Nokia Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Axel sam si si odpovedal, ze mobil pouzivas velmi malo, ale ked je mobil tvoj pracovny nastroj tak to je o inomja menim mobil v priemere kazde dva roky ale ziadnu akciu som nikdy nebral ja napr novy telefon vyuzijem na telefonovanie, sms, potrebujem EDGE, mam napr java ssh klienta, icq na komunikaciu, organizer v poriadnom kalendari, zaheslovanu penazenku s heslami atd atd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 No jo, asi mesiac mám nový telefón už aj ja - Sony Ericsson K600i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daekin Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 ja som menil kazde 2 roky, odkedy mam Orange world kazdy 1.5 roka....uz sa tesim na Vianoce: vyprsi mi totiz viazanost :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Pozerám, že sem som zabudol prispieť... Ok, takže tak isto ako môj brat - kedysi každé dva roky, teraz len každého 1,5 roka... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 no telefón mením každý rok, kedže vždy prehovorím môjho otca aby som si mohol zobrať telefon na jeho paušál :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wink Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 No vam je fajn. Ja kazde tri roky priblizne. Akoze nejakymy super mobilmi sa nepysim :lol: Vacsinou si ho menim ked si niekto z rodiny kupi novy a daruje mi ten stary ( co obvykle nieje nijaka vyhra ) Ale aspon nieco mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Mobil vymením, keď ten stratím ten, čo mám. Teraz mám ... počkať... štvrtý v poradí. Je to magor, nemá ani hodinky. Siemens C25 sa to volá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 No, keďže som druhý stratil, teraz mám tretí N3310je síce trošku väčší a ťažší ako som bol zvyknutý, ale som s ním spokojný- je to taká neplánovaná zastávka v boxochkúpil by som si aj nový, ale radšej si počkám na TELEFONICA-u a potom sa rozhodnem, čo ďalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 No ja som prestriedal uz 7 mobilov.... :lol: Ale ironiou osudu je to, ze bud sa pokazil, alebo mi ho niekto ukradol!Terajsi telefonik mi uz drzi treti rok....je to SAMSUNG X100...moj milacik :) Chronologice poradie mobilov podla typu: 1. Nokia GA628 -> Strasny fon! a hlavne tazky a velky a vsetko2. Nokia 3210 -> Skorodovala mi,ked som bol na freeparty v Stupave. Premokol mi vak a spolu s nim aj fon3. Alcatel (neviem uz aky typ) -> Nelubil sa mi dizajn4. Nokia 3310 -> Najkratsie mi trval....ukradnuty v podniku Eden na Obchodnej ulici5. Nokia (neviem typ, ale podobal sa na GA628) Nahrada za ukradnutu 33106. Mitsubishi (neviem aky typ) -> Perfektny mob.....ale uz starucicky7. Samsung SGH X100 -> Doteraz pouzivany a najlepsi co zatial mam :) Velka spokojnost...na Vianoce 3.rok Zatial je to so mnou takto....nesnazim sa vymenit mob...lebo mi bohate staci....;)Momentalne setrim na MP3 Player s podporou BlueTooth a prehratie formatu OGG ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 1. Nokia GA628 -> Strasny fon! a hlavne tazky a velky a vsetko jaiba ze GA628 bol Ericsson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 :lol: Fuuuu,......sak to aj bolo strasne daavno OK, tak to bol Ericsson :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Ja ich mením vtedy, ked mi skončí viazanosť. Takže každé dva roky. Prvý mobil som mal Nokiu 3510. Ten som používal ešte rok po skončení viazanosti, ako mobil na primu. Popri tom som zobral Nokiu 6610i na paušál. No a v sobotu som vybral môj posledný phone Nokiu 6151. Takže dokopy 3. S tým posledným som maximálne spokojný. A vlastne s každým som bol spokojný v danom období. Ale ked má človek možnosť vybrať si niečo nové tak prečo nie? No a teraz som to skrátil na 18 mesiacov. Vďaka Orange world. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojta Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Mám teprve druhý telefon1) Philips Saavy Vogue - 19992) Siemens SX1 - 2004Takže tak jednou za 5 let :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Menim az ke dje uplne v srackach, s prepacenim. Momentalne ma druhy telefon v historii, Motorola sa u mna ukazala ako bullshit, stal sa zo mna Nokia Fan.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 Moj Siemensik umiera ... :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 za posledneho pol roka som mala tri mobily...kedze moja prva motorola uz dosluzila v pravom slova zmysle, dostala som siemens, s ktorym som bola strasne spokojna, teraz mam par dni motorolu L6, paci sa mi vsak iba kvoli dizajnu /tieto mobily mam uplne zadarmo, ak nepocitam odblokovanie :lol: /nie som ako moj bracho, ktory si zaraba, ma uz neviem kolkaty mobil, a teraz je v jeho zbierke new mobile Nokia N90 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Tak som sa asi pred polhodinkou stal hrdym vlastnikom Sony Ericssonu K610i :lol: :) :) ;) btw, pre Axela - nikomu som sa nezaviazal, nemusim mat 2 roky zmluvu. len som ho kupil ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 momentalne rodinny zalozny telefon Ericsson T65, kedze moj SE K508 som v hodil o zem ked som bol nervozny a roztiekol sa mi displej. A kedze oprava by ma vysla 2 litre tak to nema vyznam... Seru ma ale cisla, ktore som mal v zozname dpc no ale taky je zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 trosku to ozivime, asi dva-tri mesiace mam tento phone akurat skoda ze v orange ho nemaju v komplet ciernej farbe, taky je uplne nadherny Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 moja malinkatá pudrenka zo samsungu po troch rokoch pomalinky odchádza ... tak chcem teraz zrejme tento pretože mám jednu podmienku, aby bol vyklápací, a trochu silnejší, s väčšou kapacitou, s batériou, ktorá niečo vydrží, tak to vyzerá na Sony Ericsson W710i ... : Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 uz som mesiac bez mobilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Ja telefóny nemením už len z princípu. Mali by ste vidieť tie ksichty ako závistlivo pozerajú na moje historické kúsky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 už mám doma nový mobil, ten pôvodne vyvolený, a zmenila som prima kartu na paušál, aj s akciou ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Ja by som si už po roku fakt mohla aktivovať clipko... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Mám rok (nebo dva?) a půl A57 a ještě sem neměnil, dělá to všechno co potřebuju a ikdyž bych nějaký ty vymoženosti asi užil,nechce se mě do toho investovat, dokud tenhle chroustá a sem celkem spokojenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts