Jump to content

Recommended Posts

Posted

to akože chceš názornú ukážku?

Ano. ;]
Posted

hahaha... až keď sa bude dať na čo pozerať... keďže som dobrý tvor /relatívne/, tak myslím na vaše psychické zdravie a tú fotku teda nezverejním

Posted

zase ma chytá mánia každodenného menenia plôch

Obrázok

Posted

wojta>to mi pripomina stare dobre casy prvej polovice 90. rokov :lol: :) :)

Posted

- hm, zaujímavé

aj mne tá moja plocha pripomína začiatok 90-tych rokov

Posted

No však to aj je, myslím Win95. wojta to máš ten ftp server, či čo si to mal?

Posted

Asi si tam dam obrazok, kde sme s kamaratmi a kamaratkami vyskereni na koncerte 28. 10. z websoundu (Tiësto), nejak zacinam mat prepnute nervy z niektorych ludi, chce to zmenu.

• 3 weeks later...
Posted

Slub som dodrzal, mam tam prvy obrazok z websoundu, na ktorom som, ked sa mi zunuje, pojde tam druhy. Pochopitelne, ze som tam s kamosmi a kamoskami na akcii.

Posted

wau

- game to si fotila ty alebo to je z netu

Posted

je celkom prazdna. v tychto veciach vacsinou vyuzivam defaultne nastavenia. nemam rad napaditost a nerad sa s niecim natahujem - najma ked sa to tyka pocitacov, ktore tiez nemam moc rad.

• 2 weeks later...
Posted

vpravo hore je zástupca P-čko

- smieme vedieť čo je v tej zložke? :lol:

Posted

:lol:

Mám zložky, kde sú mená mojej rodiny tak som ich prepísala na prvé písmeno čo som mala po ruke....heh tomassi

Posted

takže pod tým P-čkom sa skrýva tvoja rodina??

Posted

Tak isto ako tam vidíš Kamila, by si tam videl aj meno niekoho z rodiny...... :lol: S P-čkom to nemá nič :)