Skočiť na obsah

Vaše najoblúbenejšie ročné obdobie?  

29 členovia hlasovali

1. 1. Ktoré ročné obdobie máte najradšej?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ani neviem prečo, ale veľmi sa teším tento rok z jesene (aspoň z tej časti, čo sa dala za ňu považovať zatiaľ): ostrý vzduch, ale sluníčko, sviežosť, úžasné zemité farby... viem si predstaviť, že by takto bolo celý rok a vôbec by mi to nevadilo :lol:

Zverejnené

kazde rocne obdobie ma nieco do seba (z tych dvoch, ktore ostali, pretoze zvysne dve zrejme zanikli). dal som leto, pretoze mi vyhovuje predlzena denna doba a skratena nocna a to, ze sa nemusim dlho obliekat a vyzliekat, ked idem von.

Zverejnené

ja som prvý krát hlasoval za jar ... ale zmenil som názor najradšej mám zimu :lol: jój ja už chcem sneh a mrazy :)

Zverejnené

to je problém so zimou ...

keď nie je sneh a mráz a iskrivé diamanty, je čaro zimy v keli ... :lol:

Zverejnené

Presne tak. Velmi by som v to nedufal, lopata. Take uz nebyva.

Zverejnené

Ale ono to zase raz príde, takže ja dúfam že už aj tento rok, ak nie tak už mám vybavenú dovolenku v Tatrách v decembri :lol: ... takže hádam aj tento rok zažijem zimnú rozprávku

Zverejnené

pripomenulo mi to jednu zimu pred pár rokmi, to sa ešte chodilo bežne do videopožičovne pre filmy, večer začalo snežiť a ten nádherný ľahký diamantový sneh, kým sme išli do požičovne, všade ho bolo takmer desať centi a nezašpinený, čerstvý a jagavý a pred požičovňou stáli dva vysoké zasnežené smreky a striasala som ten sneh na seba a každého okolo ... a doma som z okna na druhej strane baráku, kde nie sú svetlá, baterkou svietila a vyvolávala diamanty ... paráda :lol:

• Pridať bod 3
Zverejnené

asi jar :lol: ale aj zima a a jesen a leto, vsetko ma svoje caro pre mna :)

Zverejnené

hej, aj my este mame taketo zazitky, ale dalsie generacie to uz zrejme nepoznaju (v zmysle = spoznat v buducnosti).

Zverejnené

jednoznacne leto..to prave, horuce, slnecne...dni stravene pri vode, v plavkach, s priatelmi..

Zverejnené

Jeseň - suverénne. Zamračená obloha, príjemné "ani-ani" teploty, spadané lístie lemujúce cesty a tie lesy, ktoré hrajú všakovakými farbami. Symbol pokoja múdrosti a skúsenosti. To nemá konkurenciu. Desím sa okamihu, keď jeseň a jar vďaka otepľovaniu prakticky zmizne.

Zverejnené

Páčilo by sa mi leto v zime.

Napríklad v decembri dovolenka niekde v Egypte. :lol:

Zverejnené

tak chod :)

kvoli tomuto som chcel uz teraz odist na zeland, zacina tam letna sezona :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov