Tomáš Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 Niečo jeho niečo moje. Spojili sme veci. Nepošlem link. Dali sme na viaceré stránky. Práve tým že sú sviatky a ludia majú obvykle čas, tak za 1 deň odišli 2 telky, jedno rádio, 1 laptop. Ďalej sa k tomu nevyjadrujem lebo by ste len zabŕdali.
Sniper Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 No booooože, len sa neposer z toho. Zakaždým keď ti príde nejaký príjem pár eur navyše, tak si zrazu hustý jak sračka po kapustnici.
Proteus Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 Vsak dobre, ako chces. Ked si taky tajomny. Zaujimave je iba to, ze sa bojis napisat, kde si inzeroval. Predpokladam, ze bazos. No ale dalsia taka zaujimavost. Co za ludia kupia take sunky stare? Nieco ako vy s kamosom? Coskoro budes mat aj na mobil od kamosky. Nie? Coskoro s teba bude smelinar. Ci on uz vlastne z teba aj je.
Tomáš Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 Tak si nakupujte a vyčkávajte na kuriérov, či dajte si to uschovať do boxov. Ja som už ajtak na odchode.
Proteus Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 A co si mame kupovat od teba? Lebo pises ako keby si mal fungujuci eshop, kde vsetko dorucujes na adresu. Mas?
Hellé Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 Prave som nechala 89 eur v Zare, uvidime co pride
Proteus Zverejnené 26. December, 2024 Zverejnené 26. December, 2024 Tak snad nic od Tomasa Ja som nechal 550€ za tri posledne pera v tomto roku. Pevne verim, ze buduci rok bude suchsi co sa nakupov tyka. 1
Tomáš Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 pred 4 hodinami, Proteus pridal: Lebo pises ako keby si mal fungujuci eshop, kde vsetko dorucujes na adresu. Mas? Nemám.
Sniper Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Nazývať tú tvoju šmelinu eshopom je ako označovať ryžu s vegetou za obed alebo dva rožky s tromi kolieskami salámy za nákup. Snáď som to napísal dostatočne jasne.
Tomáš Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Áno. Chcel by som si našetriť na tento mobil z alzy. Ale teraz si to nemôžem dovoliť. Je dualsim teda na 2 karty. Ale páči sa mi aj tento len je drahší. A keď nebudem mať dáta, len volanie a sms tak by mi stačil aj ten prvý, len zase s týmto druhým sa môžem pripojiť na verejné wifi a tak mať internet zadarmo keď budem potrebovať. Na alze je super že doručia do boxu. Nie vždy je pravidlom že eshopy sú lacnejšie. Lebo v kauflande čo je taký kútik s mobilmi na chodbe kde sú lekáreň, trafika a také… Majú za 15€ alcatel. Taký tlačidlový tiež. Keby ste náhodou videli vo výpredajoch mobil (ale nejaký maličký nie velký) tak do 15€ tak mi dajte vedieť. Ďakujem.
Proteus Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Toto je fakt ako za davnych cias u stredoskolakov. Musim si nasetrit aby som mal na 20€ mobil. Ty si na tom vazne zle, ked toto musis riesit. Myslim si, ze ak mas problem si kupit 20€ mobil, mas vacsi problem ako si myslis a mobil by bol to posledne, co by som riesil. Hlavne ty, co ich menis ako ponozky. Teda ak si ich menis aspon raz za tyzden.
Tomáš Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Akurát nedávno sme sa presne o tomto rozprávali. Zvyšok odpovede v príslušnej téme že ja niekedy mám menšiu kúpnu silu ako študenti.
Tomáš Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Ja som pre eshopy iba číslo návštevy čo si len prezerať môže a nič nekúpi.
Sniper Zverejnené 27. December, 2024 Zverejnené 27. December, 2024 Ešte predvčerom si "chcel robiť" eshop, dnes si iba číslo, čo sa len pozerá. Tomu hovorím progres.
iskra Zverejnené 30. Apríl, 2025 Zverejnené 30. Apríl, 2025 Rada nakupujem v pohodlí domova. Kuríér nám včera doručil výrobník ľadu. Spokojnosť. Výrobník ľadu spĺňa požiadavky na prípravu osviežujúcich, chutných miešaných koktailov, drinkov, domácich limonád.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz