iskra Zverejnené 22. Január, 2012 Zverejnené 22. Január, 2012 ja neviem, ale čosi" mi" u neho chýba "život, iskra" ?
game Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 idem potešiť seba a potešiť dámy littlewitch a jej dievčatko :) Shemar Moore a Matthew Gray Gubler - pre fanúšikov Myšlienok zločinca dva šarmantné spravodlivé skvelé exempláre : .... 1
littlewitch Zverejnené 17. Február, 2012 Zverejnené 17. Február, 2012 gejm si uzasnaaa, keby si videla, aku tu jeziiiskujeme s Diou, tak sa smejes :D
Benyamin Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 slečny už dosť, klesá mi sebavedomie pri Vašich nárokoch! :flowers:
game Zverejnené 10. Marec, 2012 Zverejnené 10. Marec, 2012 kľud, mladý pán, to je dobré, a ja som myslela, že tu nájdem napísané : Naj...muž na svete : JA ! :yes_yes: :)
sahara Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 ako chlapa ho neviem "ohodnotit", ale ako herec je uplne fascinujuci: Michael Fassbender
Aikaterine Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 Matthew Gray Gubler krasne zuby ma..a to je asi vsetko :D
game Zverejnené 2. Apríl, 2012 Zverejnené 2. Apríl, 2012 jáj, k tomu aby patril k naj, treba zrejme poznať aj jeho geniálneho mladého doktora z príslušného seriálu ... je na zožratie :Da ten druhý pán ? ha ? ten je na zožratie na prvý šup ... ? :D
iskra Zverejnené 3. Apríl, 2012 Zverejnené 3. Apríl, 2012 Fešným mužom je aj Raoul Bova http://www.lanostratv.it/wp-content/uploads/2011/07/Foto-Raoul-Bova.jpg Po jeho boku mu stojí jeho sympatická žena Chiara Giordano http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Raoul+Bova+Chiara+Giordano+Italian+Television+PUWLJk5-J-tl.jpg pristane im to :)
Aikaterine Zverejnené 4. Apríl, 2012 Zverejnené 4. Apríl, 2012 game genialny mlady doktor? tak to je o inom, si mala hned povedat! :D ze ja tie serialy nepozeram... ten druhy sa mi vobec nepaci :)
Eiensama Zverejnené 17. Jún, 2012 Zverejnené 17. Jún, 2012 Prikladam dalsich. Rufus Sewell A Benicio Del Toro Obaja pani maju po styridsiatke, ale stoja neuveritelne za hriech. Ale fakt. Dalsim mojim oblubencom je i Karl Urban. Chudak. Jeho filmy mam rada, i ked vacsinou stoja za prt.
Ryan Giggs Zverejnené 18. Jún, 2012 Zverejnené 18. Jún, 2012 Len čakam, kedy sa tu objavi aj moja fotka, a ono furt nič... -_-
Eiensama Zverejnené 18. Jún, 2012 Zverejnené 18. Jún, 2012 Tento tu tiez samozrejme patri... Robert Downey Jr. Jj. Spominal ho uz niekto? :D Inak neskutocne nadherny chlap, ktory starne do krasy. Este ako tridsatrocny mal taku mladicku, az babatkovsku tvar, no teraz ho vidim a premyslam nad detmi -_- Ryan, ved mi posli fotku a hodim ju sem :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz