Jump to content

Ako často meníte telefóny?

weirdo

Recommended Posts

Axel sam si si odpovedal, ze mobil pouzivas velmi malo, ale ked je mobil tvoj pracovny nastroj tak to je o inom

ja menim mobil v priemere kazde dva roky ale ziadnu akciu som nikdy nebral

ja napr novy telefon vyuzijem na telefonovanie, sms, potrebujem EDGE, mam napr java ssh klienta, icq na komunikaciu, organizer v poriadnom kalendari, zaheslovanu penazenku s heslami atd atd...

• 5 weeks later...

Pozerám, že sem som zabudol prispieť... Ok, takže tak isto ako môj brat - kedysi každé dva roky, teraz len každého 1,5 roka... :lol:

No vam je fajn. Ja kazde tri roky priblizne. Akoze nejakymy super mobilmi sa nepysim :lol: Vacsinou si ho menim ked si niekto z rodiny kupi novy a daruje mi ten stary ( co obvykle nieje nijaka vyhra ) Ale aspon nieco mam

Mobil vymením, keď ten stratím ten, čo mám.

Teraz mám ... počkať... štvrtý v poradí. Je to magor, nemá ani hodinky. Siemens C25 sa to volá.

• 5 weeks later...

No, keďže som druhý stratil, teraz mám tretí N3310

je síce trošku väčší a ťažší ako som bol zvyknutý, ale som s ním spokojný

- je to taká neplánovaná zastávka v boxoch

kúpil by som si aj nový, ale radšej si počkám na TELEFONICA-u a potom sa rozhodnem, čo ďalej

• 2 weeks later...

No ja som prestriedal uz 7 mobilov.... :lol:

Ale ironiou osudu je to, ze bud sa pokazil, alebo mi ho niekto ukradol!

Terajsi telefonik mi uz drzi treti rok....je to SAMSUNG X100...moj milacik :)

Chronologice poradie mobilov podla typu:

1. Nokia GA628 -> Strasny fon! a hlavne tazky a velky a vsetko

2. Nokia 3210 -> Skorodovala mi,ked som bol na freeparty v Stupave. Premokol mi vak a spolu s nim aj fon

3. Alcatel (neviem uz aky typ) -> Nelubil sa mi dizajn

4. Nokia 3310 -> Najkratsie mi trval....ukradnuty v podniku Eden na Obchodnej ulici

5. Nokia (neviem typ, ale podobal sa na GA628) Nahrada za ukradnutu 3310

6. Mitsubishi (neviem aky typ) -> Perfektny mob.....ale uz starucicky

7. Samsung SGH X100 -> Doteraz pouzivany a najlepsi co zatial mam :) Velka spokojnost...na Vianoce 3.rok

Zatial je to so mnou takto....nesnazim sa vymenit mob...lebo mi bohate staci....;)

Momentalne setrim na MP3 Player s podporou BlueTooth a prehratie formatu OGG ;)

• 3 weeks later...

Ja ich mením vtedy, ked mi skončí viazanosť. Takže každé dva roky. Prvý mobil som mal Nokiu 3510. Ten som používal ešte rok po skončení viazanosti, ako mobil na primu. Popri tom som zobral Nokiu 6610i na paušál. No a v sobotu som vybral môj posledný phone Nokiu 6151. Takže dokopy 3. S tým posledným som maximálne spokojný. A vlastne s každým som bol spokojný v danom období. Ale ked má človek možnosť vybrať si niečo nové tak prečo nie? No a teraz som to skrátil na 18 mesiacov. Vďaka Orange world. :lol:

• 1 month later...

Menim az ke dje uplne v srackach, s prepacenim. Momentalne ma druhy telefon v historii, Motorola sa u mna ukazala ako bullshit, stal sa zo mna Nokia Fan.... :lol:

za posledneho pol roka som mala tri mobily...

kedze moja prva motorola uz dosluzila v pravom slova zmysle, dostala som siemens, s ktorym som bola strasne spokojna, teraz mam par dni motorolu L6, paci sa mi vsak iba kvoli dizajnu /tieto mobily mam uplne zadarmo, ak nepocitam odblokovanie :lol: /

nie som ako moj bracho, ktory si zaraba, ma uz neviem kolkaty mobil, a teraz je v jeho zbierke new mobile Nokia N90 :)

Tak som sa asi pred polhodinkou stal hrdym vlastnikom Sony Ericssonu K610i :lol: :) :) ;)

btw, pre Axela - nikomu som sa nezaviazal, nemusim mat 2 roky zmluvu. len som ho kupil ;)

• 2 months later...

momentalne rodinny zalozny telefon Ericsson T65, kedze moj SE K508 som v hodil o zem ked som bol nervozny a roztiekol sa mi displej. A kedze oprava by ma vysla 2 litre tak to nema vyznam...

Seru ma ale cisla, ktore som mal v zozname dpc

no ale taky je zivot

• 2 months later...

trosku to ozivime, asi dva-tri mesiace mam tento phone

Obrázok

akurat skoda ze v orange ho nemaju v komplet ciernej farbe, taky je uplne nadherny

Obrázok

moja malinkatá pudrenka zo samsungu po troch rokoch pomalinky odchádza ... tak chcem teraz zrejme

tento

pretože mám jednu podmienku, aby bol vyklápací, a trochu silnejší, s väčšou kapacitou, s batériou, ktorá niečo vydrží, tak to vyzerá na Sony Ericsson W710i ... :

Obrázok

Ja telefóny nemením už len z princípu. Mali by ste vidieť tie ksichty ako závistlivo pozerajú na moje historické kúsky :lol:

Mám rok (nebo dva?) a půl A57 a ještě sem neměnil, dělá to všechno co potřebuju a ikdyž bych nějaký ty vymoženosti asi užil,

nechce se mě do toho investovat, dokud tenhle chroustá a sem celkem spokojenej