Flash Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja mám momentálne tretí telefón ale doma mi leží ešte aj ten predošlí. 1. bola NOKIA 3310 - nezničiteľný (prežil aj pád z 13 poschodáku na trávu) 2. NOKIA 3220 - o ničom mobil 3. Sony Ericsson k610i - s ním som dostatočne spokojný
tomassi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 hlásim prestup teda ostávam pri nokii, ale 3510i som vymenil za
Nokia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ja som ani nenahlasil vymenu, ale myslim ze to bolo jasne zmenou nicku a awataru :lol: od jula fungujem na nokii E51
Bijou Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 no tak ja som po nedávnom zlikvidovaní ďaľšej nokie vymenila za sony ericsson w350i
chrust Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Služobné mobily nám menia cca každé 3-4 roky.Teraz používame NOKIA 6070.S týmto mobilom pokryjem aj kopec súkromných hovorov,takže súkromný mobil mi je len doplnkový.Doteraz,čo som mal súkromné mobily,tak všetko z druhej ruky - z rodiny.Aj mi dosť rýchlo odišli,lebo boli už hodne doráchané.Teraz mám po prvý krát telefón,čo som kúpil originál asi pred dvoma rokmi.Je to NOKIA základného rádu.Tuším 1600,alebo tak niejak :).A predpokadám,že ho budem mať dokedy bude slúžiť,neprídem oň,alebo ho nebudú chcieť kúpiť v starožitníctve za XY rokov... he-he :lol:
lopata555 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Telefony mením každé dva roky, takže vždycky kedy my skončí paušál.
bobsapp Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 pred rokom som písal že by sa mi páčilo mať k810ia zhruba po pol roku som sa stal jeho vlastníkom
Aikaterine Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 neviem čo ma to napadlo ale dnes som si vzala NOKIU 6220 nokie nemám rada, sú mi strašne nesympatickénikdy som nijakú nemala fakt neviem, čo ma to posadlo v tom tmobile :lol:
Nokia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nokie nemám rada, sú mi strašne nesympatické to budem brat osobne :lol: :)
Ryan Giggs Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nokie nemám rada, sú mi strašne nesympatickéTo sme viaceri, su to tehly, všetky na jedno kopyto. Inak, aj ja mam novy fon, tentokrat som sa rozhodol trošku experimentovať a vzal som si Samsung U600. Uvidime, čo sa z toho vykľuje, zatiaľ (po tyždni) som až na male pripomienky spokojny.
Aikaterine Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ten si vzala mama minulý týždeňcelkom fajn, ale na tie dotykové tlačítka by som si asi dlho zvykala :lol:
Nokia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ak chces smart telefon co ma wifi a je rychly sikovny tak 11 z 10 mobilmaniakov ti ho odporuca :lol: :)
Ryan Giggs Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ten si vzala mama minulý týždeň celkom fajn, ale na tie dotykové tlačítka by som si asi dlho zvykala :lol:Prve dni som mal aj ja problem, hlavne keď som nechtiac zavadil o to tlačidlo a vyhodilo ma to na uvodnu tapetu. Ale teraz už v pohode, je to o zvyku.
Stevo98 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tema, ktora sa ma prave v tychto dnoch bytostne tyka, kedze som nechtiac telefon vymenil. Novy za stary...Bohynu 6233 mi nejaky hajzel slohol zo satne (moja chyba) a tak som presedlal na Siemens CX75, svojho casu slusna masinka, ale jednoducho mi strasne vela veci vadi, 6233 bol najlepsi mid-end, tak to cloveka nepotesi. Nastastie, v marci mi konci akcia, takze nejako uz vydrzim (hoci mam nutkanie splasit ojazdenu Nkovu seriu, na eBay som teraz videl typka z Martina, ktory ju striela za 3000Sk, co je na mobil, ktory za nova stal 25k slusna sumicka, ale asi si predsa len pockam...) a vyberiem si tak nieco nove, hoci v sucasnej ponuke to na moj pausal (Orange - 70min) nevyzera bohvieako, skor take sunty, ktore nedosahuju ani kvalit 6233. Na 99% by to mala byt Nokia a ta E51 je veruze prave to, co by som chcel, teda ako napisal/a Nokia - smartphone s WiFi a podla moznosti, nech bude rychly :lol:. Lenze dat za nu 3litre a este ju ani nevlasnit, je pre mna ako studenta asi trochu dost, nuz ale dovtedy, do marca, hadam bude lepsia ponuka a ceny o cosi nizsie...
chlapeczjuhu Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 tak som po dlhej dobe zmenil, tento tyzden mi dosla z uk vysnivana V9, odomknuta, branding vodafone ale to neva, kabel mam prichystany, modding SW aktualizovany a budem modovat o dusu-flex, flash, seams....hura hura
wysky Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 nie velmi casto. Uz mi aj jedna fesanda z ORANGE volala, ze ma pre mna nejaku ponuku noveho telefonu. Dohodneme si zajtra RANDEVUUUZ... :lol: :)
wysky Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Orange len take... :lol: Ked som naposledy menil telefon, daval novu akciu, tak ma mala jedna kocka. Prijemny hlas, skvele vystupovanie. Pripadal som si ako na kvize, pekne mo ozrejmila vsetky moznosti. Bol som spokojny... :)
Ryan Giggs Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Orange len take... :lol:Bol si v každom meste? :)
Cactales Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Vráťme sa k téme "Ako často meníte mobilné telefóny". A prosím nechatovať.
wysky Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Tak dnes som vymenil.... Sony Ericsson za Samsung... :lol:
Recommended Posts