Jump to content

Recommended Posts

Posted

jano nefilmuj .... to čo bolo ?

Posted

z komentátorov raz dostanem zrádnika

na samom začiatku mal jeden dobrý hlod, ale po zápase ako sa môže spýtať takú idiotinu mladého úspešného futbalistu :

" Svojím výkonom ste si vybojovali miestenku do ďalšieho zápasu. Tešíte sa ? "

:lol: a takýchto heftov tam mal sto. :)

Posted

A ešte som si všimol, že maju problem s jednoduchou matematikou. Stači počuvať , keď počitaju tabuľky počas zapasov. Napr. včera, keď Srbi dali gol Australii na 2:2, ale neplatil pre ofsajd. Vraj ani ten gol by im nepomohol, čo je blbosť. A aj deň predtym mal niektory problem s počitanim a tiež zadrel podobnu hluposť.

• 2 weeks later...
Posted

Som na stv3 pozeral Me v kanoistike a tá reportérka bola ale úplne mimo ale úplne to jej komentovanie bolo na úrovní dedinského futbalu

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Vďaka panu Slepičkovi hraju v Birminghame nejaky ini hrači, o ktorych som nikdy nepočul. Najaky "Bosechor" (Beausejour) a "Boer" (Bowyer).

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

kto je ta moderatorka v zrebovani? nemozem ju vyguglit, ale je prudko datelna :)

Posted

Zdieľam rovnaky nazor. Si ale v zlej teme.

Posted

aha, uslo trosku :) tomassi, presun plz. a popripade odpovedz :)

Posted

neviem,

čo to bolo za fešandu, ale ak by ste ju objavili, kľudne ju postnite sem

o žiaden offtopic sa rozhodne jednať nebude

• 6 months later...
Posted

po vstrelení druhého Walcottovho gólu proti sliepkam,

povedal komentátor na SkySports niečo v zmysle:

"Je ako autobus, ako červený autobus s číslom 14

.. čakáte, .. čakáte, ..nič, čakáte ďalej, .. a zrazu prídu dva tesne za sebou" :D

• 4 months later...
Posted

Euro sledujem na CT. Uz len kvoli komentaru sa oplati. Mira Bosak hlaskuje jedna radost. V kazdom zapase niekolko peral. Suchy britsky humor.

Ronaldov volej vysoko nad, len sucho skonstatoval: "Nejvyssi strela zapasu." :D.

Pri jedenastke Ramosa v rozstrele: "V rozstrelu semifinale LM Ramos poslal svuj pokus do nebes. Balon mozna jeste doted krouzi kolem Zeme." :D

• Upvote 1
  • 10 months later...
Posted

neviem, kto dnes komentoval finále MS v hokeji na rtvs, ale zadarilo sa mu zopár perličiek :)

práve sa chystal spovedať aj druhého Sedina, s tým, že " odchytí k rozhovoru obidvoch bratov dvojičiek "

• 3 weeks later...
Posted

vo veku 84 rokov dnes zomrel Vít Holubec ... komentátor, pri vyslovení jeho mena starší televízni diváci celkom iste pomyslia na futbal

Komentoval okrem iného zápasy šiestich futbalových svetových šampionátov, jeho hlas sprevádzal televízne prenosy z piatich olympijských hier a mnohých ďalších športových udalostí.

komentuje Vít Holubec ...
  • Upvote 1
  • 2 months later...
  • 7 months later...
Posted

Dnes zapas Everton-Crystal Palace. Pri gole CR mal brankar Evertonu zakryty vyhlad. Komentator na to "brankar Howard mal znemoznenu viditelnost". :)

Uz som pocul kadeco, ale toto ma celkom dostalo.

• 2 weeks later...
Posted

ktorýsi komentátor na EuroSport, snooker World Championship 2014:

zápas Perry - O'Sullivan : napínavý zápas, Perry vyhrával celý čas minimum o frame, nakoniec sa na posledné dva O'Sullivan naštval, postavil a pustil sa do hry - Perryho porazil, a tešil sa statočne.

ďalší zápas Murphy - O'Sullivan, Murphy už vyhrával na frame 2:0, a komentátor zahlásil :

" v minulém zápase s Perrym Ronnie řádil jako když dostane dárky od Ježíška, a teď sedí na křesílku jako kdyby zjistil, že Ježíšek není "

• 3 weeks later...
Posted

NIňaj končí, konečne sa človeku nebude pred TV zívať :D

Posted

Zivat? To si nejaky divny. Ved to je tazky hlaskar.

• Upvote 1
Posted

No to bolo jediné, vďaka čomu to zostalo len pri zívaní a neprešlo to do spania.

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Bosák na čt sport práve teraz / MS Španielsko - Chile / :

"Kdyby Španělům někdo vysvětlil, že zpoza vápna je možné vystřelit za zápas více než jednou, možná by byl dosavadní výsledek zápasu úplně jiný. "

Posted

Inak som celkom milo prekvapeny, to dievča čo maju v študiu MS v RTVS počas zapasov sa futbalu celkom v pohode rozumie (resp. ma to pilne naštudovane). Keď som ju tam po prvykrat videl, čakal som pohromu. Ale je to v pohode, dokonca mam pocit že ma väčši prehľad aj ako niektori jej kolegovia (Žgravčak či ako sa to vola a spol.). Na takeho Merčiaka sice logicky nema ale rozhodne nehovori odveci, da sa to počuvať. A samozrejme diva sa na ňu lepšie ako na jej kolegov. :)

Posted

dnes vecer je tam aj Peto Kocik Kocis, sa nestiham divit...

Posted

Bosák po x tom takmergóle Rooneyho :

"Když existuje někde nejaký bůh mistrovství světa, ten prostě Rooneyho nemá rád ... "