Jump to content

ŠPORT na TV obrazovkách, resp. internete

tomassi

Recommended Posts

Tak to som zvedavý aké zápasy (a ako často) budú dávať, ale keďže v Blues máme Haláka,

tak snáď budú pravidelne zaradené na obrazovku aj zápasy St.Louis (to by ma potešilo)!

To by som sa veľmi nespoliehal. Oni si vyberať nemôžu, môžu vysielať len to, čo im zo zamoria ponuknu. Nie je nič vynimočne, že ak sa niekedy hra aj 10 zapasov za noc, do Europy ponuknu 1-2.

skôr by som povedal,

že budú dávať zápasy, kde hrajú Švédi,

pretože práve SWE TV zvykli kupovať práva pre Európu

• 3 months later...

SLOVAKIA CUP

SVK - GER

17:00

SPORT1 cz, SPORT1 de (ex DSF)

+

Slovenská televízia na našu ponuku nezareagovala. Ponúkli sme jej prenosy zo Slovakia Cup aj všetky prípravné súboje slovenskej reprezentácie pred majstrovstvami sveta, nechceli sme za to ani euro. RTVS by zaplatila iba výrobné náklady a poskytla nám reklamný priestor, takáto ponuka pre nich však nebola zaujímavá," povedal pre agentúru SITA Martin Ryba a pokračoval: "Dohodli sme sa teda so spoločnosťou Sport1, ktorá odvysiela súboje zo Slovakia Cupu.

zdroj

• 1 month later...

No atdhe.net nám už skončilo. Namiesto futbalu sú tam nejaké americké insígnie a žvásty o copyrighte. Ako keby zablokovali stránku pre pedofilov.

Je náhrada atdhenet.tv, ale zatiaľ sa mi tam nič nepodarilo rozbehať.

asiaplate.com

Len je nutne nainštalovať soft, najlepšie sopcast, naň je najviac streamov. Nie je to žiaden spyware, takže v pohode.

Na tú stránku som natrafil ešte včera, ale hneď na prvý pohľad to vyzerá na stávkovacia kancelária a nie ako live stream na futbal.

• 2 months later...
  • 2 months later...

kde sa dá mmntálne pozerať PremierLeague v slušnej kvalite,

bo myp2p.eu nejak nejde a teda ja sopcast mi nejak štrajkuje

• 4 weeks later...

Dnes uzrela svetlo sveta jedna veľmi pozitivna informacia:

http://marketer.hnon...encni-operatori

Zrejme Digi sport neprilakal toľko novych zakaznikov pre Digi tv, tak teraz to chcu finančne kompenzovať uvoľnenim licencie pre ostatnych.

A pozitivne na tom je, že môj provider tv vysielania (Antik) sa vyjadril, že ak Digi sport bude vysielať aj smerom von, tak ho určite do ponuky zaradi. Už pri vzniku kanala ich kontaktovali, ale vtedy bola odpoveď negativna.

A Antik kontaktoval aj ESPN, Sky sport, FOX Sport aj CBS Sport, aspoň jeden by mohol vyjsť.

Tak nech si laskavo švihnu. :( Čt4 mam už nejaky ten mesiac, už len Eurosport 2 a som vysmiaty.

na chvastanie sa, si založ samostatnú tému :(

mať tie 4uvedené kanály, tak sa asi opäť od monitoru presuniem k televíznej obrazovke

k digi

myslím, že to je lepšie riešenie ako predávať sublicencie na rôzne ligy, repre, . . .

to by ten kanál totálne odrovnalo (túto alternatívu, by som však privítal ešte radšej :))

• 2 months later...
  • 6 months later...

"Parada", takze sa mozme tesit na to, ze sa budu vysielat len 'divacky atraktivne zapasy', lebo vazne pochybujem, ze markiza bude ochotna dat hokeju tolko priestoru ako STV...

možno zvyšok presunú na TV DOMA alebo dovtedy spustia pripravovaný kanál pre mužov ACTION

čoho sa ešte obávam

sú komentátori

na STVčke to ťahal aspoň Pavol Gašpar

a v porovnaní s tými Markizáckymi je top aj Ivko Niňaj

+ olympijský turnaj zvykol komentovať aj Marcel Merčiak

(pokiaľ sa nebežal biatlon)

takže sa to bude pozerať buď na NovaSPORT

alebo s vypnutou hlasitosťou a komentárom z rádia,

kt. bude stále popredu

takže sa to bude pozerať buď na NovaSPORT

alebo s vypnutou hlasitosťou a komentárom z rádia,

kt. bude stále popredu

vďaka tomassimu som si spomenul ako som pozeral MS v roku 2000 a 2001 keď to dávala Markíza, Presne ako napísal vypnutá hlasitosť + zapaté rádio :D a ešte dúfam že to tak nakoniec bude mať STV lebo Markíza pravdepodobne bude dávať len Slovenské zápasy + / finále a boj o 3 miesto /

Taketo celotematicke sukromne stanice su pre šport najväčšie zlo. A to nie len u nas. Pchaju sa tam, kde nemaju čo robiť. Taky je potom aj vysledok.

• Upvote 1

Chvalobohu, že to nebude aspoň vysielať Hnojka. Tí sú schopní kvôli reklamám presunúť začiatok zápasu o 20 minút neskôr.