Hedgehog Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 čo mi pripomína, že vlastne ani neviem, kedy najbližšie navštívim Trnavu....A čo takto kvôli využitiu toho kupónu na kultúrne akcie? :lol:
Ignatius Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 To má čas do konca roka a navyše nikde nie je povedané, že to treba v Trnave :lol: ale vidíš, je to dôvod, už len zistiť že kedy prípadne :)
Linkman Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 už by mali v Trnave spravíť niečo s tou smradľavou riečkou ... :lol:
tomassi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Zanzibar je taky zastrceny bar - da sa tam prist dvoma sposobmi: ak ides zo stanice niekde pri tatra banke zides do takej malej ulicky taky priechod za domy potom vpravo zides schodmi a po tom par metrov su dalsie schody a vchod od Uniqy poistovne zozadu a hned co vojdes do ich zadneho vchodu zabocis zas doprava doleschodmi do akoby pivnice a tam je zanzibar druhy sposob ist okolo jednoty poza kulturak a uvidis ten zadny vchod uniqa poistovne... -nie je tonáhodou hneď vedľa ČAJKY ???
nutrinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 kurňa tomassi, ty s phersuom by ste sa už láskavo mohli prestať míňať, akože toto ani nie je možné, aby sa mi každý z vás ozýval päť minút po tom druhom :) no čo lásky, kedy dáme rande? :) mohli by sme dnes, alebo potom niekedy budúci týždeň, aby o tom vedelo čo najviac prechodných trnavákov ;) /tomba, linkman, tomassi, phersu, hedge, ja... kto ešte??? inak, možno vám privediem aj aljaka :lol: / každý by mohol hodiť deň, kedy vám to vyhovuje, mne okrem štvrtka v podstate kedykoľvek, a aj štvrtok by sa dalo, len bych dobehla neskôr
tomassi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 šak sa stretnimeja si myslím, že v tom nie je žiadny problém :lol:
nutrinka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 žiadny problém :) :) ;) :lol: no dobre, čo tak utorok... a podnik? ktorý je dobrý? /rozumej, kde zoženiem broskyňovú vodku ;) /
tomassi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 čo Ty ja vím? ČAJKA je zavretá niečo z vodou pozrite KamNaPivo a môžme dohodnúť
phersu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 mne to je tiez v podstate jedno len pondelok a utorok je trochu jrutejsi a ajlak musi priost tie jeho hlasky nemaju chybu A mna si nepobozkal :lol: :) ;) :) ;) ;) Nutria vie o com vravim ;)
weirdo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ty voe ja by som vas dosiel pozret normalne, keby bolo kde spat (piatok, sobota, inak asi ne-e) :lol:
phersu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To by si mal. A kde spať neni problem u nas na private v pohode mozes, nebudes prvy kto tam nocoval Inak teraz by sme si mohli dat v pondelok stretko to ma Tomba narodeniny aspon by pozyval :lol:
nutrinka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A mna si nepobozkal :lol: :) ;) :) ;) ;)až po svadbe ;) hej, o tej čajke viem, mali sme tam mať katedrovicu, napokon sme skončili v irishi, to je tiež celkom v pohode... alebo klasika zas skončím v Krušoviciach ;) weirdo, pohoda, spať máš kde, o to sa neboj, ako povedal phersu. len treba dohodnúť nejaký víkend a my tu zostaneme ;) len ťa musím varovať, že phersu sa rád túli k druhým ľuďom, naposledy oblapoval aljaka, keď u nás prespával ;)
phersu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 hej, o tej čajke viem, mali sme tam mať katedrovicu, napokon sme skončili v irishi, to je tiež celkom v pohode JJ Irish je dobry sice som mal chut nutria najskor zadavit, ale potom v pohode. Dobru ceresnu tam maju, aj fernet je ucinný kedze si tam potom nut zdriemla :lol: len ťa musím varovať, že phersu sa rád túli k druhým ľuďom, naposledy oblapoval aljaka, keď u nás prespával :) Nezávid.no a čo. jemu to zjavne nevadilo. a ty si sa na nas vykaslala na stanici tak sme sa za tu hodinu lepsie spoznali :)
tomassi Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jj na stanici sa dá stretnúť kopec známych ineznámych ľudíale dá sa aj nestretnúť, že? :lol: asi naozaj skončíme v Irišikažd to pozná a aj miesto by tam malo byť
nutrinka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 umenie nestretnúť sa ovládame my traja dokonale :lol: no dobre, teda Irish, už len nejaký ten deň dohodnúť, myslím, že to vcelku v pohode vychádza na utorok... či?
phersu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To mi celkom vyhovuje sice streda by bola lepsia bo ked sa zotnem tak vo stvrtok to v pohode vyspim
Sniper Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Boa len týždeň to tam je už to chlastať chce!! :lol:
Sniper Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dva týždne??? No tak to by som bol fest prekvapený keby to ešte nebolo! :lol:A zavolajte aj svorku Ignatius & Co. však zo Smoleníc to nemajú ďaleko. Ak budú doma, ovšem.
tomba Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tak tento pondelok urcite nie,to mi brutalne nevyhovuje,z mojej povahy by vyplyvalo,ze by som musel vsetkych pozyvat a vsetko platit,takze volny som pre vas az od utorka :lol: Inac mi v podstate vyhovuje kazdy den,v utorok sice nemam skolu a dochadzam,ale dojst by som dosiel kuknut,letkom som sa tu docital nieco o oblapovani a bozkavani,to by sa mi mohlo lubit :) A Ajrish je podla mna najsamlepsie riesenie,uz len mi dajte datum
Sniper Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 V tom Irishi nie je náhodou interiér skoro celý z dreva? Aspoň pred 6 rokmi sa mi zdalo že to tak bolo...
nutrinka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 hej je, a je tam viac poschodí. celkovo je to dosť fajn podnik /a dobre sa tam spí :lol: /
Sniper Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tak myslím že to poznám, raz som tam bol.Ale častejšie som chodil do Arény na Prednádraží, alebo aj Trnavská pivnica bola dobrá, niekde pri štadióne.
phersu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Keby si tie poschodia aj pamatala ze. A este som zabudol ze slecinka ma blbe napady sa zobrat o polnoci z nicoho nic na prechadzku a my s aljakom aby sme hladali. Axel kde na prednádrazi je ta arena?
nutrinka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 no však aj ajriš je pri štadióne, síce môže tam byť aj tá pivnica, veď môžeme časom aj iné vyskúšaťa na prednádraží bývame, axel, to kde tam je tá aréna, bo ja som tam ešte žiadnu krčmu nikde nevidela :lol:
Recommended Posts