Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj tak väčšinou človek nepozerá na plochu, ale má niečo spustené...

to nie je pravda, ja keď si zapnem niekedy nejakú poriadnu hudbu, tak aj hodinu čumím potom na plochu. zväčša mi to pozadie synchronizuje s hudbou

• 2 weeks later...
Posted

som sa konečne odtrhla od bubliniek

teraz takto prosto stále bordel

dúfam, že nebudem zdrbaná za autorské práva...

Posted

nie len si daj pozor na prichádzajúci vlak :lol:

Posted

toto psíča

.. a naraz prišla svokra: "Jaj aké zlaté psíča, to ten nošťok, očká, ušká... " cmuk cmuk cmuk ... "Mamo však ho nebočkajte, však to nehygienicke" A mal som pravdu, neborák pes do rána zdechnul.

copyrighted by Ander

Posted

a najväčia sranda na tom je, že aj toto je choré, tak ho idú dať utrtiť

- no teda to až taká sranda nieje, teda to nie je vôbec sranda

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

tu

/ organizovaná organizácia - šuflíčky a podšuflíčky a podpodšuflíčky ... :lol: /

len taka otazecka ta plocha sa meni podla casu? aj ked to nejak nepasuje zejo. Tak jak teda ked jo tak bych ju rad vyskusal.

no a tu je muj prostor

Posted

nie, nemení sa podľa času, ale aj tak je ten obrázok veľmi efektný... a na celej plochce je skutočne krásny :lol: už veľmi dávno je na ploche a vôbec nemám chuť ho vymeniť :)

• 1 month later...
Posted

Plocha

Ja tomu hovorím poriadok (to by ste ale mali vidieť čo všetko mám všade pohádzané....)

Posted

Obrázok

Tak takhle nějak vypadá plocha na jednom mém počítači. :?

• 2 weeks later...
Posted

uploadnes to na imegeshack.us a potom sem das link ten, ktory je urceny pre fora

Posted

naši mi nechcú dovoliť zmeniť pozadie... musí tam byť moja fotka zo stužkovej :lol:

Posted

v tejto téme sa aj ukazuje aké má kto pozadie, teda walpaper

takže . . .

Posted

toto :lol:

a este mam k tomu spusteny taky programik a snezi mi na ploche, vetrik obcas zafuka a tak :)