Sniper Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dneska ma velmi pekne potesil telecom resp. uz T-Com zvisli mi rychlost na dvojnasobok a mal som obmedzenie mesacne na 1Gb teraz mam 2GB :) :) :lol: Aj Slovanet by mohol zvýšiť rýchlosti ;) ale je veľmi pravdepodobné že od nich odídem ;) To máš mesačný transfer 2 GB? To miniem za deň.
bad_guy Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ale nastastie mam vikendy neobmedzene ....dal by som si celkovo neobmedzene ale to mi oklonosti nedovoluju....ale aj tak z 1GB na 2Gb je super :lol: To máš mesačný transfer 2 GB? To miniem za deň.ta ty si iny :) :)
Andulqa Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 tento smajlik je strasne super, hehe :lol: :) :) ;)
Hellé Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 uz týžden sa vytešujem z nového MP3 prehrávaca...chodim jak cvok so sluchátkami v ušiach..včera ma skoro prešlo auto..ale inak pohodááá :lol:
Sniper Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Slovanet 2x zrýchlil internet z 512/128 na 1024/256 :lol: :) A aj agregáciu zvýšil :)
Andulqa Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 ze ma Axel preradil do skupiny Axwer a moje meno bude odteraz pisane cervenou farbou a tak :) :lol:
Sniper Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Založil som si mail na freespace.sk, má to podporu POP3 samozrejme, takže stačí mať zapnutý outlook a viem kedy mi príde pošta :lol: na POSTe mi POP3 chýbal...
game Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 vlastne už včera ... jedno krásne stretnutie s ľuďmi .... ktorí si boli kedysi jeden celý rok vzájomne veľmi dôležití, a ktorí sú si navzájom dôležití dodnes... čo je úplne zázračné :lol:
Polaris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Tesi ma to, ze mam momentalne velmi dobru......priam az euforicku naladu. Ironou ale je to, ze by som mal mat zlu, depresivnu a na nic naladu.........zvlastne......... Vsetkym ludom, ktori maju teraz zlu naladu.....nech si pustia pesnicku, ktora im najviac lahodi....neolutujete! :lol: Takyto pocit som veru este nezazil..............Byt teraz ludia so mnou........veru by ste sa dopoculi veci....mam otvorenu dusu.....momentalne..
bazalka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 nutrinka že sa sem zaregistroval bazalka... už si nebudem robiť z neho srandu len na poste ale aj tu...juchú /ako malé dieťa / pche robit si zo mna srandu ved ty uvidis :lol:
Andulqa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 ze som dostala Acko zo spievania :lol: sice len prva kniha, este ma cakaju tri, ale potesi :) :)
cizy Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ze po dnesnom hlbkovom upratovani mojej izby ked som komplet vsade vysaval, aj nabytok som odsuval kvoli tomu, a vyhodil som 7 igilitiek casopisov, je tu konecne poriadok a vyzera to tu troch uk svetu:)
NaNervy Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Potesilo ma, ze sa dnes rozplynulo dusno medzi mnou a niekedy velmi dobrou (je mi blbo z toho niekedy) kamaratkou. Viem, ze to nebude ako niekedy, ale straaaaasne ma to potesilo. :lol: :)
doll Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 potesili ma cerstvo stiahnute videjka lekcii tancovania hip-hopu :lol:
Polaris Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Mam jedno pivko v sebe.....takze telo si momentalne mysli, ze som stastny...no na ako dlho...este neviem veru.
Sniper Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Potesilo ma, ze sa dnes rozplynulo dusno medzi mnou a niekedy velmi dobrou (je mi blbo z toho niekedy) kamaratkou. Viem, ze to nebude ako niekedy, ale straaaaasne ma to potesilo. :lol: :)viem o čom hovoríš :) presne takéto niečo som aj ja zažil a nie raz ... (ale zakaždým to bola tá istá)
Polaris Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Tak v tom pripade ma kazdy den tesi to, ze mam kamaratov, na ktorich sa mozem 100 percentne spolahnut....pretoze aj po roku bez jedineho telefonatu ma prijala partia naspat bez vycitiek....bez otazok.....bez nicoho...akokeby sa nic nestalo a chapali, ze take sa stava. Dakujem najvyyssiemu, ze na mne niekomu zalezi. :lol:
RoSo Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Že sa mi dnes ozval kamoš ohľadom celkom slušnej prácičky. Prachy vždy potešia.
NaNervy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Konecne den bez ucenia, straveny tak, ako ma vyzerat moj "idealny" den cize stajna, kone a divoka jazda v prirode. :lol: :) :)
nutrinka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dnes si robili rodičia poriadky v účtoch a okrem iného našli aj moje staré diplomy zo škôlky za rôzne súťaže, recitovania a podobne...tak pekne som si potom zaspomínala na tie zlaté časy, keď ma učiteľký bili pravítkami po rukách, nechávali kľačať v kútoch za každú blbosť, keď som bola v triede jediné dievča a najmladšie a ako ma chalani bíjavali...no proste pohoda, kam sa stredná na to hrabe, ako mi dobre bolo :lol:
Sniper Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 keď som bola v triede jediné dievča a najmladšie a ako ma chalani bíjavalito ktorí šmejdi ťa bíjavali?
nutrinka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 žiadni šmejdi, ja som im vďačná, aspoň ma to posilnilo hneď takto zamladi /ale tak keby si mal niečo v pláne, rada poskytnem adresy :lol:/
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ^ len aby nevyslo napokon najavo, ze sa vlastne poznate zo skolky ehm :) :) edit: aha, tak asi nije :lol:
cizy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dnes som na turnaji vyhral 3 zapasy, boha ale som dobrý
Recommended Posts