Jump to content

cizy

Recommended Posts

No 3 dni vydržať bez toho je už fakt výkon.

Síce vzhľadom na isté skutočnosti si teraz mierne serem do huby...

:lol:

mam otazku? ked to robite, co si predstavujete?

lebo ja mam take mozgove obmedzenie, ze ked si nieco predstavujem musi to byt uplne logicke, nedokazem si predstavit napr. ze to robim vo vesmirnej lodi s nejakou pipanou, lebo do vesmiru a nedostanem, alebo na nejakom ostrove na plazi...vtedy prestanem a zacnem vymyslat scenar ze ako som sa na ten ostrov dostal, napr. ze som isiel na dovolenku a tak

proste ku vsetkym situaciam musi viest logicka cesta, inak sa dalej nepohnem :lol:

no sak ano, ale musim premyslet aj situaciu ako k tomu dojde, a ked sa mi to nedari nemozem pokracovat, niekedy takto rozmyslam aj 10 minut :lol:

ja si predstavujem polohu chalana hore, nemozem za to, no byvaly ma naucil zacinat s nou a ja som velmi spokojna, vzdy ma predstava tejto polohy vzrusi...

Jasné že na nejakú čaju. A dobre vášnivú.

raz mi ktosi povedal, že som veľmi vášnivá.... :lol:

• 3 weeks later...

neviem, ale druhy skoncil volaky Cech, a ten mastil 6hodin vkuse ..

slušne na tom zarobil, ked budu dalsie majstrovstva mozno sa pridam hahahahahaha :lol:

Mno tak podla mna je to uplne normalne. Ved ked na to nemam ludi (zatial) :)

Kedy som zacala?? Hmmm tusim som mala nejakych desat mozno menej, ale vtedy som ani nevedela, ze co robim. Akurat, ze je to fajn :lol:

Mno kuriozne miesta ani nie. Az na sprchu v krestanskom tabore a gumeny cln pri boji v Chorvatsku :)

Spokojny cizy? ;)