Jump to content

game

Aké máte radi počasie?  

26 members have voted

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Recommended Posts

Dnes počasie podobne ako včera, teplo, príjemný vánok, veľmi sa mi páčia lúčne kvety.. :smile: 

lk2.jpg

Dnes pozdrav z Košíc, počasie 22°C, pocitovo veľmi príjemne. :smile:

KE.jpg

Tiez pozdrav z Kosic, teplota suhlasi, zmokla som jak kura a pocitovo barz mokro:zubiska:

• Haha 1

Dnes u nás v Trebišove 26 °C/12 °C, polojasno.  V noci  a nad ránom pršalo. Vzduch je príjemný,  svieži.

DpTV.jpg

Včera u nás lialo ako z krhly, ale dnes sa už na nás slniečko usmieva

- pocasie vcera -.JPG

- pocasie dnes -.JPG

• Like 1

Dnes u nás 24 °C/12 °C, hlásia dážď. Po práci  prechádzka v mestskom parku. 

vp.jpg

pTv.jpg

• Upvote 1

Dnes  v Trebišove 23 °C/12°C, polojasno.

tv.jpg

P6.jpg

Dnes u nás 27 °C/15°C, boli sme s manželom  na prechádzku. Neskôr hlásia dážď, ale  aj ojedinelé búrky. Jemný dážď mám rada.

jpd.jpg

dpa.jpg

Dnes v Trebišove  27 °C/16°C. Ráno sme boli voliť, potom sme šli na prechádzku do nášho krásneho mestského parku. Kvitnú aj Ľalie, nádherné Lekná... :zalubeny::slniecko:

R.jpg

Lb.jpg

Lc.jpg

Ja som cestou z práce zmokol 2x. Raz v Bratislave a druhýraz v Galante. Všade prší. Jak v Anglicku. Zabudol som natiahnúť sáčok na sedadlo bicykla, tak ešte aj to mi zmoklo na stanici v stojane. Nosím pod sedadlom priviazaný kus látky, lebo pomaly neni deň že by nebola mokrá sedačka. Vkuse prší.

V Bratislave dnes prsalo? Kde? Ja som bol od pol siestej na bajku a nikde ziadne dazdove oblaky. Vcera na zahori zaprsalo riadne, to je pravda. 

• 3 weeks later...

Leto  :smile: 32 °C/21°C. 

Prechádzky v parku mám veľmi rada. Veverička pekne zapózovala. 

ptv.jpg

V.jpg

• Like 1

• 2 weeks later...

Trenčínom sa prehnala silná búrka, vidím na Pohodu, bliká tam veľmi veľa sanitiek a mieria tam ďalšie.

Nestačila im tá tragédia keď stan spadol na ludí? Mali to už dávno zakázať. Dig to počasie dneska. Vo vlaku keď som išiel (bol som sa troška flákať) totálne horúčavy celý deň, a večer na stanici v Galante presne v tú sekundu ako som vystúpil z vlaku začalo nieže pršať len kvapkať. Pod prístreškom som čakal čo bude a nič, že pršať nezačalo ale brutálne silný vietor začal fúkať. Ale taký úplne silný. Rýchlo som sa premiestnil domov, zaliezol som a odvtedy neviem aké je počasie.

iskra, tá dúha je krásna aj tie lekná.

Ale prosím ťa nemudruj, počasie sa nikdy nedá spoľahlivo predvídať ani na niekoľko dní dopredu, a čím ďalej, tým tie extrémy budú silnejšie.

Zažil som veľa búrok, ale táto bola jedna z tých najsilnejších.

On 7/12/2024 at 9:41 PM, Tomáš said:

iskra, tá dúha je krásna aj tie lekná.

Ďakujem.

Dnes 27°C, príjemné počasie, príma relax.  Forumáci, prajem vám krásne leto, užívajte hlavne v zdraví, láske, radosti a spokojnosti.  

jv.jpg

• Like 1
  • Upvote 3

Dňa 21. 7. 2024 at 17:12, iskra pridal:

Dnes 27°C, príjemné počasie, príma relax.  Forumáci, prajem vám krásne leto, užívajte hlavne v zdraví, láske, radosti a spokojnosti.  

Na západnom Slovensku sa teraz moríme s horúčavami 35 °C a suchom. Príroda trpí, ale zdraví ľudia na kúpaliskách, alebo na dovolenkách, si toto počasie môžu užívať. Večery na terase pri západe slnka, s ľadom v nápoji, majú nepopierateľnú romantiku. Nie všetci ľudia sú ale zdraví a nie všetci môžu tráviť čas na kúpalisku, alebo v klimatizovaných priestoroch.

• Like 2

Aj u nás na východnom Slovensku sú horúčavy, žijeme, tešíme sa z maličkostí,   ani nás   neobchádzajú  choroby, všetci sme krehkí, smrteľníci, žijeme ako najlepšie vieme, zdolávame prekážky, čo nemôžeme zmeniť, čo nie je v našich silách prijímame tiež s pokorou, žijeme v prítomnom okamihu, veríme,  nestrácame nádej, milujeme, sme vďační za každú minútu v živote,   život je ťažký, ale  aj veľmi vzácny, krásny... niektorí z  blížnych už odišli, chýbajú, no v srdci ich nosíme stále..láska je silnejšia ako smrť.. žijeme,  nestrácame nádej,  obdarení sme  láskou, ktorá  je najsilnejšia, najvzácnejšia, láska je najkratšou cestou k sebe i k ostatným..

♥️

Slnečnice 

Sdl.jpg

S.jpg

• Like 1

• 2 weeks later...

U nás v Trebišove   28°C/16°C, polojasno. Včera pršalo, fúkal vietor, počasie nám trošku prekazilo naplánovanú prácu, ale  aspoň sme perfektne zrelaxovali. :smile:

I24.jpg

• Like 3

Hovorme o počasí že prečo je v Bratislave tak teplo? Načo to je dobré? 

Tuším že iskra je v kúpeľoch. Lebo podobne to zvykne vyzerať na takých miestach.