arwiel Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ja už vážne nechcem erotické sny... sú síce rôznorodé, ale už ma nebavia... vážne... nechcem!
doll Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a to uz preco nechces? :lol: ja to beriem takto: "ked nie v reale, tak aspon v snoch" ... kua, vsak uzivat si treba nejak
gh0strider Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a najhorsie je ked ani sny ani v skutocnosti :lol:
doll Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 treba si tie sny aspon vsugerovat :lol: ked pojdes zaspavat, mysli na nejake prasarny /ehm, odtial potial/...a uvidis co to spravi :) btw...to tvoje buchanie si do hlavy /smajlo/ vyznieva, ako keby bol cely ten tvoj predchadzajuci prispevok mysleny priamo na tvoju osobu :)
gh0strider Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 no ved aj je mysleny len na moju osobu, nemam ani skutocny ani snovy sex :lol: :)
arwiel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a to uz preco nechces? no lebo ma akosi sex nebaví... nemám naň chuť a v snoch mi je už nepríjemný... a Boh ma vyslyšal a žiaden sa mi nesníval!!!! :) :lol:
Polaris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Fuuuha...tak to je uz akutne, ked ta nebavi sex :lol:
arwiel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nie je na tom nič akútne... nemám naň čas a ak aj mám, nemám naň chuť...a už vôbec sa mi za nikým kôli tejto veci nechce chodiť... /a k nám nik nemôže/
Hedgehog Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 no lebo ma akosi sex nebaví... nemám naň chuť a v snoch mi je už nepríjemný...Teeeda... Toto už vyznieva ako "predurčená pre Bronta"... :lol:
Polaris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hmmm...ja mam akosik absenciu teraz ohladom erotickych snov. No dufam ale, ze sa mi potom nejeden pristastii :lol:
game Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 game, čo si dávaš pred spaním, alebo na čo myslíš, že máš stále také dobré sny? :lol: Aj mne by sa zišli :) už som začala mať vážne obavy, že mi to hisham nejako zariekla či čo :) odvtedy nič ... až dnes, fórumák, samozrejme, veď ja už iné ani nepoznám ;) ... niečo ako zaseknutý film, ale krásny a jemný ... hm ;) ... začínal sa vždy odznovu, ale vždy sa posunul o kúsok ďalej, stále o kúsok bližšie ;) ... hm, a to som pôvodne akože išla v nových topánkah k niekomu len tak na návštevu ;)
hisham Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Nj game, včera ma prestalo baviť pichať ihly do bábky s tvojou podobizňou :lol: :)
phersu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mne sa snívalo, že som mal orálny sex s jednou dobrou kamoškou. Hmm dobré to bolo. A najlepšie na tom že vedľa spala moja frajerka. :lol:
Obrien Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zacala sa to nadejne, bozkaval som sa s jednou hajzelbabou / ale nie takou štandartnou, bola mlada,pekna a mala kučerave vlasy/a pamatam sa, že to bolo velmi prijemne,žial musela ist vybrat peniaze za hajzel od jedneho zakaznika :lol: a potom som zabudol, co sa dialo dalej, ale pamatam si, koniec sna:Siel som po poli, v obleku a s nejakou cervenou knižkou, v krovi som videl nejakeho Nemca s puškou, vedel som, že ma trafi, ale aj tak som pokracoval.Vystrelil na mna a trafil ma/ bolo to dost hnusne, lebo som aj citil tu bolest/ a spadol som na zem, prstom som ukazal na svoje srdce, aby ma už dorazil...a potom som sa zabudil
game Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Nj game, včera ma prestalo baviť pichať ihly do bábky s tvojou podobizňou :) :) teda hish, si frajerka ;) za to ti budem držať palce za krásne sny :lol: ;)
Sniper Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mne sa pred pár dňami snívalo s jednou kolegyňou, veľmi príjemné :lol: njn :)
weirdo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hehe, dneska sa mi snival eroticky sen s jednou forumackou :) boli sme v nejakej budove a celkom dobre sme si zasulozili (asi 5x za sebou :lol:)
weirdo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 poviem akurat tolko, ze sa jej to v tom sne pacilo, to si z neho dobre pametam :lol: meno ani bohovi
doll Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nooooo, ako to povedat.....mne by sa to isto tiez lubilo, ved 5krat :lol: aspon zaciatocne pismeno tej dotycnej :)
weirdo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nie, to by sa velmi rychlo identifikovalo. ak ta to upokoji, tak vedz, ze ty si priatela nepodviedla :lol:
doll Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 WEIRDO ak ta to upokoji, tak vedz, ze ty si priatela nepodviedlaSAKRA :lol: btw...co sa tyka erotickych snov, ja uz ani neviem co to je .... :)
game Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 L.E.G. von Trips, na srandičky to ťa je :) truhlík jeden :lol: btw. ja mám svoje sny ... a mám na to svojich fórumákov :) ;)
Recommended Posts