Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Andrew Lloyd WEBER - Memory, z muzikalu "Cats" Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 prečítala som, čo písal Obrien o ruskej hudbe a teraz sa mi po hlave motajú Oči čornyje ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obrien Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 ...Kak lyublyu ja vas, Kak boyus ya vas :lol: a teďko som si spomenul aj na pesnicku Pusť vsegda budet solnce Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 to je častuška, napísaná zrejme pra Valentinu Tereškovovú :lol: pusť vsegdá budet solncepusť vsegdá búdet nebapusť vsegdá budet mámapusť vsegdá budu ja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Quvivver: Everything, NOT you Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 dnes si spievam dokola:"no milk today...." a:"nahý už som bol-stačí..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 rano som pocul podla mna velmi peknu pesnicku a cely den mi beha po hlave a bol to ELAN a OSMY SVETATIEL skuste ci si pamatate slova starej pesnicky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pralinka Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 pocul si to okolo stvrt az pol osmej ? :lol:) ja som to pocula v radiu, cestou v aute do skoly.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 ano ja kedte pracujem v aute tak som to pocul v praci. a znamena to ze sme naladeni na rovnaku vlnovu dlzku asi mame nieco spolocne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 sa mi snívalo, že som v SVK hľadá SuperS spieval od depeCHe MODE - My JoYa teraz to nejde von My joy, the air that I breatheMy joy, in God I believeYou move me . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 V podstate cely de mi hral v hlave Paul van Dyk, ale nie nejake odrhovacky, menej zname veci.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 29, 2007 Author Share Posted March 29, 2007 chytlavé, chytlavé, chytlavé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 dnes som bol s hudbou skoro cely den. pisem teraz niekolko malych etud pre klavieristov na ZUSke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 mne od soboty večera po rzume behá Hajtkovič a Miki Šporák :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 aria Rusalky z prveho dejstva Dvorakovej opery g-clef, A-dur, 3/8 : 8f# 8f# 8e | 8f# 8a 8e | 16f# 16d h4 | 4d 8 | 8e 8e 8f# | 8e 8e 8f# | 16g 16e_4e | 3 | 8f# 8f# 8e | 4g 8f# | 16h 16g 4a_ | _4a 8 | 8a 8g 8f# | 8f# 4h | 8c# 8d 8f# | 3e || .. "Mjesicku na nebi hlubokem, svjetlo tve daleko vidi.Po svjete bloudis sirokem,divas se v pzibytky lidi." idem si to prave spievat cestou do postele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Absolutne som nepochopil, preco mi v hlave casto hrava Nena a 99 Luftbalons.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 včera som v Lidli ťahala za sebou vozík sťa matka Guráž a spievala si: this rock and pool is nice and coolso juisy sweet our only wishis catch the fishso juisy sweet /možno som to nenapísala dobre, ale teda pri speve som sa snažila čo najpresnejšie napodobni Smeagola/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Počas chmeľovky sa mi v hlave usadilo pár songov, ktoré budú odteraz chmeľové. Tak napr: Ovíjej se chmelátko nejšpatnejší z květů ovíjej se pořádne lebo Miška je tu - Milujem se čím dál víc život nám leží u nohou (s tým, že som vedela iba tieto 2 verše :lol: - Ľúbim ťa, tak veľmi ako ľúbiť viem, ty si šťastie mojich dní, si vôňa májových rán. Ľúbim ťa, to nie je iba krásny sen, tiež ma ľúb, nech nie som viac sám. - Vytáh jsem tě zase jednou z bláta - navynajdy jou Říkáš, že se chovám jak tvůj táta - navynajdy jou Už tolikrát jsem tě přesvědčoval - chci tě mít sám. (tu som si to dokonca upravila :) len minimálne, ale veľmi ma to bavilo) Bolo toho veľa, ale tieto boli také najčastejšie a určite si budem pamätať, ako som si ich vyspevovala počas omotávania chmeľu okolo drátu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Dnes to bol Elan, kam to spejem, ale nie, tu melodiu som si vsugeroval sam, lebo som potreboval pretrpiet nieco neprijemne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Nemôžem sa zbaviť tej ruskej pesničky, že: Oj, ty luční kačko malákde jsi spala, nocovala/:hejsa hejsa nocovala:/ Už by som si to mohla aj prepísať z azbuky. A dokonca už viem zahrať 1 takt aj ľavou rukou (ak som správne trafila stupnicu :lol: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 jen ten kdo má tě ráds tím múžeš počítat... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 dzelem dzelem drugo me romensa..hibaladivel sukare romensa..dzelem dzelem drugo me romensa..hibaladivel sukare romensa..haaaaj romale...haaaaj dzavalehaaaaj romale...haaaaj cigameee Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 V kuse nejaky Tiësto, je to prijemne zobudit sa a hned mat v hlave nejaku oblubenu melodiu, je prijemne s oblubenou melodiou zaspavat. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ein Mannlein steht im Walde ganz still und stumm, Es hat von lauter Purpur ein Mantlein um, Sagt, wer mag das Mannlein sein Das da steht im Walde allein Mit dem purporroten Mantelein... Hannibal Zrodenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Tak dnes to bola cast tvorby od NU-NRG, hralo mi v hlave vsetko mozne, najintenzivnejsie asi Free Fall a este castejsie Butterfly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts