktoré hľadajú otrokov. Lenže ty si lenivý... tak smola, ani dominy ťa nebudú chcieť.

 

Ešte konkrétne k tomuto:

 

(povedal som svoj nazor ake zeny sa mi pacia tak si z toho (hlavne ty axel) nezacnite robit srandu!)

 

To je v poriadku, že si napísal svoj názor, srandu si z toho robiť nebudem, ale zároveň je veľmi ťažké uveriť tomu, čo píšeš.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja tvrdim len teorie statistiky nemusi to tak byt ale na fore minimalne tri zeny potvrdili ze oni by chceli seberovneho chlapa co zamena nie socku. Ale ked bohaty chlap moze zivit zlatokopku tak preco by nemohla dobre zarabajuca uspesna zena zivit zlatokopa?

 

Axel uz vlastne definoval muza na urovni ze je to opak mna takze zase sme pritom ze ma mat VS vzdelanie lebo ja nemam, ma zarabat ako inzinier lebo ja som opak toho, ma byt pekny sarmantny charizmaticky coho som ja tiez opak... Takze zase sme pri tom ze potrebujem lepsi plat, VS titul a plasticku oeraciu.

 

 Ja mam rad amazonky. Napriklad kamoska uz dlhe roky sportuje je taky sportovy typ ze je maleho vzrastu ale ma silu a robi aj dve bojove umenia naraz, chodi na amaterske sutaze atd. Tak si predstavte ze s nou by ma stretli ti fagani z mesta co ma otlkali. Ona ako xena by ich zlozila a ochranila by ma... Ona to neriesi ze kto je zena kto je muz, proste kona.

 

Ty sa tam niekde bavíš na tom čo ti tu kto píše? Si si vzal niečiu identitu a dobre sa tu smeješ? Tak sa mi to vidí. 

Niekedy neverím, že si reálny.

 

Občas sa pristihnem, že sa nad tvojimi príspevkami tak prirodzene usmievam, chlape vieš ma rozosmiať, takže má to svoj význam. :) 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vysantila som sa riadne, zistila som, ze aj ked som par rokov nebola, tak rezanie zakrut mi stale fajnovo ide. Riadne som sa znicila, na myslienky na margo zblizovanie uz ani chut nebola.

To znie ako liek. Musim vyskusat.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel uz vlastne definoval muza na urovni ze je to opak mna takze zase sme pritom ze ma mat VS vzdelanie lebo ja nemam, ma zarabat ako inzinier lebo ja som opak toho, ma byt pekny sarmantny charizmaticky coho som ja tiez opak...

Muž na úrovni je muž, ktorý sa správa ako muž a nie ako podpriemerne vyvinutý adolescent, ktorý sa správa ako v puberte. Tam je jedno či má alebo nemá VŠ a či zarába alebo nezarába ako inžinier.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som si povedala, ze idem sa korculovat, na miestny stadion, ze vsak mozno motyka vystreli :)

Pridem tam, kopec chlapov, to ano :cool_glasses: ......ale.... s detmi.

 

Vysantila som sa riadne, zistila som, ze aj ked som par rokov nebola, tak rezanie zakrut mi stale fajnovo ide. Riadne som sa znicila, na myslienky na margo zblizovanie uz ani chut nebola :zubiska: Male dieta :D

Suhlasim s futbalistom. Je to pravda. Ked robime podobne cinnosti, na vsetko zabudame a uzivame si ten dany moment ktory je super. Podobne pocity mam ked sa sankujem, veziem na horskej drahe, extremnych kolotococh atd.

 

1.

  • stále vyplakávaš, že sa nikde nedokážeš natrvalo zamestnať - ale to, že si nemehlo, ktoré sa nevie nič naučiť, je v poriadku
  • stále vyplakávaš, že zarábaš minimálnu mzdu a nedokážeš poriadne vyjsť s peniazmi - ale nič nie si schopný spraviť pre to, aby si zarábal viac
  • stále vyplakávaš, aké si poleno - ale chceš ženu šikovnú, vzdelanú, bohatú atď (načo by jej taký bol?)
2. skutočne začínam mať dojem, že trpíš nejakou formou masochizmu. A to je aj dôvod, prečo si nedokážeš nájsť ženu...

 

3. To je v poriadku, že si napísal svoj názor, srandu si z toho robiť nebudem, ale zároveň je veľmi ťažké uveriť tomu, čo píšeš.

1. A preto je cas reformovat a prestat s tym. Forumovanie ma bavi ale mozme sa bavit o mobiloch o technike... Je plno tem kde sa da diskutovat len je to tazke ked sa okrem fnukania nicomu inemu nerozumiem. Ako mam nieco povedat k teme o pocitacoch ked sam som ten ECB ci co si vravel ten lamer po cesky. Ako sa mozem vyjadrik k svetovej politike ci ekonomike ked nemam prehlad. Teraz by niektori napisali ze staci sledovat citat a budes mat prehlad dnes nieje problem vzdelavat sa ale zabudli na jeden dolezity bod. Ze mna to prirodzene nezaujima. Keby som chcel tak ziskam vedomosti o svetovej ekononike ale na co mi to bude? Nieco co ma nezaujima sa biflit len preto aby som sa mohol k tomu vyjadrit na diskusnom fore... Takze ja vlastne nemam o com pisat ale zaroven som stale na fore. Tu bolo ozaj rozumnym riesenim to co som uz takmer vykonal ze ked sa mi pokazil mobil (jediny pristroj v mojom vlastnictve ktory mal pristup na internet) som si kupil v tescu dedkovsky mobil co je na uruvni vtedajsej Nokie 3310 a este aj tych 6€ co davam za internet by som mohol odkadat na sporenie. V mojom pripade nema zmysel ani to wap gprs pripojenie kedze chodim na chaty typu azet, forumy, bez coho sa da zit a pozriem televizny program ktory mozem pozriet aj na teletexte... Takze to ze som kupil opat smartfon a kredit na sim kartu len kvoli predplateniu internetu na dalsi mesiac, rozhodol pokracovat s tymto nezmyslom sa da povedat len jedno CELE ZLE.

 

2. Mam s tym spolocne prvky ale nesuhlasim s tym uplne, je to skor sexualneho charakteru ze ho zena bije atd. Uz som inde pisal ze mna nelaka take ze sa zena prezlecie za policajtku, priputa chlapa k posteli a bije ho bicikom... Takisto nesuhlasim ani s tym ze masochista tie miesta vyhladava kde vie ze ho zbiju. Ja sa toho bojim a radsej budem sprintovat nez by som mal zase dostat cez hubu. Ja uz z dialky zbadam romov, frajerov, chuliganov a radsej prejdem na druhu stranu ulice.

 

3. Tak ver tomu. Game je naozaj super a neber to nijak osobne ze stale zdoraznujem ze axel pocuvaj, axel pozeraj, axel nesranduj... Aj teba beriem uz ako polokamosa a myslim to v dobrom. Len som nechcel aby si z toho zacalo par ludi robit srandu ze aha game mas napadnika neskusite to atd. Je to skvela zena.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako mam nieco povedat k teme o pocitacoch ked sam som ten ECB ci co si vravel ten lamer po cesky.

 

Nie, ty nie si Európska Centrálna Banka, panebože, ty si ani skratky nevieš zapamätať, tak čo potom s tebou?

 

Ja uz z dialky zbadam romov, frajerov, chuliganov a radsej prejdem na druhu stranu ulice.

 

Ciganisti by začali besnieť do nepríčetnosti keby toto čítali a hneď by ťa označili za rasistu s predsudkami, ale to je myslím bežné, že každý normálny človek, keď vidí ísť oproti sebe tlupu Cigánov, tak preventívne prejde na druhú stranu ulice. Je to prirodzený pud sebazáchovy, a nie rasizmus, o ktorom ťa ciganisti budú snažiť presvedčiť aj za cenu toho, že sa zhovadia pred celým internetom. Bežný človek nebude zo seba robiť frajera, že "provokatívne" prejde okolo cigánskej tlupy, keď vzdialiť sa je jednoduchšie a často aj bezpečnejšie, takže v tomto smere ti nevyčítam nič.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

3. toho sa neboj, od toho sme tu trochu ďalej.

toto nie je pokec, a chápeme aj vtip.

okrem toho ja nie som nijako mimoriadne super, onakvejších super žien je tu bárskoľko, každá je tu skvelá.

 

2. to s tým masochismom si celkom nepochopil.

masochismus v tomto prípade nie je submisívnosť a podriaďovanie sa nejakej žene s bičom,

masochizmom v tvojom prípade axel myslel sebamrskačstvo - bŕľanie sa a nimranie sa vo svojich krivdách a zúfalstve a ľavých rukách a neschopnosti pamätať si, že treba otvoriť bránu ...

tento typ masochizmu ... priam so záľubou sa prpľať v tom, čo robím zle a v čom som nemožný a celkom som na to hrdý ... a je to celkom fajn, keď si to neustále opakujem. ... je to ako škrabkanie hojacej sa rany.

 

1.

1. A preto je cas reformovat a prestat s tym. Forumovanie ma bavi ale mozme sa bavit o mobiloch o technike... Je plno tem kde sa da diskutovat len je to tazke ked sa okrem fnukania nicomu inemu nerozumiem. Ako mam nieco povedat k teme o pocitacoch ked sam som ten ECB ci co si vravel ten lamer po cesky. Ako sa mozem vyjadrik k svetovej politike ci ekonomike ked nemam prehlad. Teraz by niektori napisali ze staci sledovat citat a budes mat prehlad dnes nieje problem vzdelavat sa ale zabudli na jeden dolezity bod. Ze mna to prirodzene nezaujima. Keby som chcel tak ziskam vedomosti o svetovej ekononike ale na co mi to bude? Nieco co ma nezaujima sa biflit len preto aby som sa mohol k tomu vyjadrit na diskusnom fore... Takze ja vlastne nemam o com pisat ale zaroven som stale na fore. Tu bolo ozaj rozumnym riesenim to co som uz takmer vykonal ze ked sa mi pokazil mobil (jediny pristroj v mojom vlastnictve ktory mal pristup na internet) som si kupil v tescu dedkovsky mobil co je na uruvni vtedajsej Nokie 3310 a este aj tych 6€ co davam za internet by som mohol odkadat na sporenie. V mojom pripade nema zmysel ani to wap gprs pripojenie kedze chodim na chaty typu azet, forumy, bez coho sa da zit a pozriem televizny program ktory mozem pozriet aj na teletexte... Takze to ze som kupil opat smartfon a kredit na sim kartu len kvoli predplateniu internetu na dalsi mesiac, rozhodol pokracovat s tymto nezmyslom sa da povedat len jedno CELE ZLE.

 

nie je to jedno, aký máš telefón?  toto skutočne netreba riešiť do aleluja ... máš aký máš, zatiaľ funguje, nie každý je zameraný na to, mať každý rok nový. prestaň to riešiť a rieš veci, ktoré sú skutočne dôležité.
 

" Ako sa mozem vyjadrik k svetovej politike ci ekonomike ked nemam prehlad. Teraz by niektori napisali ze staci sledovat citat a budes mat prehlad dnes nieje problem vzdelavat sa ale zabudli na jeden dolezity bod. Ze mna to prirodzene nezaujima. Keby som chcel tak ziskam vedomosti o svetovej ekononike ale na co mi to bude? Nieco co ma nezaujima sa biflit len preto aby som sa mohol k tomu vyjadrit na diskusnom fore..."

 

 

to, že si na diskusnom fóre stále, to nevadí.

 

takže ty vieš, čo je to byť na úrovni a mať všeobecný prehľad ... ale vonkoncom to nepotrebuješ, pretože sa nebudeš predsa bifliť ekonomiku z novín ...
Tomáš ... úprimne.

programy, ktoré s takou vervou pozeráš v telke, a hry, ktoré hráš na PS,  sú k všeobecnej vzdelanosti a rozhľadu potrebné asi ako mŕtvemu tanečné lakovky.

 

nemusíš sa bifliť ekonomiku. nemusíš sa bifliť nič, nemusíš robiť absolútne nič. ale potom to dopadne tak, ako s tvojím rozhľadom v gréckej histórii ...

 

a pozor, ja nehovorím, že sme tu všetci lúmeni ... každý má svoju obľúbenp tému, či niečo, k čomu sa vie skutočne vyjadriť, o čom má prehľad či aspoň všeobecné vedomosti ...

z biflenia ?

kdeže. z toho, že sa zaujímame o veci okolo seba ... namiesto 15 ročnej hovadiny JPP si zober knihu. iste ťa niečo zaujme. prečítaj aspoň titulky v nejakých novinách, keď už máš prístup na net ... podľa mňa to ocenia aj ženy ... a budeš mať vrch nad prostučkými kolegami s dedinskými vtípkami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To znie ako liek. Musim vyskusat.

 

Skus, podaj potom hlasenie. Odpoved ale uz poznam :D

 

Vlastne, prislo mi luto, ze som tam sama ... neslo o zblizovanie, ale o to uvedomenie si, ze s niekym blizkym by to tam bolo lepsie.

Aj ked! Ak by to bolo nejake "nemehlo", ktore by som musela za ruku viezt, tak by som asi zurila. Takto som si uzila divocinu, po svojom :P

 

 

Suhlasim s futbalistom. Je to pravda. Ked robime podobne cinnosti, na vsetko zabudame a uzivame si ten dany moment ktory je super. Podobne pocity mam ked sa sankujem, veziem na horskej drahe, extremnych kolotococh atd.

 

Pokial s tou aktivitou neskoncime, potom nabiehame do standardneho rezimu :D

 

Zovseobecnovanie, akoze MY ludsky rod :P :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Preto som napisal ze niektori romovia (lebo medzi slusnyni mam aj kamosov) a dodal som ze dalsie individua ako hocijaki rvaci, fetaci, fanusikovia vracajuci sa z futbalu atd. Z toho vsetkeho ide agresia a pud sebazachovy ta donuti sa tomu vyhnut. To robia aj zeny ked vidia mna. Ja sa nehnevam ani fanusikov slovana ani spartaku len sa ich bojim. Takze aj priblizovat sa treba vediet k tym spravnym ludom ale od nespravnych sa radsej vzdialujte.

 

Je to zial tak s tou pamatou. Preto ani nie celkom suhlasim s tym ze len tu fnukam a lutujem sa ze aky som neschopny lebo je to pravda. Aj ked i ja nesiem na tom cast viny lebo to prehanam a dramatizujem ale z druhej strany je to naozaj pravda a zivot to ukazal. Ja si fakt neviem spomenut na tu skratku. Este keby som bol cez prehliadac tak si v druhom tabe najdem tu temu a opisem to odtial ale v tapatalku zatial neviem o tej moznosti ale sam vidis ze si nedokazem iste veci zapamatat fakt neviem ECDL ci co to bolo? Pamatam si len ze ten opis tej skratky vo wikipedii na mna do bodky sedel. Takto si neviem zapamatat ani veci v robote, potom si vsade davam cedulky s pripomenkami ale s takymi ze ked to niekto uvidi si mysli ze je v policajnom vtipe... A potom sa zo mna smeju, ja som sa aj 12 espezetiek musel biflit ako basnicku. Kolega pozrie na kamion z dialky a povie to je Fero, to je Jano... Mne sa zdaju byt vsetky rovnake, su to modre kamiony s logom firmy a ja tam nevidim rozdiel, ja musim aj po dlhsom case ist blizko a pozriet SPZ alebo ze kto sedi v kabine.

 

A mimochodom v tejto teme uz nemam co robit lebo sme velmi odbocili tak sa vidime v mojej teme a tu uz ja nemam co riesit. Ked sa uz roky rokuce priblizujem k zenam a im sa to zjavne nepaci, tak proste nieje to pre mna, ja na to nemam talent a na co nemame to obvykle nerobime. Vsak ked niekto nema hlas na to tak nebude spievat predsa. To je detto to iste. Na to treba mat vlohy ako kamos ze nanho sa baby lepia a sam nevie vysvetlit preco.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Skus, podaj potom hlasenie. Odpoved ale uz poznam :D

 

Vlastne, prislo mi luto, ze som tam sama ... neslo o zblizovanie, ale o to uvedomenie si, ze s niekym blizkym by to tam bolo lepsie.

Aj ked! Ak by to bolo nejake "nemehlo", ktore by som musela za ruku viezt, tak by som asi zurila. Takto som si uzila divocinu, po svojom :P

Odpoved poznam aj ja. Ale opacnu ako tvoja. :-)

 

Mohla si dat vediet ze ides sama. Aspon nejaku mentalnu podporu na dialku by si bola mala.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odpoved poznam aj ja. Ale opacnu ako tvoja. :-)

 

Mohla si dat vediet ze ides sama. Aspon nejaku mentalnu podporu na dialku by si bola mala.

 

Nevalas sa ty v tej muke v domneni ze je to kokain, resp opacne? :)

 

Takze ty hladas liek, to znamena, ze odpoved ja jasna, nakolko obycajne hodinove korculovanie Ta nevylieci :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A mimochodom v tejto teme uz nemam co robit lebo sme velmi odbocili tak sa vidime v mojej teme a tu uz ja nemam co riesit. Ked sa uz roky rokuce priblizujem k zenam a im sa to zjavne nepaci, tak proste nieje to pre mna, ja na to nemam talent a na co nemame to obvykle nerobime. Vsak ked niekto nema hlas na to tak nebude spievat predsa. To je detto to iste. Na to treba mat vlohy ako kamos ze nanho sa baby lepia a sam nevie vysvetlit preco.

 

Ty si pamätáš, keď si bol v Srdcových záležitostiach, čo ti tá buchta odkázala? Že ti chýbal úsmev na tvári. Tak skús sa na baby usmievať, možno to zaberie. Ináč tá tvoja videovizitka nebola najhoršia, rozprávať vieš, len si kukal jak puk, ale to sa dá zmeniť. Len teraz uvažujem, že keď kukáš jak puk a do toho sa budeš usmievať, tak to bude pôsobiť trochu úchylne. Nerobím si srandu, ale nepomôžem si.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som uplne zabudla, ze Tomas = Horror = Srdcove zalezitosti :D

 

Tomas, aj sa nieco zmenilo na Tvojom spravani odvtedy? :)


A este Ryan, korculovanie bude coskoro, mozes prist podporovat mentalne, alebo skusit ten liek  :caavo:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsak preto mam aj podtitul ze horror fora aby vedeli vsetci ze sa jedna o cloveka s nickom horor a o cloveka ktoreho spravanie je fakt horor a mimochodom tu prezyvku mi dal dedinsky rom v korejskej fabrike...

 

Ano spravanie sa zmenilo k horsiemu. Od cias horora z post fora som zazil vsetky tie veci co som opisoval vo svojej teme teda tie bitky, vydieranie, vypovede z viacerych zamestnani, pribral som 25 kil a je zo mna negativne naladeny hundros s velkymi vykyvmi nalad.

 

Inac aj korculovanie je dobra vec k zblizovaniu sa. Ked este byvali tie silne zimy pred globalnym oteplovanim tak zamrzlo jazero za mestom a kedze to bola velka plocha a zadarmo, chodilo tom vela ludi, sucasne tam hrali hokej, korculovali, bolo dost placu na vsetko... No a vtedy som mal znamost ale nemozem tvrdit ze objav lebo sa jednalo o kamosku ktoru poznam od mala cely zivot ale ja som do ne nej bol ona do mna nie. Vtedy isli tie tanecne filmy na korculiach ked sa do tej krasokorculiarky zalubil hokejista a nakoniec sli spolu sutazit ako par. Viete ake su pubertiacky ze ked bol Jackson tak kazda tancovala, ked bola Avril Lavigne kazda bola pankacka, ked je Rytmus tak kazda nosi siltovku na bok a la hiphoperka... No a vtedy ona bola blazon do tych filmov a tancovali sme na korculach a ja samozrejme z vypocitavosti ze nik s nou do toho nesiel tak som sa na to dal ja. Vtedy je to haluz ked obaja korculujete rovnako a viete sa vysantit. Tak boli sme tam viaceri s hentou som tancoval potom dosla ina partia tam sme rezali zakruty pretekali sa hrali nahanacky na lade, dalsi potrebovali hracov na hokej furt bolo co robit to boli casy ked sa stovky ludi stretavali na lade kazdeho spajalo to korculovanie. Takze priblizeni je fakt vela moznosti ale ako vravim ja uz k tomu nemam co dodat lebo mozno to priblizovanie aj robim dobre u mna je skor problem s osobou nie taktikou. Na tom ze sa idem korculovat nieje nic zle ale problem je tam ze kto sa ide korculovat! Ak je to horor tak tam ani nejdem! To su obvykle postrehy zien a ako vidim aj dollin. S hocikym by sa sla korculovat len nie so mnou. V tom cele je.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To netusim. Nemal som kde vyskusat. Chyba mi prax, ze byt niekedy skutocne so zenou ktorej sa aj ja pacim, s ktorou mame spolocne zaujmy. To som nemal moznost vyskusat.

 

Vies co mysim ze dostat sa dalej ako prve rande, prva pusa, prvy sex, ze byt spolu rok dva. To by bolo treba vyskusat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vies co mysim ze dostat sa dalej ako prve rande, prva pusa, prvy sex, ze byt spolu rok dva. To by bolo treba vyskusat.

 

A čo chceš na tom skúšať??

 

 

Jedna vec mi ešte napadla. Ty keď si ešte nemal normálny vzťah a všetko len také "bokovky" tak sa obávam, že ty normálny vzťah už možno ani nezvládneš. Máš okolo 30 rokov, za ten čas sa človek vyprofiluje, žije svojim vlastným životom na ktorý je zvyknutý a prípadný vzťah so ženou by mohol vážne nabúrať jeho zaužívané stereotypy. Napadol mi jeden článok a tam je zopár vecí, ktoré ťa úplne vystihujú:

 

Starý mládenec ako partner

 

Hana je len kamarátka a má pocit, že nie je jej povinnosťou kaziť si dovolenku vychovávaním dospelého muža. Myslí si však, že keby sa bola pred rokmi našla žena, ktorá by mala dostatočne veľa trpezlivosti a lásky a zobrala si Bruna do parády, dalo sa ešte všeličo zachrániť.

Dôkazom je vychovávateľka Jarka, ktorá na vlastnej koži pocítila, koľko škody dokážu rodičia na synoch napáchať a pripraviť tak partnerke ťažké chvíle. Jarka tvrdí, že zmena nie je úplne nemožná. „Môj manžel žil s rodičmi ešte v tridsiatke, mal postarané o kompletný servis, ale za cenu pozície synčeka, ktorý nosí peniaze raz na telku, potom na kúpeľňu,“ hovorí Jarka. „Nik to v ich rodine neakceptoval, že je dávno dospelý, musel voziť torty a zeleninu tetuškám aj svojim nadriadeným. Nakoniec sa mi podarilo vykresať z neho slušného partnera, ale mala som šťastie, že on si ten nedôstojný status doma uvedomil sám a bol ochotný prestrihnúť pupočnú šnúru.“

Ak starý mládenec zažil pár zlých rozchodov, preplával zväčša osamelo tridsiatkou aj štyridsiatkou, nielenže sa neskôr už ťažko zmení, ale rokmi samotárskeho života si vybuduje ďalšie železné pravidlá a zlozvyky, ktoré sú neznesiteľné a s partnerským životom nezlučiteľné.

Podľa štatistík, ak sa muž neožení do 35 rokov, pravdepodobnosť, že sa ožení neskôr, je 50 na 50. Po štyridsiatke klesá na 1 ku 5. Každá piata žena, čo sa do vzťahu so starým mládencom pustí, je hrdinka, pretože o takýchto mužov sa len málokedy dá oprieť. Na druhej strane, starý mládenec, ktorý sa z lásky k žene predsa len odhodlá zmeniť svoj pohodlný status solitéra na partnera, je dvojnásobný hrdina. Veď od základu musí prebudovať svoj život a obetovať to, na čo bol roky zvyknutý – svoj program, svoj rozpočet, svoje koníčky, svoj šatník, svoju chladničku, svoj priestor, svoje súkromie. Zrazu musí všetko prispôsobovať niekomu ďalšiemu a deliť sa. A začať žehliť nielen svoje tričká a stavať do „komínkov“ nielen svoje veci.

 

 

Kokos, ešte aj o tortách tam píšu :D Niektoré veci tam napísané sa ťa netýkajú, ale iné na teba úplne sedia. Chápeš, čo chcem tým povedať... článok ako keby opisoval teba, navyše máš problém si niekoho nájsť, si nepraktický vo viacerých veciach, si závislý na rodičoch, zarábaš málo, nie si zabezpečený... Nechcem ťa strašiť, ale podľa mňa, ty si pre vzťah so ženou absolútne nepoužiteľný. A tie ženy to buď vedia vycítiť alebo to proste na tebe vidia a preto máš také obrovské problémy si niekoho nájsť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov