Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 tak uz si to mohol napisat aj do toho editu. mimochodom, co je zaujimave na britskej Tv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 26, 2010 Author Share Posted May 26, 2010 vynikajúci komentátori,ale chcel som to pre brata http://www.telegraph.co.uk/sport/football/world-cup-2010/teams/england/7511849/World-Cup-2010-TV-guide.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Zajtra o 14:00 na STV3, Slovensko - Kamerun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Nedeľa 14:15, Sport 1 Japonsko-Anglicko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 To akože nikde na nejakom dostupnom kanále nedávajú 500 míľ Indianapolis ??? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Internet to isti. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 no jedine, ale tak to bola vždy taká večerná pohodička si pustiť Indy 500,ľahnúť si na postel a sledovať ako sa píšu dejiny tohto legendárneho podujatia :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 z dnes na zajtrao 02:00si môžete pozrieť korunováciu Jastrabov z Chicaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 no ja dúfam, že si pozrieme ako to Flyers dorovnajú a rozhodovať bude až 7.zápas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Ako je možne, že slovensky Superpohar nevysiela žiadna TV? Dokonca ani huste.sk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 nie je dopyt, nie je ponuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Aky dopyt? Ide predsa o verejnopravnu TV a zapas o slovensky Superpohar. Alebo mi niečo unika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ten zápas si chcel pozerať ty, desať Žilinčanov a dvaja Slovanisti. :lol:Nedá sa vyhovieť každému Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 hlúposťtoto je verejnoprávna TVa takéto zápasy sa musia vysielať Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 ten zápas mal úroveň prípraváku, čo napríklad povedali pred aj po zápase hráčiprebiehajú MSbolo teplo ako sviňa a pred obrazovkami 20 ľudí - žiadna rentabilita dávať zápasy len z princípu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 tu je celý problémtakýto zápas mal byť na úrovni spropagovaný STV je verejnoprávna TVčiže zostavuje program bez ohľadu na sledovanosť (teraz sa nechytajme repríz a venujme sa udalostiam spoločenského, kultúrneho, . . . života)a zápas majstra proti víťazovi pohára do TV patrí ánopresnez princípu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 To nie je zapas z principu ale preto, že taky zapas musia, minimalne by mali davať. A rentabilita?! Azda mi nechceš nahovoriť, že x-ta repriza nejakeho zapasu, či suťaže je rentabilnejšia ako takyto zapas v priamom prenose? Trošku zdraveho usudku by neškodilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 ja do toho nevidím, ale náklady na priamy futbalový prenos idú do desiatok tisícov € (edit:12 000€)náklady na pustenie kazety do mašiny a nechať plynúť reprízu....50 korún? :lol: súhlasím s tým že je to chyba marketinguak by bol spropagovaný a mal nejakú úroveň tak by sa to vyplatilo po diváckej a možno aj finančnej stránkeohľadom záujmu: 1237 divákovďaľších tisíc domatak prečo by mali. lebo je to slovenský SUPERpohár s nulovou úrovňou? ja by som si pozrel tú európsku golfovú tour čo tu bolavýnimočný športový podnik zavítal na Slovenskoprečo to nedávali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 ja do toho nevidím, ale náklady na priamy futbalový prenos idú do desiatok tisícov € (edit:12 000€) náklady na pustenie kazety do mašiny a nechať plynúť reprízu....50 korún? :lol:Naklady s tym nesuvisia, kedže sa im v podobe reklamy vratia. A to, že je uroveň nizka je vec ina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 pomaly sa nám začína Zpremierleagovať a my nevlastníci DigiTV sa musíme zamerať na prenosy na nete preto by som poprosil o spoluprácu a linkovanie zápasov v slušnej kvalite sem hlavne mužstiev z top4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 v susednej téme sa píše o úspechu Libora Charfreitágalenže mi sme to nemali kde vidieťa to máme verejnoprávny program so zameraním na športneskutočné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Na Eurosporte. Čo chceš od STV, keď nedavaju ani našu ligu či zapasy našich v poharoch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 nie že nedávajú ligu a ani pohárové zápasyoni nedávajú ani Odpískané (súhrn futbalu a hokeja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 pomaly sa nám začína Zpremierleagovať a my nevlastníci DigiTV sa musíme zamerať na prenosy na neteTak-tak. Rumuni to do*ebali na celej čiare. Keby ich vysielanie malo kvalitu, aj by som uvažoval o zavedeni Digi TV, ale kedže na ten paškvil sa neda pozerať (obrazova kvalita je najhoršia na trhu), radšej PL oželiem, resp. budem vyhľadavať alternativu a sledovanim cez net to nebude až o toľko horšie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 zatiaľ to vyzerá na veetle.com a tu je ďalšia chuťovečkahttp://futbal.sme.sk/c/5491756/ligu-aj-reprezentaciu-kupi-digi-tv.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts