Jump to content

Erotické sny

game

Recommended Posts

boze, littlewitch, tak keby je to FAKT tak, ako ty hovoris, tak to aby som sa zacala bat... bo tie moje akcne a zvrhle eroticke sny, to sa fakt bojim, ze najdem si chlapa, nieco "mierne" mu navrhnem a ona odo mna odskoci ako popaleny, vo vzduchu prstom naznazi pomyselny kriz a zreve "strat sa, satan!".... :lol:... vsetko je mozne :)

a inak casto sa mi snivaju fakt zvrhle sny... ze som vzdy s nejakou zenou a z nejakych pricin sa jej to rozhodnem spravit, pripadne mi vyrastie ud, ci si tam nieco pripevnim a tam s nou sulozim ... :) alebo ze som chlap, pripadne ze som s chlapom a ide to... ;) alebo uplne take sialene a zvrhle praktiky... pripadne ze sa len tak nahodou s niekym stretnem, on povie "sex?" a ja sa na neho vrhnem ako vyhladovane zviera a tam ho posulozim ci chce, alebo nechce ;) a blbe je, ze tam vzdy vidim zname tvare... spoluziakov, tajne lasky, atd... minule sa tam zjavila aj arwiel... raz len ako moja odborna pomocnicka a ochrankyna pred zastupom jej byvalych... a potom ako participiantka? ;) to uz co je....

Eien..

V snoch sa často odrážajú naše aj tie najtajnejšie túžby a sny..aj tie,na ktoré ani len nepomyslíš :lol: v tvojich snoch si hodne nedočkavá a zaváňa to v živote obavymi ,že raz príde nuda

arwiel, nevymyslaj zase :lol: neviem s kym si v mojom sne co robila, ale ani som sa na to nekukala :)

littewitch - aaaaaaah jasneeeeeee, ale tak ja na prave tie dost casto myslim :) ... na niektore dost casto, ale tak tuto noc som mala pokojne sny (nastastie), ale zas inokedy sa mi to tam v hlave buri ako sialene ;)

• 1 month later...
  • 3 months later...

začali sa mi opäť snívať erotické sny /áno, ja viem prečo ;) /... len nechápem, prečo s dvoma chlapmi! :)

a sen nikdy nie je "len" erotický, väčšinou je stráááášne zložitý a medzi iným je tam aj sex, aj niekoľko krát... a je to strašne živé... teda, samotný akt si nikdy nepamätám, možno pár útržkov, ale väčšinou ani to nie...

ale priznávam, potešilo ma to... erotické sny sú super... :lol:

len ma trápi "ten druhý"... :)

Arwiel,zlatko...v niecom sa nevies rozhodnut. V partnerskom vztahu sa nevies odputat od niecoho - niekoho..zlatko:)

Ja som uz tak dlho nemala eroticky sen, ze aj keby sa mi just tuto noc sniva, asi by som to ani nezistila :lol: Niekedy to byvalo tak pravidelne - raz za tyzdne. Teraz... Nic. Bud sa viem tak psychicky vyblaznit doma, alebo som frigidna :)

• 1 month later...

život sa zmenil, snívam bdelé sny

ale už by som po dlhom čase prijala pre spestrenie aj normálny klasický jemný erotický sen

všetkých pár, ktoré boli, boli vždy strašne jemné, zišlo by sa zasa trochu : )

ale ja viem, leg je na vine, on mi vždy závidel moje sny :lol:

• 4 months later...

po pekne dlhom čase po pár mojich klasických bežných snoch v noci dnes posledný bol erotický ...

divný, veľmi divný, a zobudilo ma z neho mrnčanie telefónu ... ale bolo to dokonale domotané so zubárom a s prázdnou vaňou a kdečím :lol:

ach, a je to ... ten človek bol aj zubár aj erotický objekt v jednom, já to tušila, že to nebude dobré ... a erotika sa preniesla zo zubárskeho kresla do prázdnej vane, ktora tam zrazu bola pri kresle ako súčasť zubárskej ordinácie ... no a zasa ťažkosti ... ajaj :lol:

Najhorsi eroticky sen je akykolvek eroticky sen, po ktorom sa zobudim a na vedlajsej posteli chrape kolega co vecer na ubytovni zvladol pollitrovku, to je taky neopakovately "pocit" :lol:

btw

V poslednej dobe sa mi stava, ze si po troch dnoch uvedomim, ze sa mi nieco snivalo a nejake deja vu sa mi vracia... Asi mam dlhe snove vedenie :)

no prosím ... čo sa tu nevyvrbí

a to roky tvrdí, že sa mu nikdy nič nesníva a háda sa to ... a toť vysvitne, že erotické, a ani nie s bárským, hneď hérečky :lol:

• 1 year later...

nikomu sa nič erotické nesníva ... tento svet sa stáva čudným miestom ...

mne nie. svet je čudné miesto.

po rokoch prvý krát, nad ránom, keď sa pdarilo v tej horúčave zapať, keď sa trochu ochladilo, ... nádherný živý po veľmi dlhom čase krásno smutný erotický sen.

je to dlhé, a je o skutočných postavách, a začalo nevinne, niekto mi poslal niečo, útržky písania niekoho na nete ... niečo o náboženstve ... a reakcie skutočných nickov, písalo sme o tom, a zrazu to bolo aj na brazovke aj na akomsi mobile, a ja som začala tušiť, od koho to prišlo a zrazu som tam videla jasne napísaný nick ...

a zrazu som bola v ich domčeku ... malý prízemný domček, s ohrádkou ... bol veľmi ... prekvapený, že som zrazu dnu v malej izbičke, jeho partnerka sedela pri nejakom stole a čosi písala, asi si ma nevšímala alebo jednoducho nevidela,

a bola tam jedna osôbka navyše, vlastne moja spolužiačka zo základky, ktorá tam bola ako teenager, na ktorú som nemyslela minimum 15 rokov ...

nebolo to príjemné stretnutie, prekážala som tam, odišla som ...

keď som vyšla von, postála som pred domom, pustila sa k neďalekej ohrade bolo tam za ňou jazero.

ale nízko, hodne nízko, ale to som zbadala až neskôr ... najprv to bola len diaľava, niečo. lúka, možno.

ešte ked som stála pred domom, počula som, že sa za mnou niečo deje. obzrela som sa, a on opatrne zatváral zvonku dvere ... ja som sa čudovala, že sa odvážil odísť. že ide za mnou. čakala som nepríjemnosti.

prišiel za mnou, pobrali sme sa k ohrade, stáli sme tam spolu opierajúc sa o seba a ohradu, chytil okolo drieku a ja jeho okolo krku a pozerali dolu na jazere sa šmýkajúce malé tulene - jedna sa šmykla práve na vode ako na kĺzačke, a divé kačice a kdečo ... bolo tam kdečo ...

a zrazu sme boli v izbe, inde, kdesi u mňa, krížom na posteli, zrazu sme sa začali bozkávať, cítila som jeho jazyk, ale nevpustila. vtom sme boli premiestnení na posteli normálne, stále oblečení, až do konca oblečení, k tomu podstatnému nedošlo, ale všetko ostatné bolo krásne.

ešte si pamätám, že som ho vzrušila, a myslela na to, že je to divné, lebo vraj svojské potreby ... dotyky, pocity, všetko tam bolo.

hlas, cit a farba.

nakoniec som precitla a sen vyšumel ... v tej fáze, nedokončenej, tajnej, úchvacujúcej.