tomassi Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 mm dobre bolojedna z naj hlášok padla ešte pred stretkom Martin Madej: "To je taký malý?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Tombaved bolo mi divne ze si tak nahle zmizol Tomassi"Respektujem Jezisa" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Otázka znela: "Rešpektuješ Krista?"tak neprekrúcaj, anoa kapucu musíš mať do polovice hlavy fakt trnavské stretko položilo latku pekne vysokopodľa mňa ho je schopné prekonať iba ďalšie trnafské stretko, s väčšou účasťou, ale bez zakladateľov TT stretka(rozumej: nut,tomba,martin a ja) to je nemožné Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ja nie som ziadny martin. Ten pravy sa ozyva ktory sa hraje na Rytmusa. Ale nabuduce sa nejde do ziadnej Planety lebo potom len pripomienky pocuvam a boli sme tam kratoko a je to daleko v tom K-acku to bolo lepsie a Rytmusovi sa tam strasne paci a maju tam lacne pivo."Objednaj si lacne pivo :lol:" Este som chcel dodat ze Tombov prichod a ako ocaril nut to bolo fakt klasa. Uz som myslel ze s Rytmusom ostaneme odstaveny a ideme si sadnut k druhemu stolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ake pripomienky k Planete???Aspon som sa mohol vypotrebit ako clovek,nie ako v K-cku...Ale je pravda,ze pobyt v K-cku mi pripomenul bliziacu sa vianocnu atmosku pod stromcekom - kto v tom momente nevidel tomassi-ho,nepochopi :) Ale paci sa mi to self-masirovanie ega,vysoka latka a bez nas sa uz neda,to sa mi velice lubi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 faktTombov nonšalantný príchod mal skutočne úroveňsom kukal jak v kine Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 ja tu nemôžem ;) fasa stretko, ale tomassi bodoval na plnej čiare :) "vidíte to. tu majú lacné pivo, vypýtaj si lacné pivo" lol a tí feťáci "počul si" ;) a to jeho špeciálne wc... podarený chlapec ;) a náhodou tombov príchod bol super... a to zvítanie :lol: ;) a ozaj, tie vaše zdravoťáčky tu nespomenul nikto... heh, to ste sa tu nepochválili, že ste mali hlavy ako na tenisovom zápase ;) inak tomba, tá liečba má super účinok, normálne som vyzdravela /inak doteraz nechápem, že som vyzerala tak normálne na takú kombináciu/ chlapci, kedy dávame repete? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 fasa stretko, ale tomassi bodoval na plnej čiare :lol: "vidíte to. tu majú lacné pivo, vypýtaj si lacné pivo" lol a tí feťáci "počul si" :) a to jeho špeciálne wc... podarený chlapec :) samozrejme, že som bodoval šak som bol jediným zástupcom vedenia FSP, tak som sa musel postarať, aby mal priebeh stretka aj nejakú tú úroveň a nedopadlo to blamážou, kt. by vrhala špatná meno a fóru robila zlé meno Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 taaak, a uz som tu aj ja :) ahojte trnavcania :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 No co Trnavaci?v stredu bude sportovy den a nemalo by sa teda ucittusim bude volno aj v uterek, takze by sme sa mohli pozbierat a dohodnut na nejakom case mieste a takasi Irish(mozno budu mat zdravotacky dalsiu katedtrovicu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ja som za, a ako poznám aljaka, tiež nebude namietať :lol:utorok by bol asi najlepší Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 JJ ako som pozeral na utorok konstalaciu hviezd tak by to bolo asi najlepsie.irish je dobra volba hlavne ked tam budu zdravotack.Cas si dohodnite vy presnejsie bo ja mam prednasku az do 8 a uz tam konecne po dlhom case planujem ist takze pridem neskorsie dufam ze sa dovtedy neozerete hlavne tomassi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 takže predbežne klasika irish o šiestej :lol: dúfam, že si to tu všimnú aj novoprišelci z trnavy - tiborco a tom :) no a samozrejme, všetci, čo môže, nech prídu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 no šak sa nejak pozbierametakže o 1800nie je to nejak skoro :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 tak trebárs aj neskôr, neviem, ako dôveruješ svojej výdrži :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Inak este som zabudol mam aj fotak, takze sa pekne oblecte a upravte a neozerte sa moc nech dovtedy nez pridem nevyzerate ako svine :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Ludia,nieee,toto mi nerobte,v utorok je domaci zapas Dukly,cez ktory mam kopec povinnosti a stretnuti a nie je mozne,aby som na tom hokeji chybal...A ja chcem na tu stretavku ist a na nej byt :lol: Ja chcu stredajsi termin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Mne je jedno ja som k dispozícii aj v stredumôžme mať aj dve stretkáutorňajšie a stredajšie :lol:šak nejak to dohodneme, ale organizátori stretiek-nutrinkovci budú na nete asi až v pondelok, tak na konečný verdikt si budeš musieť ešte počkať Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Fsak oka oka,pockam si,som dostatocne operativny :) nutrinkovci :) tomassi,ty budes na tom stretku utyrany :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 hmmm... no ani u mna to neni v utorok az tak moc realne, lebo ma prist kamaratka z piestan... takze neviem este co a ako! A nemam ani istotu ze dojde, cize sa to bude asi riesit rovno behom tyzdna nejako - no ved uvidime! aloha :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Abo este davam do placu buduci utorok,to by bolo asi najsamlepsie :lol: ale ako chcete,som skoro plne flexibilny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Počúvajte ma sem, vy do tej Trnavy ste išli študovať alebo chlastať??? Lebo zatiaľ to vyzerá na to druhé!!! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Mozeme to presunut na stredu. Tomba nemoze chybat a Aljak tiez nie s kym by sa tam tomassi hadal. Axel my tu studujeme chlastanie :lol: a dopraj nam trochu uvolnenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 OKstredaeste casale asi to ostane na tej 1800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 noo, tomassi, po zrelej úvahe sme s aljakom dospeli k času 19:00, a phersu má tiež školu do pol siedmej, takže ak môže byť, tak teda o tej 19:00 jáj inak tomassi, tých nutrinkovcov ti ešte vrátim, spočítam, no proste ešte budeš ľutovať, že si to zo svojej klávesnice vypustil :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts