Jump to content

Recommended Posts

Posted

zlomil som si nos, po troch dnoch som zistil, ze je krivy, tak som si ho siel dat do ambulancie zlomit znova a dnes mi davali von tamponadu a je krivy stale...

:D

ešteže máme nejaké cizyho staré fotky s rovným nosom :D

Posted

Pokazila sa nam pracka, monitor a dnes moj mobil.

... :) Ked sa je*e, tak sa je*e...

Posted

Pred chvíľou som sa rozčúlil jak Meliško. Niekedy sa mu nedivím prečo tak nadáva :lol:

Posted

Preco... PRECO sa ta kniha tak musela skoncit?! :D :D :D Aaaaach nieeeeeeee :D

Posted

neviem či to dať do rozosmialo alebo sem ... lebo ani si uľaviť nechcem :D ... zúčastnil som sa miestneho kalčetového turnaja dvojíc ... a naše výsledky boli výborné :D

2:13, 3:12, 3:12, 4:11, 3:12, 3:12, 3:12, 3:12 :D :D úspešne posledné miesto :D

Posted

Pred niekoľkými rokmi som dostala od syna pomerne drahé náramkové hodinky. Všetko bolo OK až do minulého týždňa, keď si baterka povedala, že už mi slúžila akurát dosť, a je ju potrebné vymeniť. Naivne som sa domnievala, že nabehnem do opravy a hodinky mi v priebehu par minút vrátia aj s novou batériou.

Veľmi chytro mi však môj názor vyvrátili ... že veru túto výmenu oni nezvládnu a mám si nájsť obchod, kde boli hodinky kúpené. Určite nielen u nás sa prevádzky v obchodoch menia rýchlejšie ako ročné obdobia, a tak mi bolo jasné, že v našom meste už nevybavím vôbec nič. Nepochodila som však ani v susednom krajskom meste /!!!/, "pohadzovali" si ma z jedného obchodu do druhého, až napokon v jednom zlatníctve mi nejakú nádej dali, že keď príde "veľký šéf", tak sa na ten zázrak pozrie. A ak bude aj šéf "v úzkych", ostáva mi už iba poslať ich priamo do hlavného mesta. :)

Je mi už jasné, že nie je potrebná žiadna paráda so značkovými hodinkami, ale treba kúpiť niečo za pár "evri", a tam to aspoň tak nemrzí, keď sa niečo "nezdarí".

Posted

o chvilu idem na rodicko..drzte palce..potomok /hulvat maly/ plesol jednu spoluziacke..lebo ho citujem "provokovala" :)

uz sa tej kvetinke aj ospravedlnil, dufam, ze jej rodicia neplesnu dnes jednu mne... :)

Posted

plesol jednu spoluziacke..lebo ho citujem "provokovala

:) laska ma mnoho podob....

dnes mam cely den chut na kremes, sacher, spic, dobosku, orechovu tortu, puncove rezy, grilazovy keks, opiteho izidora, zltkove rezy, gastanovu kocku, suhajdy, brownies, jahody so slahackou, .................................. :)

Posted

za cely den co som doma som neurobil absolutne nic do diplomovky....a potrebujem zhodnotit vysledky vyskumu...ach jaj

• 4 weeks later...
Posted

dnes som sa opäť raz vytiahol

zrejme som si blokol prístup do systému :smilieee:

• 2 weeks later...
Posted

pride na mna ako vzdy nahle ten impulz ostrihat sa a samozrejme dojdem tam a zavrete

Posted

čakám na ďalší príspevok

po ostrihaní :thumbdown:

Posted

no nahodou to vyslo celkom dobre, som relativne spokojny

• 2 weeks later...
Posted

moj braun cruzer odisiel do vecnych lovist, stihol som si oholit pol ksichtu a nemam poruke nic, co by sa podobalo na ziletku Obrázok

Posted

predstav si ze ano :confused: ak myslis TPP teda, ale to bolo davno, tym som chcel povedat, ze som ukoncil studium

Posted

to znamená, že máme ďalšieho titula ? ale to treba napísať inam, nielen do uľavte si tu :confused:

resp. rozdeliť. niečo sem, niečo tam ... ...

Posted
áno presne, inam, leg by ti poradil :confused:
Posted

Tak zbožňujem, keď sa do mna niekto stará, otravuje ma s hovadinami, hrá sa na múdreho a hovno vie

• 2 weeks later...
Posted
sakra zase sme doma a to len preto že Nemci sú leniví a pomalí
Posted

az pred chvilou som si uvedomila, ze rano chodili detuse s kvetmi... a ze koniec skolskeho roka a vysvečká... :rolleyes: odpadavam, ako ten cas leti...

Posted

musim balit, boli ma hlava..som v strese..a nic sa mi nechce

Posted

ako kulisu som si pustila rokovanie parlamentu k zakone o prokurature, ze si pri tom oddychnem, ale niektorych poslancov by som bila trstenicou... :)

Posted

To sa dá pri sledovaní prenosu z parlamentu oddychovať ?!! :)

Však to sa ti môže tak zdvihnúť adrenalín, že budeš čulá ako rybička a spánok bude v nedohľadne.

Teda, aspoň ja mám o "kulise na oddych" inú predstavu ...

... to skôr nejaká "tichá muzička", určite nie rečnenie našich všemúdrych zástupcov. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy