Polaris Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Hmmmmm.....to si si nejak naplanovala? :lol: Som myslel, ze to ma byt spontannejsie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmapolice Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 opat som podlahla registracii na novom fore - zas novy avatar, nova signatature .... :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 boli ma hlava :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 prave je na ICQ jedna strasne super baba a ja si s nou nemozem pisat.. musim ist prec od compu, lebo tu zaslintam celu klavesnicu :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 LEG besnota je sviňa vec :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Hneď potom, čo som reagoval na výlevy palca, mi spadol net, kua, toto tu už nebolo pol roka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Dnes som zitil, že to tu zase odrbkáva.Nepotrpel som si nikdy na počet príspevkov, ale dnes som sa nas.... pretože som tu už mal príspevok a keď som napísal ďalší tak mi to ukázalo, že je to môj prvý a to ma pekne vytočilo, pretože som si spomenul ako raz Axel nadával, že sa mu stratili nejaké príspevky. Vidím, že aj u neho sa to začalo praktikovať hneď z kraja. :) :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 kua ide na mna nejaka impotencia ... :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Nejak dnes vypadáva net... :lol: :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 kurňa!!!! moje lytka :lol: .... svalovica jak sfina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 brácho ma ignoruje...už ma štve.jediný člen rodiny, s ktorým sa dá inteligentne komunikovať.hnevá ma, že keď on potrebuje rozhovor na vyššej intelektuálnej úrovni, tak ide za mnou /veď nemôže stále s manželkou.../, keď však ja chcem, tak si ma nevšíma :lol: do kelu aj s rodinou /tento príspevok bol napísaný pri všetkej mojej skromnosti :)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 nutrinka; ved zver sa nam. na to su fora. intelektualna debatka nie je nikdy na skodu. take "Podlampovky" ja raad :lol: dollphinka; neviem presne co si robila, ale : pravidelnejsie, neprehanaj, neexperimentuj :) :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 LEGskakala som po chlapovi, od zlosti,to preto bolia :lol: ale nie, robila som brusaky a zahadne ma uz druhy den bolia lytka :)a navyse, po dnesnom rane su to uz aj chrbat, krk, prava ruka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 :lol: zato si môžeš sama, priveľká iniciatíva :) Ja som však obeťou paranormálneho javu. Ráno sa zobudím a krk v ťahu. Seknutý, nemôžem hýbať hlavou :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Ja som však obeťou paranormálneho javu. Ráno sa zobudím a krk v ťahu. Seknutý, nemôžem hýbať hlavou :lol:Ak si zalistuješ vyššie, uľavoval som si, že ma bolí krk... presne to isté sa mi stalo - ráno som sa zobudil a zistil som, že nemôžem otočiť hlavou... deň som pretrpel a na druhý deň ma Hedge odviezol do Orešian, kde býva jedna tetula, ktorá pomáha v podobných prípadoch. Ponaprávala, týžďeň ma to ešte bolelo, ale pomaly to ustupovalo... Viem jak ti je, cítim s tebou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Tak toto bude síce chat, ale neva. Mám pocit, že tá tetuška by mi ten krk zlomila. Šak je utrpenie pootočiť ho čo len o pár centimetrov. A okrem toho, ako ďaleko je z Prešova do tých Orešian? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Neboj, určite nezlomila, ona je fakt macher na krk, chrbticu, všetko... :lol: No máš to len cez celú republiku, Horné Orešany sú totiž kúsok od Trnavy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Dnes som úplne vygumovaný. Neviem ani kde je sever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Moja manželka je chorá :lol: . A toľko vecí by sa dalo robiť :) Axel, hlavne, že nájdeš server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 RoSo, a už ťa krk nebolí ? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Len trochu, ale ja sa viem obetovať pre druhého :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 opat som podlahla registracii na novom fore - zas novy avatar, nova signatature .... :lol: :) Identifikuj sa trochu na ktorých foórach si zaregistrovaná a pod akým nikom? :) ;) možno sa poznáme Dnes som úplne vygumovaný. Neviem ani kde je sever. Mám jednu buzolu naviac ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 To priblble pocasie nie a nie sa znormalizovat kua...uz ma to nebaviiiii :lol: :) ANDULQAAAAAAAAA Daj si este o dve slniecka viacej....nepomaaaaaha toooooooo!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 prave som pisal mail docentke a skoro som sa podpisal ze germaniawerks. :lol: to by bola jaka hlina, heh.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 :lol: ;) ;) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts