Jump to content

game

Aké máte radi počasie?  

26 members have voted

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Recommended Posts

ešte je len začiatok, ale už toho mám akurát ... zasa horúco a dusno a ešte ma potešil článok kde sa vyslovili meteorológovia :

Teplo, miestami tropické, bude pokračovať aj na budúci týždeň ... :) :)

nie prosím... meteorológov ktorí takéto veci predpovedajú treba defenestrovať ... :lol: ;)

Strašne dusno je dnes. Ani do krčmy sa mi nechce ísť...

Ale teraz som počul zahrmieť. Dúfam že sa mi to iba nezdalo.

nerada beriem ilúzie, ale v noci u nás dvakrát zaburácal hrom...

a to bolo všetko ... ani vetrík, ani sa neochladilo, a po nejakom daždi ani chýru ...

práve v tom článku tam vyššie píšu, že tieto letné búrky môžu byť veľmi lokálne záležitosti ... jednu dedinu vytopí a v susednej ani nevedia, že bola búrka ... a takéto niečo sľubujú na túto sobotu a nedeľu :

" Víkend bude podľa meteorológov teplý, len občas ho prerušia búrky. Budú v sobotu a nedeľu, v blízkosti hôr môžu byť výdatnejšie ... "

mno ... :) :lol:

no toto... práve niekde v diaľke zahrmelo ... a pomenej páli slnko ... to sú veci ... :)

21:10 práve spadlo asi 5 kvapiek ... to bola celá búrka ... :lol:

teplo dusno slnko pokračuje búrka v týchto končinách žiadna ochladenie žiadne tepla príliš :lol: :)

Presov detto :) :lol:

btw sa chystam o tyzden do Australie a zatial je tam 14 stupnov ce ze je pre nich kosa na death ale kamos hovoril ze o par tyzdnov to "vypukne" takze si absolutne neviem predstavit 50 a viac stupnove horucavy...

Raz v nemenovanej casti sveta bolo 45 a s vysokou vlhkostou vzduchu a som myslel ze zdochnem. Nevidel som cez okuliare tak mi stekal pot z cela.... :)

práve v tom článku tam vyššie píšu, že tieto letné búrky môžu byť veľmi lokálne záležitosti ... jednu dedinu vytopí a v susednej ani nevedia, že bola búrka ...

Presne to bolo u nás v sobotu - susedova marhuľa je na zemi, moje pripojenie na internet v háji, do záhrady sa nedá stúpiť a 30 km vzdialená svokra musí v záhrade polievať (čo značí, že Igny tento týždeň tiež)...

že hovorme o počasí ? :)

mám lepší nápad ... ani nehovorme ... :) to je des / na záhorí tomu vraj hovoria : na umrící / ... :lol:

dnes bolo len 33 :lol:

no dnes popravde slnkofilka nemala chuť na také teplo, keď musela makať so senom, nejak mi to nepadlo dobre

tento týždeň / a minulý týždeň a predtým týždeň / sme si užili tepla, prehriatia, podráždenia, vyčerpania, hádok, na cestách nervóznych vodičov, ... :)

v niektorých regiónoch aspoň plieskalo a pršalo ... u nás už tri týždne ani kvapka :)

a pán Iľko nám tuším sľubuje na víkend ochladenie ...

koľko stupňov bude to ochladenie ? tu si ľudia už v zúfalstve robia žartíky, že keď to Iľko sľubuje, tak sa schladí z 34 na 32 :lol:

to de žiješ?u náš sú horúčavy už dva dni minimálne...dnes sa nám roztopilo rádio na slnku :lol:

u náš sú horúčavy už dva dni minimálne...

Myslel som, že pre teba je 35 príjemné teplo a horúčavy začínajú až blízko 40... :lol:

dnes som dostala asi od troch ľudí mail :) :

Heslo dňa : ... to, čo je vonku, to už nie je počasie, ale demo-verzia Krematória !!!

niet čo dodať ... :lol: :)

demoverzia krematória? :lol:

To hádam nie, ale na druhej strane musím priznať, že aj na mňa to už bolo dnes priveľa, hoci mi teplo celkom vyhovuje.