Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 lebo ide na zachod a vysledok je dazd :lol: :) nenechajte sa rusit .. "preco je den taky kratky?"
Ajk Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no ved si si sam odpovedal...ono cele to spociva v tom ze mesiac uz nie je ten maly chlapec, ale ambiciozny muz a jeho hviezdnej ziarivej kariere mu zavadza len Slnko.. a tak mu ten hajzlik nasypal do rannej kavy mocopudne prehanadlo... preto je den kratky a prsi :lol: a mesiac moze dlhsie ziarit na ukor Slnka s pokazenou crevnou florou... preco vcera bola taka prudka burka?
RoSo Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Pretože Mesiac to s tým močopudným preháňadlom poriadne prehnal :lol: Prečo má ocko chlpaté nohy a mama nie?
indiana Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Lebo mama má kvalitnejší holiaci strojček, ktorý vlastne zobrala ockovi. Prečo sa hovorí: papaj a budeš veľký...keď som stále malý?!
tomassi Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 na túto otázku som odborník na vec vzatú:lebo je to taká predpríprava do sveta "dospelých" Prečo sa Murphyho zákony nedajú nijako obísť???
secretka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Murphyho zákony samozrejme mozes obísť - ale oni su take rychle, ze ta vzdy dohonia! Preco, ked chcem vypnut pocitac, musim stlacit start?
Ignatius Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Pretože vždy keď chceš dôjsť do cieľa, tak musíš v prvom rade vyštartovať :) Naozaj existuje fialová kravička, ako v tej reklame? :lol:
game Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 existuje, samozrejme , veď je v reklame ... a reklamy sú všetky pravdivé :lol: prečo sa hovorí mačke cica ? :)
Mazmar Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 lebo ked sa pozrem na tvoj avatar tak je to prve slovo co ma napadne. preco sa neporiadok robi sam ale upratovat musim ja?
tomassi Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 lenže si mal povedať, že Sam je Tvoj starší brachoa mladší musí vždy robiť to čo mu starší prikáže Prečosa sa s tupým nožom mporežem skorej ako s ostrým???
henka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 lebo tuposť bolí zo všetkého najviac prečo má sestrička náušnice a ja nie?(braček)
Mazmar Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 lebo by ti bolo s nimi priliz teplo. preco sa elektrika neda prevazat autami??? (tak ako olej v cisternach)
secretka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pretože stále trasie a nedá sa zabaliť. Prečo citróny nie sú červené?
indiana Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Lebo sa vôbec nehanbia, je to také nehanebné ovocie. Prečo ( ako dievčatko ) nemám vtáčika na cikanie?
Harley Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Prečo je deň taký krátky? Aby prišiel nový, krajší, veselší a bez chýb. Aby sme si každý deň mohli povedať, že ideme nanovo a je čas napraviť svoje chyby.... Verzia pre deti: Lebo i slnko sa chce vyspať.... :lol: Lebo sa vôbec nehanbia, je to také nehanebné ovocie. Prečo ( ako dievčatko ) nemám vtáčika na cikanie? Aby ti nezavadzal pri bicyklovaní... Prečo nemám bicykel, keď nemám vtáčika? :)
indiana Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Bicykel si mal, ale kedže ti vtáčik zavadzal pri bicyklovaní, zbavil si sa vtáčika, no a potom ťa naštvalo, že ho nemáš, tak si sa zbavil bicykla...a teraz nemáš ani jedno ani druhé. Ešte niečo? :lol: Prečo musím čakať až budem veľká, aby som sa mohla boskávať s chlapcami? :)
Lydži Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Lebo malí chlapci sa neradi umývajú. A keďže sa určite nechceš bozkávať so špinavými chlapcami, musíš počkať, kým vyrastú a budú sa chcieť umývať, aby sa s tebou mohli bozkávať. Prečo fúka vietor?
secretka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Lebo mu je teplo, tak sa chladí. Prečo sa musím učiť písať? :lol:
tomassi Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Pretože to ešte nevieš dostatočne dobre Prečo čerti nepijú mlieko ? ? ?
jaa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 pretoze by si uspinili svoje krasne cierne tvaricky od popola bielym mliekom... preco je more slane?
tomassi Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Lebo obsahuje soľ a tá je slaná Prečo je soľ slaná ? ? ?
Ajk Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Pretoze je z mora, ktore je slane... aky je rozdiel medzi morom a oceanom? :lol:
RoSo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Dyk more, a ty nevieš? More sa može v oceanovi okúpať, opačne nie. Prečo mi v nose rastú chlpy?
Lydži Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Buď rád, mal by si ich radšej na nose? Prečo mi mamka nechce kúpiť Kinder Pinguin, keď v reklame povedali, že to musím mať?
Linkman Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Lebo Kinder Pinguin je moc drahý a reklama klame, veríš rekleme ?
Recommended Posts