Jump to content

game

Aké máte radi počasie?  

26 members have voted

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Recommended Posts

Dážď mám rada, nevadí mi, keď nemám práve dáždnik, jemný dážď je osviežujúci.  Čo nemusím je veľký lejak, blýskanie. Pred štyrmi rokmi sme boli v Liptovskom Jáne, oddýchnuť si, zrelaxovať, pohyb v prírode a tak. Zastihla nás búrka,  hrmenie, lejak, blýskanie. Vtedy som zistila na vlastnej koži ako dokážem rýchlo bežať.  Môj manžel, čo pre neho beh je jeho koníčkom, nestíhal za mnou.  Môj výkon bol neskutočný, bežala som zo strachu z blýskania. Šťastne som/sme dobehli do nášho hotela. Bola som unavená, premočená do poslednej nitky, ale spokojná, že som/sme  v bezpečí. Našťastie som neprechladla, svalovica  bola riadna...:smile:

Aha, jesen prisla20240912_092117.jpg.8578bed046a6ddc1b3da511e1a909f2f.jpg

Ja mam prechadzky v dazdi rada, ak nefuka vkv.ak fuka tak to je najhorsi typ pocasia, co moze byt😁

Ale dnes je este furt horuco a slnko svieti

V Cechah som sledoval od piatka do dnes , do vcera co sa tam deje. 

Mne je to strasne luto.(strasne mi je luto tych ludi, nenormalne skody) U nich sa to bude opakovat, aj ked su o vela inteligentnejsi, nespravia s tym nic.  Litovel je partnerke mesto s Revucou.

Videl som chlapika tam na severe, kde boli tie 4  male panelaky, ze tam chcel dat svoj karavan, lebo tam ma byt. A povedal v Litovli to budee to iste. 

V Litovli to nikdy nebude to iste ako v horach. Pozriete sa na Litovel. Tak nezmyselne postavit mesto ako Litovel nejde. Ich dvakrat vytopilo. Ich vytopi vzdy. Pred nimi luzne lesy, za nimi, a cez mesto maju 3-4 ramena Moravi. 

Litovel je tak nute postavene mesto, ze az mi to nejde do hlavy ze to Cesi a Moravania tak vedeli pred starociami dat.

Dnes u nás 24°C°F, polojasno. Pred chvíľou sme boli s manželom v parku na prechádzke. Stretli sme tam vláčik Tuláčik s veselými deťmi, zamávali sme si, videli sme ich pekné kresby na cestách... Veľmi príjemné popoludnie. :smile:

V parku vláčik Tuláčik.jpg

V parku kreslenie deťmi.jpg

Pranostika na október.  Ak je október veľmi zelený, bude január hodne studený.

Dnes v Trebišove  najvyššia denná teplota 17°C. Jasno.

Oktober.jpg

Že hovorme o počasí? O tom že stále zmoknem? Lebo vždy prší keď sa musím presúvať do práce. Keby som nemusel ani nevyjdem von. Keby som mohol emigrujem do krajiny kde nikdy neprší.

To su ake krajiny, kde nikdy neprsi? Puste? Alebo antarktida, arktida? Alebo Sibir? 

Vies, ze vymysleli nieco ako prsiplast a dazdnik? 

pred 1 hodinou, Tomáš pridal:

O tom že stále zmoknem? Lebo vždy prší keď sa musím presúvať do práce. Keby som nemusel ani nevyjdem von.

Prší prvý krát po vyše týždni, ale samozrejme, ty si vždy musíš nájsť nejaký dôvod, aby si sa mohol sťažovať. Nikto ti nekáže trepať sa do roboty 70 kilometrov tam a ďalších 70 kilometrov späť, však u vás rastú nové haly ako huby po daždi, tak buď rád, za týždeň bude kopa nových hál pri tvojom bydlisku, kde sa môžeš nechať cez agentúru zamestnať lusknutím prsta a nebudeš nadávať ako si zase zmokol.

Tomas, je zaujimave, ze ja som nezmokol a ani dcera zo skolky. Vies preco? Lebo sledujem predpoved pocasia. Sice nie je 100% ale na dnes hladili take dazde, ze som jej zobral do skolky dazdnik i ked rano neprsalo. O stvrtej lialo a ako dobre bolo, ze ho mala v skrinke. Obcas sleduj aj ine stranky ako tvoje uzasne relacie. 

17 hours ago, Tomáš said:

Keby som mohol emigrujem do krajiny kde nikdy neprší.

..ešte  zrejme do krajiny,  kde pečené holuby padajú do huby :zubiska:

• Like 1
  • Upvote 1

• 2 weeks later...