Jump to content

Recommended Posts

Posted

čo mi pripomína, že vlastne ani neviem, kedy najbližšie navštívim Trnavu....

A čo takto kvôli využitiu toho kupónu na kultúrne akcie? :lol:
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomassi

24

• nutrinka

20

• phersu

20

• tomba

15

Top Posters In This Topic

Posted

To má čas do konca roka a navyše nikde nie je povedané, že to treba v Trnave :lol: ale vidíš, je to dôvod, už len zistiť že kedy prípadne :)

• 3 weeks later...
Posted

už by mali v Trnave spravíť niečo s tou smradľavou riečkou ... :lol:

• 2 months later...
Posted

Zanzibar je taky zastrceny bar - da sa tam prist dvoma sposobmi:

ak ides zo stanice niekde pri tatra banke zides do takej malej ulicky taky priechod za domy potom vpravo zides schodmi a po tom par metrov su dalsie schody a vchod od Uniqy poistovne zozadu a hned co vojdes do ich zadneho vchodu zabocis zas doprava doleschodmi do akoby pivnice a tam je zanzibar

druhy sposob ist okolo jednoty poza kulturak a uvidis ten zadny vchod uniqa poistovne...

-nie je tonáhodou hneď vedľa ČAJKY ???

• 10 months later...
Posted

kurňa tomassi, ty s phersuom by ste sa už láskavo mohli prestať míňať, akože toto ani nie je možné, aby sa mi každý z vás ozýval päť minút po tom druhom :)

no čo lásky, kedy dáme rande? :) mohli by sme dnes, alebo potom niekedy budúci týždeň, aby o tom vedelo čo najviac prechodných trnavákov ;) /tomba, linkman, tomassi, phersu, hedge, ja... kto ešte??? inak, možno vám privediem aj aljaka :lol: /

každý by mohol hodiť deň, kedy vám to vyhovuje, mne okrem štvrtka v podstate kedykoľvek, a aj štvrtok by sa dalo, len bych dobehla neskôr

Posted

šak sa stretnime

ja si myslím, že v tom nie je žiadny problém :lol:

Posted

žiadny problém :)

:) ;) :lol:

no dobre, čo tak utorok... a podnik? ktorý je dobrý? /rozumej, kde zoženiem broskyňovú vodku ;) /

Posted

čo Ty ja vím?

ČAJKA je zavretá niečo z vodou

pozrite KamNaPivo a môžme dohodnúť

Posted

mne to je tiez v podstate jedno len pondelok a utorok je trochu jrutejsi a ajlak musi priost tie jeho hlasky nemaju chybu

A mna si nepobozkal :lol: :) ;) :) ;) ;)

Nutria vie o com vravim ;)

Posted

ty voe ja by som vas dosiel pozret normalne, keby bolo kde spat (piatok, sobota, inak asi ne-e) :lol:

Posted

To by si mal. A kde spať neni problem u nas na private v pohode mozes, nebudes prvy kto tam nocoval

Inak teraz by sme si mohli dat v pondelok stretko to ma Tomba narodeniny aspon by pozyval :lol:

Posted

A mna si nepobozkal :lol: :) ;) :) ;) ;)

až po svadbe ;)

hej, o tej čajke viem, mali sme tam mať katedrovicu, napokon sme skončili v irishi, to je tiež celkom v pohode... alebo klasika zas skončím v Krušoviciach ;)

weirdo, pohoda, spať máš kde, o to sa neboj, ako povedal phersu. len treba dohodnúť nejaký víkend a my tu zostaneme ;) len ťa musím varovať, že phersu sa rád túli k druhým ľuďom, naposledy oblapoval aljaka, keď u nás prespával ;)

Posted

hej, o tej čajke viem, mali sme tam mať katedrovicu, napokon sme skončili v irishi, to je tiež celkom v pohode

JJ Irish je dobry sice som mal chut nutria najskor zadavit, ale potom v pohode. Dobru ceresnu tam maju, aj fernet je ucinný kedze si tam potom nut zdriemla :lol:

len ťa musím varovať, že phersu sa rád túli k druhým ľuďom, naposledy oblapoval aljaka, keď u nás prespával :)

Nezávid.no a čo. jemu to zjavne nevadilo. a ty si sa na nas vykaslala na stanici tak sme sa za tu hodinu lepsie spoznali :)

Posted

jj na stanici sa dá stretnúť kopec známych ineznámych ľudí

ale dá sa aj nestretnúť, že? :lol:

asi naozaj skončíme v Iriši

každ to pozná a aj miesto by tam malo byť

Posted

umenie nestretnúť sa ovládame my traja dokonale :lol:

no dobre, teda Irish, už len nejaký ten deň dohodnúť, myslím, že to vcelku v pohode vychádza na utorok... či?

Posted

To mi celkom vyhovuje sice streda by bola lepsia bo ked sa zotnem tak vo stvrtok to v pohode vyspim

Posted

Boa len týždeň to tam je už to chlastať chce!!

:lol:

Posted

dva týždne

a chlastať to už bolo :lol:

Posted

Dva týždne??? No tak to by som bol fest prekvapený keby to ešte nebolo! :lol:

A zavolajte aj svorku Ignatius & Co. však zo Smoleníc to nemajú ďaleko. Ak budú doma, ovšem.

Posted

Tak tento pondelok urcite nie,to mi brutalne nevyhovuje,z mojej povahy by vyplyvalo,ze by som musel vsetkych pozyvat a vsetko platit,takze volny som pre vas az od utorka :lol: Inac mi v podstate vyhovuje kazdy den,v utorok sice nemam skolu a dochadzam,ale dojst by som dosiel kuknut,letkom som sa tu docital nieco o oblapovani a bozkavani,to by sa mi mohlo lubit :) A Ajrish je podla mna najsamlepsie riesenie,uz len mi dajte datum

Posted

V tom Irishi nie je náhodou interiér skoro celý z dreva? Aspoň pred 6 rokmi sa mi zdalo že to tak bolo...

Posted

hej je, a je tam viac poschodí. celkovo je to dosť fajn podnik /a dobre sa tam spí :lol: /

Posted

Tak myslím že to poznám, raz som tam bol.

Ale častejšie som chodil do Arény na Prednádraží, alebo aj Trnavská pivnica bola dobrá, niekde pri štadióne.

Posted

Keby si tie poschodia aj pamatala ze. A este som zabudol ze slecinka ma blbe napady sa zobrat o polnoci z nicoho nic na prechadzku a my s aljakom aby sme hladali.

Axel kde na prednádrazi je ta arena?

Posted

no však aj ajriš je pri štadióne, síce môže tam byť aj tá pivnica, veď môžeme časom aj iné vyskúšať

a na prednádraží bývame, axel, to kde tam je tá aréna, bo ja som tam ešte žiadnu krčmu nikde nevidela :lol: