Nokia Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Axel nevies citat ze pretiahol vydatu kamosku?? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 lavička pred susedinými oknami, pomník, autobusová zastávka, les, pri hlavnej este, na ceste, na aute, hmmm... Včera to bola kamoškina posteľ. Ja viem čo je na posteli nezvyčajné...že ČO?! ježiš, pre mňa je posteľ asi to najnezvyčajnejšie miesto :lol: musím zohnať kľúče od klubovne, lebo už to moje kolená prestáva baviť :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 ja vcera vecer na plazi a 5 metrov od nas boli ludia Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 phersu a ten jej muz rybar aspon nieco chytil ,zisti to lebo u nas cil ryby nejdu. alebo si bol u nas ? asi nie my nie sme s matkou a zena je v tatrach. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 choze :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijou Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 v skúšobnej kabínke H&M v Avione(super veľké, vrelo odporúčam :) ), meter od nás sa premávali ľudia :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 V kancelárii v jednej výškovej budove. Ešte že sme zamkli lebo upratovačka práve chodila po kanceláriach smetiaky vysypať :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ta kancelaria mi nieco pripomina..to sa lahko takto "vyvadza" ked je (ex) priatel z rovnakej firmy a mame k dispozicii 6 poschodovu budovu plnu tajnych zakutii a miestnosti :) som si teraz spomenula, ked ma ex viezol na promocie, ehm, kukuricne pole a dve Moravacky bliziace sa k nam...ale stihli sme :) popravila som saty a sla som si po diplom ;) rada robim "zle" ked hrozi moznost nacapania ;) vchod, roh panelaku, wc v nejakom podniku, parkovisko ked sa zotmie, lesik, lavicka v parku /bozinku, to si spominam na jednu prihodu ked isla okolo nas hliadka policajtov...ja som sedela na priatelovi, oni nastastie nesli kontrolovat doklady ;) / a tak .. no len uz chyba nejaky ten "kamos" na tie ulety ;) nebezpecna tema..niako ma to nazhavilo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ja som sedela na priatelovi, oni nastastie nesli kontrolovat doklady :) Pochopili :lol: :) ;) (na policajtov niečo nezvyčajné ;) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 teraz som si spomenula: vo vchode paneláku :) na pivničnom medziposchodí :) a ešte som si spomenula: v bare, síce po záverečnej, ale predsa len tam boli ešte dve osoby, na stole v neosvetlenej miestosti ;) alebo v sklade na debničkách s fľaškami minerálky (btw: neodporúčam :lol: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 wc v nejakom podniku a potom nech sa kľudne ten čo chce ísť vysrať aj posere hlavne že ja si spravím dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 a potom nech sa kľudne ten čo chce ísť vysrať aj posere hlavne že ja si spravím dobre s takymto pristupom si nikdy nezasexujes na toaletach :) btw, mam na mysli podniky, kde nehrozi fronta na zachode /pizzeria, restauracia/ Pochopili :lol: :) ;) (na policajtov niečo nezvyčajné ;) ) ja sa obavam ze pochopili, vtedy mi bolo fakt ze trapne ;) este ze bola tma , len nedaleka lampa nenapadne svietila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 a potom nech sa kľudne ten čo chce ísť vysrať aj posere hlavne že ja si spravím dobre No a? Však to nie sú tvoje gate a tvoje rifle, ale je to tvoj Jonatán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 No a ? nie som sebecký k potrebám druhých ľudí :lol: ... záchod je raz na dve veci ... tak nech to aj tak ostane :) ... do postele tiež nejdeš čúrať ... či ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 ach Lopi, nebuj sebec a v zivote aj tak dopadnes /teraz nenarazam len na zasulozenie si :lol: / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusko123 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Auto, balkon, jazero, bazen, autobus, zachod, prezliekacia kabinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts