Jump to content

Nezvyčajné miesta

cizy

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• doll

24

• Sniper

18

• Nokia

18

• cizy

13

Top Posters In This Topic

lavička pred susedinými oknami, pomník, autobusová zastávka, les, pri hlavnej este, na ceste, na aute, hmmm...

Včera to bola kamoškina posteľ. Ja viem čo je na posteli nezvyčajné...

že ČO?!

ježiš, pre mňa je posteľ asi to najnezvyčajnejšie miesto :lol: musím zohnať kľúče od klubovne, lebo už to moje kolená prestáva baviť :)

phersu a ten jej muz rybar aspon nieco chytil ,zisti to lebo u nas cil ryby nejdu. alebo si bol u nas ? asi nie my nie sme s matkou a zena je v tatrach. :lol:

• 2 months later...
  • 2 years later...

V kancelárii v jednej výškovej budove. Ešte že sme zamkli lebo upratovačka práve chodila po kanceláriach smetiaky vysypať :lol:

ta kancelaria mi nieco pripomina..to sa lahko takto "vyvadza" ked je (ex) priatel z rovnakej firmy a mame k dispozicii 6 poschodovu budovu plnu tajnych zakutii a miestnosti :)

som si teraz spomenula, ked ma ex viezol na promocie, ehm, kukuricne pole a dve Moravacky bliziace sa k nam...ale stihli sme :) popravila som saty a sla som si po diplom ;)

rada robim "zle" ked hrozi moznost nacapania ;) vchod, roh panelaku, wc v nejakom podniku, parkovisko ked sa zotmie, lesik, lavicka v parku /bozinku, to si spominam na jednu prihodu ked isla okolo nas hliadka policajtov...ja som sedela na priatelovi, oni nastastie nesli kontrolovat doklady ;) / a tak .. no len uz chyba nejaky ten "kamos" na tie ulety ;)

nebezpecna tema..niako ma to nazhavilo :lol:

ja som sedela na priatelovi, oni nastastie nesli kontrolovat doklady :)

Pochopili :lol: :) ;) (na policajtov niečo nezvyčajné ;) )

teraz som si spomenula: vo vchode paneláku :) na pivničnom medziposchodí :)

a ešte som si spomenula: v bare, síce po záverečnej, ale predsa len tam boli ešte dve osoby, na stole v neosvetlenej miestosti ;) alebo v sklade na debničkách s fľaškami minerálky (btw: neodporúčam :lol: )

wc v nejakom podniku

a potom nech sa kľudne ten čo chce ísť vysrať aj posere hlavne že ja si spravím dobre

a potom nech sa kľudne ten čo chce ísť vysrať aj posere hlavne že ja si spravím dobre

s takymto pristupom si nikdy nezasexujes na toaletach :)

btw, mam na mysli podniky, kde nehrozi fronta na zachode /pizzeria, restauracia/

Pochopili :lol: :) ;) (na policajtov niečo nezvyčajné ;) )

ja sa obavam ze pochopili, vtedy mi bolo fakt ze trapne ;) este ze bola tma , len nedaleka lampa nenapadne svietila

No a? Však to nie sú tvoje gate a tvoje rifle, ale je to tvoj Jonatán.

No a ? nie som sebecký k potrebám druhých ľudí :lol: ... záchod je raz na dve veci ... tak nech to aj tak ostane :) ... do postele tiež nejdeš čúrať ... či ...

• 6 years later...