RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Čo odmietate zjesť, aj keby z neba traktory padali? Čo vám nechutí? Pokladajú vás kvôli tomu za divného?
nutrinka Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 šalátovú polievku :lol: :) šalát v pohode, ale v polievke ani za nič...
bad_guy Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 len raz som jedol spenat a stacilo :lol:
Ajk Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Plnena paprika, konkretne ta paradajkova stava
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 OPEKANE ZEMIAKY :lol:
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Pokladaju ma za maznavu :)Ja nemusim cesnak,cibulu,leco,kapustnicu,pl.papriku,ananas,klobasu ... :) ;) :lol:
Andulqa Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 kelovu polievku, vajcovu polievku :) a este viem ze jedno jedlo nemam rada, ale nejak mi to teraz vypadlo, uz to mama dlho nerobila, tak som zabudla co to je, nieco s kapustou :lol:
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 U mňa je toho, čo nejem, strašne veľa, až si sám myslím, že som divný. Tak napr. huby, ryby, čokoľvek z mora, tlačenka, huspenina, bublanina, ryžový nákyp, sviečková, kôprová omáčka, špagety, klasické torty ...je toho kvantum, keď si spomeniem, tak ešte dopíšem.
cizy Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 nejem dusene mäso, to je asi tak vsetko
Sniper Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Ste divní ľudia. Ja som doteraz zjedol všetko čo prišlo na stôl. Aj keď sa to ešte hýbalo.
secretka Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 Čo odmietate zjesť, aj keby z neba traktory padali? Urcite su to - salatova, kelova a drzkova polievka :lol: ... urcite to mnohym ludom chuti - ale ja to nemusim.
hisham Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Vyprážaný karfiol, sója, margarínové torty a zákusky (to je už ale totálny brud) a ešte zelené fazuľky. Veľa toho ešte nemám rada, ale toto je :lol: L.E.G. ---> opekané zemiaky??? ty si čudný :) :)
weirdo Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 vajcia v akejkolvek podobe, pokial ich je v jedle citit
game Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 no vás by som asi nechcela za stravníkov :lol: RoSo, ty ješ vôbec niečo ? weirdo, veď vajíčka sú skoro vo všetkom :) ja nemusím morské potvory a podobné veci ... všetko čo má jedno očičko a chápadielka a škeblu a lastúru a krevety a podobné obludky :)
tomassi Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Kôprovú omáčku a celkovo všetko, kde je kôportiež nemusím kapustovú polivku s mäsom, stačí aj keď to mäso bolo v tom len vyvarenékaputovú polievku milujem, ale len takú vianočnú - kyslá s hríbami
pralinka Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 vacsinu jedal s koprom, plnenu papriku, chren, kel.privarok, masove gulky mi tiez nechutia, z napojov kava, alkohol mi nevonia taktiez... tie jedla este su, len mi nenapadaju :lol:
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Okrem kelu, vyprážaného baklažánu a dyňovej omáčky zjem všetko
Sniper Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Nechápem čo máte proti kôpru? Keď si predstavím takú knedlu, údené mäso a kôprovú omáčku... :lol: ... no bolo mi to treba? Zase som hladný.
tomassi Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 má to nepríjemne silnú vôňu a keď sa pozrem na kôprovú omáčku, tak mi to pripadá akoby sa práve niekto nad tým oholil
cizy Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 no asi preto, ze je to kopor, nemoze zato ako vyzera
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Kôpor je perfektny ale dal by som si taku pecenu kacenku s knedlo a s kapustou
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz