Ryan Giggs Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Od 1. novembra NHL na Trojke. Tak asi predsa len neumiera... http://sport.aktuality.sk/clanok/102378/nhl-od-pondelka-v-priamych-prenosoch-na-trojke/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Tak to som zvedavý aké zápasy (a ako často) budú dávať, ale keďže v Blues máme Haláka,tak snáď budú pravidelne zaradené na obrazovku aj zápasy St.Louis (to by ma potešilo)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 To by som sa veľmi nespoliehal. Oni si vyberať nemôžu, môžu vysielať len to, čo im zo zamoria ponuknu. Nie je nič vynimočne, že ak sa niekedy hra aj 10 zapasov za noc, do Europy ponuknu 1-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 skôr by som povedal,že budú dávať zápasy, kde hrajú Švédi,pretože práve SWE TV zvykli kupovať práva pre Európu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 SLOVAKIA CUP SVK - GER 17:00 SPORT1 cz, SPORT1 de (ex DSF) + Slovenská televízia na našu ponuku nezareagovala. Ponúkli sme jej prenosy zo Slovakia Cup aj všetky prípravné súboje slovenskej reprezentácie pred majstrovstvami sveta, nechceli sme za to ani euro. RTVS by zaplatila iba výrobné náklady a poskytla nám reklamný priestor, takáto ponuka pre nich však nebola zaujímavá," povedal pre agentúru SITA Martin Ryba a pokračoval: "Dohodli sme sa teda so spoločnosťou Sport1, ktorá odvysiela súboje zo Slovakia Cupu.zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 na METOO livestream zo SPORT1 http://www.metoo.sk/tvstream/play/695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 No atdhe.net nám už skončilo. Namiesto futbalu sú tam nejaké americké insígnie a žvásty o copyrighte. Ako keby zablokovali stránku pre pedofilov. Je náhrada atdhenet.tv, ale zatiaľ sa mi tam nič nepodarilo rozbehať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 asiaplate.com Len je nutne nainštalovať soft, najlepšie sopcast, naň je najviac streamov. Nie je to žiaden spyware, takže v pohode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Na tú stránku som natrafil ešte včera, ale hneď na prvý pohľad to vyzerá na stávkovacia kancelária a nie ako live stream na futbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 neviete o nejakom linku na dnešný zápas16:00SVK - MNG Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 kde sa dá mmntálne pozerať PremierLeague v slušnej kvalite,bo myp2p.eu nejak nejde a teda ja sopcast mi nejak štrajkuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Ja to pozeram cez sopcast. Kvalita je dobra (ako ktory link samozrejme). Linky mam z asiaplate.com. Aj atdhe funguje, na novej adrese http://atdhenet.tv/index.html. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 k takémuto niečomu som sa chcel dopracovaťdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Tak nezištne som ti pomohol a to sme dnes nepriatelia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Dnes uzrela svetlo sveta jedna veľmi pozitivna informacia: http://marketer.hnon...encni-operatori Zrejme Digi sport neprilakal toľko novych zakaznikov pre Digi tv, tak teraz to chcu finančne kompenzovať uvoľnenim licencie pre ostatnych. A pozitivne na tom je, že môj provider tv vysielania (Antik) sa vyjadril, že ak Digi sport bude vysielať aj smerom von, tak ho určite do ponuky zaradi. Už pri vzniku kanala ich kontaktovali, ale vtedy bola odpoveď negativna. A Antik kontaktoval aj ESPN, Sky sport, FOX Sport aj CBS Sport, aspoň jeden by mohol vyjsť. Tak nech si laskavo švihnu. :( Čt4 mam už nejaky ten mesiac, už len Eurosport 2 a som vysmiaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 24, 2011 Author Share Posted September 24, 2011 na chvastanie sa, si založ samostatnú tému :( mať tie 4uvedené kanály, tak sa asi opäť od monitoru presuniem k televíznej obrazovke k digimyslím, že to je lepšie riešenie ako predávať sublicencie na rôzne ligy, repre, . . .to by ten kanál totálne odrovnalo (túto alternatívu, by som však privítal ešte radšej :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Z tej zavisti nevieš nič ine len utočiť... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 dnes sa hrajú zápasy NHL v celku prijateľnom časeBOS - DET dokonca o 19:00 no neviem vygooglit sopcast linky na NHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 možno už viete a možno niekaždopádne si vypožičiam titulok odkazu z medialne.sk To aby Janka Hospodárová začala pomaly študovať pravidlá.http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/olympijsky-hokej-nepojde-na-rtvs-prava-zrejme-kupilo-cme.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 "Parada", takze sa mozme tesit na to, ze sa budu vysielat len 'divacky atraktivne zapasy', lebo vazne pochybujem, ze markiza bude ochotna dat hokeju tolko priestoru ako STV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 možno zvyšok presunú na TV DOMA alebo dovtedy spustia pripravovaný kanál pre mužov ACTION čoho sa ešte obávamsú komentátorina STVčke to ťahal aspoň Pavol Gašpara v porovnaní s tými Markizáckymi je top aj Ivko Niňaj+ olympijský turnaj zvykol komentovať aj Marcel Merčiak(pokiaľ sa nebežal biatlon) takže sa to bude pozerať buď na NovaSPORTalebo s vypnutou hlasitosťou a komentárom z rádia,kt. bude stále popredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 takže sa to bude pozerať buď na NovaSPORT alebo s vypnutou hlasitosťou a komentárom z rádia, kt. bude stále popredu vďaka tomassimu som si spomenul ako som pozeral MS v roku 2000 a 2001 keď to dávala Markíza, Presne ako napísal vypnutá hlasitosť + zapaté rádio :D a ešte dúfam že to tak nakoniec bude mať STV lebo Markíza pravdepodobne bude dávať len Slovenské zápasy + / finále a boj o 3 miesto / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Taketo celotematicke sukromne stanice su pre šport najväčšie zlo. A to nie len u nas. Pchaju sa tam, kde nemaju čo robiť. Taky je potom aj vysledok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Chvalobohu, že to nebude aspoň vysielať Hnojka. Tí sú schopní kvôli reklamám presunúť začiatok zápasu o 20 minút neskôr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 To by nemohli. Na to je zakon. Aj tych reklam cez zapas moze byt len par. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts