tomassi Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Najväščou slabinou turnaja je nariadenie FIFA dávať hráčom množstvo karietviac v téme rozhodcovia Výkon Squadra-y sa zdal jedným z naj no iba v zápase proti BlackSTARSs Amíkmi to už nebolo onodúfam, že v zápase s Čecháčkami bude na jeho mieste hrať Alessandro del Pierro a záklde Genarro Gattuso Brazilci hrajú ako banda sebcovR. Carlos tam nemá čo robiť škoda Slonov, hrali jeden z najkrajších futbalov na šampionátemožno keby chytili inú skupinu,tak by mohli byť čiernym koňom
tomassi Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 mmmh Suisse-Togo 2:0o dosť lepší futbal ako som čakalafričania hrajú pekný futbal, ale na týchto MS im chýbajú výsledky
tomassi Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Krása Angláni sa vyhli Nemčúromškoda, že SWE vyrovnali,ale na druhej strane treba povedať, že si to zaslúžili
Sniper Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Som rád že Španieli včera pobili Tunisko a Ukrajina Arabov. Zaslúžili si to :lol:
cizy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Vitazom majstrovstiev bude niekto z dvojice Taliansko - Argentina
Sniper Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Nudný zápas Argentína - Taliansko. Mám dojem že to celé akosi upadá... :lol:
Ignatius Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zrejme si myslel Argentína - Holandsko :lol: No, navyše mi nevyšla stávka na Argentínu :)
RoSo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No, ja to tiež nesledujem tak ako zo začiatku, tým zápasom chýba napätie, je to nuda. Dúfam, že sa to v osemfinále zmení.
cizy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 nudny zapas to bol preto, lebo obaja mali uz isty postup, nebolo o co hrat, pockajte vo vyradovacej faze, to uz bude napätie
weirdo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dnes drzim palce Cechom aj ked pravdepodobne nepostupia ... ale aj tak im fandim
cizy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 drzim palce talianom a pepíkovci pojdu domov kade lahsie
tomassi Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 F O R Z A S Q U A D R A Češi pěši do Prahy Zástupcu v 8-finále bude mať aj čierny kontinent Brazília vs. BlackStars bude veľkým prekvapkom
weirdo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 skoda ... dufal som v lepsi zapas zo strany Cechov. ale ku cti mi sluzi, ze som na nich nestavil.
nutrinka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 sklamaná som, dosť nudný zápas česka s talianskom, po sedemdesiatej minúte som zaspala.inak česi hrali akoby tam boli ôsmi obrancovia a nedvědno škoda, dúfam, že aspoň angličania to dotiahnú ďaleko
tomassi Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 nebudem zakladať novú tému, takže: Koho považujete zatiaľ za najväčšie prekvapenie, či už v pozitívnom alebo negatívnom svetle??? + tým: Nemecko(predvádzajú NEnemecký futbal) Ghana(ešte o nich bude počuť) PobrežieSlonoviny(nešťastný žreb) Austrália(Guus Hiddink) hráč: Fernando Torres(SPA) Phillip Lahm(GER) - tým: ČeskáRepublika(som rád, že vypadli, ale čakal som viac ako hru na 1 útočníka) Brazília(nevidel som zápas s JAP) Srbsko(tým, ktorý v kvalde dostane len 1 gól musí ukázať viac) Švédsko(neviem či boli rozhádaní, ale vôbec to neboli Švédi akých poznám) hráč: Tento zoznam by bol asi siahodlhý, tak ROZHODCOVIA
game Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 pozitívne Švajčiari a Austrália, hráč nejako výnimočne ani jeden okrem toho Afričania - na každých MS je minimum jeden africký tím, ktorý je vynikajúci negatívne dnes Švédi, Česi, oba tímy hrali v dôležitých zápasoch ako v nejakej druhej lige ...hráči ... veľké mená akosi veľmi neoslňujú rozhodcovia : negatívne Merck ... predvádzal naposledy zvláštne kúsky ...
tomassi Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Som zvedavý na zápas ESP - FRA (teda Aragones vs. Henry) aj keď Heňp povedal, že sa sústredí iba na futbalT. Herny:"Aragones? Nemám k tomu čo povedať. Celá aféra je pre mňa už dlho uzavretá." Aragones toitž počas kvalifikáciie chcel motivovať J.A.Reyes-a, tak mu povedal:" A ukáž tej čiernej ri*i, kto je najlepší na svete."
Vic Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Najväčšie prekvapenie: Negativne: Vystupenie Chorvatska, Ceskej republiky, Francuzska a Talianska. Pozitivne: Holandsko, Svajciarsko, Argentina. (Nemecko a Brazilia ma neprekvapili, vedel som, ze su silni. Tým: (Okrem horemenovanych) Australia a Ghana, ciastocne Juzna Korea. Najlepsi hraci (zatial): Zuberbühler (CH), Lahm (D), Nedved (CZ - na rozdiel od celeho tymu opat vynikajuci vykon), Klose & Podolski (D) ako dvojka, este mnoho inych... Sklamanie: talianske a francuzske hviezdy, podpriemerne vykony, ak sa podstatne nezlepsia, moze nastat skorsi koniec, ako si predstavovali... Rozhodca: Jednoznacne ten, co dal za jeden zapas Simunicovi (CRO) tri zlte karty, cim dokazal, ze aj rozhodcovia mozu byt velmi slabi... SUPERPIPPO FILIPPO INZAGHI!!!!!!!!!!!!!! Neviem, co bolo na tom super, keby nebol dal ten "sobecky" gol, bola by katastrofa. Boli sami pred brankarom dvaja a nenahral, volil tazsiu alternativu, v case, ked CR hrala va bank a otvorila uplne hru sa dostal k lopte ako Pilat do kreda, mne zatial toho vela neukazal. Cela squadra azzura posobi velmi povazlivo...
Recommended Posts