Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dnes som mala sex s nejakou blonďatou lesbou... v sne, hej :) Ja blondíny moc nemusím... ale pohoda, dobrá bola :lol:

Posted

hisham, to sa mi paci. nechces to blizsie rozviest ... ? :lol:

Posted

weirdo,

a čo ti povedať. Nikdy si nevidel lesbický sex??? :)

Inak fakt mi vadilo, že bola blondína. Taká peroxidka. Nie taká jemná blondínka, skôr taká vulgárna. Ozaj nechápem, prečo sa mi snívalo práve s takou :lol: :)

Posted

Hisham>v poho... mne sa raz snivalo ze ja som bol lesba a mal som sex s inou :lol: :): D ale inak to bol v poho sen... len ten zensky orgazmus nie a nie prist :)

Posted

mne sa raz snivalo ze ja som bol lesba a mal som sex s inou :) :) ;) ale inak to bol v poho sen...

keby sa ti snívalo že si bol gay a mal si sex s iným tak potom by to už tak v pohode asi nebolo

:lol:

Posted

chlapec by potom asi radšej zaspával na chrbte

Posted

HAHAHAHAHHAHAHah :-DDDD tak takto som sa dlho nezasmial... Hisham.. mas krasne sny!!

Posted

Hisham>v poho... mne sa raz snivalo ze ja som bol lesba a mal som sex s inou :lol: :): D ale inak to bol v poho sen... len ten zensky orgazmus nie a nie prist :)

kurnik, ike, keby sa dali kupovat sny, tak za tento dam aj gate ...

Posted

to hish

Inak fakt mi vadilo, že bola blondína. Taká peroxidka. Nie taká jemná blondínka, skôr taká vulgárna. Ozaj nechápem, prečo sa mi snívalo práve s takou

pretože to bola BIRRA

Posted

éé - BIRRA je vulgárna peroxidová blondína ?!

mne sa začal snívať nejaký erotický sen ... ale potom sa to nejako prerušilo a už sa mi snívali len hlúposti :lol:

Posted

ako už hisham napísala, má averziu voči blondínkam

a preto sa jej BIRRA-ino správanie zdalo vulgárne

ona vôbec nie je vulgárna, len ju vulgárne slová vzrušujú

dalo by sa tu hovoriť o akomsi fetišizme, ale to by bolo na dlho

Posted

:lol:

BIRRA ;) Na chate popíjame pifko a tam bolo na boku napísané birra... skoro som zomrela :)

tomassi: ona nerozprávala vulgárne... ona tak vyzerala. Taká Pamela... :)

Posted

ale potom sa to nejako prerušilo a už sa mi snívali len hlúposti

jj, pozname... zacalo to peknou plavovlaskou zozadu... a skoncilo to soferovanim hrdzaveho Ikarusu 280 :lol:

• 2 weeks later...
Posted

dnes ráno, asi preto, že som sa chcela konečne poriadne vyspať :lol: občas ma budil raňajší ruch, striedalo sa to so spánkom a snom . či snami s jedným človekom a vždy iba kúsok a vždy iné miesto ... hm :)

:)

Posted

Ktovie čo sa snívava Brontovi :)

Axel Wers

To by si sa čudoval, ja som mával erotické sny. Bolo to celkom fajn. Teraz už však považujem erotické sny za nočnú moru. :lol: A ani ich už vlastne nemávam...

Chcem sa vás spýtať, či sa vám niekto už priznal, že ste sa mu prisnili v erotickom sne. Mne sa už jedna priznala.

Posted

mne sa nepriznal nikto, ale ja som uz takto virtualne osukal par kamaratiek a potom sa na tom dobre bavili :lol:

Posted

Chcem sa vás spýtať, či sa vám niekto už priznal, že ste sa mu prisnili v erotickom sne.

Nespomínam si. Ale s mojou bývalou sa mi raz tak snívalo, bolo to celkom dobré :lol: :)
Posted

Chcem sa vás spýtať, či sa vám niekto už priznal, že ste sa mu prisnili v erotickom sne.

to ešte nie, no ja sa priznávam... teda, ak to považujem za vhodné... nebudem to hádam vravieť profesorovi v škole... :lol:

dnes sa mmi sníval krásny erotický sen, bol takmer živý... priznávam sa, že dostyčný bol fspák... len neviem kto, v tom sne o to jaksi nešlo.... :)

Posted

tak ako potom vies, ze to bol z fora?

Posted

tak to neviem, jednoducho to tak mam zafixovane... moznoze to v tom sne spomenul, ja fakt neviem...

Posted

priznávam sa, že dostyčný bol fspák... len neviem kto, v tom sne o to jaksi nešlo....

Zistíme to. Tak najprv by sme začali od administrátora... :lol:
Posted

ha-ha-ha! :lol: zas nech si administrátor nenahovára! :)

Posted

:lol: žeby sme šli o stupienok nižšie?

Posted

nuž chlapci, ja si ale vyberám! keď si spravíte ale malý súboj, porozmýšlam nad vami... :lol:

Posted

:lol: ja som sa pýtal z čistej zvedavosti, veď ja som ženatý a aj manželka ma prístup na toto fórum :)