Darkman Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 :) ;) :) !!! F.U.C.K OFF STV !!! :lol: ;) ;) To nemôžu dať ten zápas USA vs Suomi kde ide obom teamom o postup a jeden z nich skončí v skupine o záchranu? Nesmierne dôležitý zápas pre oba národné výbery a oni to nedajú ... ah jaj, idioti!!! Plne suhlasim, nasraty som. Na toto mame dpc 3 kanaly? Aby na STV 2 bezal nejaky dokomunt, ktory urcite nemoze bezat niekedy inokedy...... ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 včera večer nemohli, no dnes už môžu RUS - BLR dávajú na JEDNOTKE inak nechápem, prečo nemôžu z iných zápasov dávať aspoň tretinu a potom prepnúť na iný prenos za to, že sa hralo finále SP alebo Chelski - Wigan, tak zápasy o 16:15 vôbec nedávali inak zápas FIN:USA išiel na bývalom DSF, kt. premenovali na SPORT1 som to zistil až počas 3. tretiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 STV robí schválneumelo zvyšuje sledovanosťak by boli 2 športové prenosy - sledovanosť sa rozdelí,no takto prinútia väčšinu športových fanúšikov sledovať len 1 program niečo podobné robia už dávnejšie,keď začali dávať prenosy našich reprezentantov na JEDNOTKE,kt. sledovanosť má dlhodobo klesajúcu tendenciudôležitými zápasmi futbalovej a hokejovej "repre" ju umelo pozdvihnú Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ako tak čítam kdekade po nete, akurát tým nasredili veľmi veľa divákovv čase MS, čo je pre naše národy priorita, nedávať zápasy nielenže na športovom kanály, nikde, je dosť odvážne.a dnes už tak možno zápasy talianska sú také, ktoré " netreba" vysielaťlenže všetky nadávky fanúšikov sú plácnutie do vody, keď ide o umelé zvyšovanie sledovanosti.hoci neviem, kto čo včera teda vlastne sledoval, tu nebolo zapnuté ani tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Ja som v pohode. Kedže išlo finale EL, nejaky smiešny hokej mi môže byť ukradnuty (aj keby hrali naši). A verim tomu, že väčšina divakov by aj tak uprednostnila EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Väčšina možno áno, ale hokej Fínsko vs. USA, kde išlo obom teamom o postup - patria medzi elitné teamy, a oni to nedajú! Jasne že nie na úkor EL, ale predsa máme 3 kanály - tak nevidím dôvod prečo to nedali na STV2... Hlavne, že Dánsko vs. Nemecko dávali pekne LIVE! ... Ide o princíp! Nedali ani Canada vs. Suisse - zápas o 1.miesto v skupine... Celá STV ma opäť nasrala týmto ich prístupom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 aljak o pár príspevkov vyššie je vysvetlenieMS sa im ešte splatiaale ako inak splatiť EL ako istotou,že športoví fanúšikovia nebudú v pokušení preladiť to že sa verejnoprávna televízia riadi marketingoma nie vyhovením divákovi je vec druhá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 STV robí schválne umelo zvyšuje sledovanosť ak by boli 2 športové prenosy - sledovanosť sa rozdelí, no takto prinútia väčšinu športových fanúšikov sledovať len 1 program niečo podobné robia už dávnejšie, keď začali dávať prenosy našich reprezentantov na JEDNOTKE, kt. sledovanosť má dlhodobo klesajúcu tendenciu dôležitými zápasmi futbalovej a hokejovej "repre" ju umelo pozdvihnú To mi pride nelogicke. Sice sa sledovanosť rozdeli, ale počet divakov sa zvyši, kedže by vysielali 2 športy. A o to ide v prvom rade. Zobrať divakov inym staniciam. A to že vysielaju na Jednotke je preto, že Trojka nema pokrytie na celom uzemi. V analogu nie je a digital ma obmedzene pokrytie. A ušetriť si na inokedy drahy film (ktory by inak v tom čase na Jednotke davali) je ekonomickejšie a rozumnejšie ako ušetriť nejaky lacny dokument na Dvojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 keď budú vysielať 2 športy, tak sa sledovanosť zvýšiť môže, ale nie tak ako potrebujú potrebujú mať vydokladovanú sledovanosť EL a STV3 celkovoviac divákov STV3, viac a lepšie zaplatených reklám pre STV 3im sa oplatí 20% sledovanosť pre STV 3ako 25% sledovanosť pre STV 2 + STV 3 dokonca by som si dovolil povedať,že tých 5% čo by získali hokejom sú schopní získať "náročným divákom"a tí čo by sledovali hokej sú zväčša športovými divákmi celkovočiže väčšina bola "donútená" pozerať futbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 potrebujú mať vydokladovanú sledovanosť EL a STV3 celkovo viac divákov STV3, viac a lepšie zaplatených reklám pre STV 3Ak by davali aj hokej, tak drahe reklamy by boli na 2 programoch. Takto o tie reklamy prišli. Takže to my vychadza ako opak toho čo hovoriš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 reklamy by boli v tom mmnte,lenže vyššia sledovanosť dáva lepšie vyhliadkypre budúcnosť a pre iné podujatia - nielen tie veľké Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Myslim, že to je jedno. Nejaky zasadny rozdiel by tam nebol. A netreba zabudať na to, že STV ma/mala v rukave obrovske terno, jedno už vytiahla vo februari a to najväčšie pride o necely mesiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Hm, hraju sa dôležite zapasy o zachranu, resp. o EL a oni daju nezmyselny zapas Banska-Žilina. Idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 aby Axel zase nevyplakával sobota 21.5. 2010 20:45finále Ligy Majstrov: DVOJKA, TROJKA 21:05Montreal - Philadelphia: NovaSPORT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Je to na pi*u. NHL davaju v slušnom čase vždy, keď sa to nehodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 A ešte predtým obidve semifinále MS v hokeji :) 14:00 - Švédsko vs. Česko 18:00 - Rusko vs. Nemecko a večer na Markíze: P.S. I love you to bude manželských hádok :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Je to sice dobry film, ale až taky aby som nepozeral finale LM nie je. Ale to nie je žiadny. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Ryan a existuje film kvôli ktorému by si nepozeral finále LM,duplom s Interom? inak dnes21:00 NovaSPORTBlackHawks - Sharks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Veď som pisal, že to nie je žiadny. :lol: Ako tak pozeram do programu, na Nova Sport žiadna zmienka o NHL. Ale na Sport 1, pišu že ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 na nováckej stránke to nemajú, ale na slovaknhl.sk to je možno zaradili na poslednú chvíľu a nenahodili ale to sa mi nejak nevidí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Neviem, možno omyl. Ale tu pišu, že ide: http://195.184.19.155/sport1/cseh3/index.php?apps=musor1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Tak napokon som mal pravdu. Davaju to na Sport 1, nie na Nova Sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 jj dalo sa to čakaťkeď to mala v programe SPORT1 a novaSPORT nie dúfam, že chlapci na slovaknhl sa pochlapia a nebudú takto kixovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Dnes 20:55 Nova sport pripravny zapas Anglicko - Mexiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 neviete ktorá TV v Britániimá zakúpené práva na MS? +editnašiel som Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts