Jump to content

Sniper

Recommended Posts

kosice boli tie fajn :)

dzejms bond :lol: :) ;) toho si pamatam aj z minula, hehe

a strasne som zvedava na toho americana, ze ako sa nauci dve slovenske pesnicky ;)

To, co som teraz videl, je nejake zvlastne. Pozru na dievca - postupujes. Bez toho, aby nieco zaspievala. :lol:

Ale, co som chcel napisat. V piatok som prvykrat videl na STV Moj najmilsi hit. Skoda, ze to bolo uz finale, pretoze tie dievcence spievali fantasticky. Ta Ivanka, ktora to vyhrala, sa vykonom naozaj velmi priblizila Marike Gombitovej.

Pozru na dievca - postupujes. Bez toho, aby nieco zaspievala.

To mi je tiež divné. Ale myslím, že pred oficiálnym konkurzom je ešte jeden, neoficiálny ... :lol:

a ta blondava katastrofa, to bol des

Spievala príšerne, ale stála by za :)

Ja som nemohol z tej Lučeničovej hlášky že máš v hrdle slavičí klokot. A ona sa pýta že či to je pochvala. A jeho okamžitá reakcia keď tam je to L tak áno.

:) :lol: :)

• 3 weeks later...

skoda ze dasa vypadla, nie je sice medzi mojimi favoritkami, ale skor ta druha sa mi nepaci co ju tipovali, alexandra ci tak nejak

chalanov som este nepocula spievat tak neviem povedat

včera som zistil, že aj Baťovka má v SuperStar3 svoje zastúpenie

a to práve už vyššie spomínanou Alexandrou,

takže lokapatriotizmus mi káže zdvihnúť tovarišskú vlajku s topánkou uprostred a zaveliť vpred

• 2 weeks later...

vcera som sa opozeral superstar ... ani neviem, co vsetko som videl. Kazdopadne, Vierka Berkyova s Mariah Carey ma uplne dostala a takisto Ivka Kovacova s Christinou Aguilera. Su to take skromne zlate decka a super spievaju .. drzim im palce.

Dobre sa na Vierku pozerá keď drží mikrofón akoby prvý krát v živote a potom taký vysoký tón vylúdi a ešte stále pri tom vyzerá ako keby o tom nevedela :lol: zlaté

• 8 months later...

Nooo ja uz som videl kopu reality show, a niektore som si aj naozaj oblubil, najma tie americke ktore naozaj stoja zato - uplne som zral SURVIVOR ("Kto prezije" alebo "Trosecnik") - to bola naozaj skvela Show, a velmi dobre sa to pozeralo ako ludia zvladaju prezit na ostrove takmer bez nicoho! Skoda ze uz to moc nebyva, lebo isto by som to velmi rad kukal Dalsiou z tych show co ma naozaj bavila bolo The Amazing Race - hlavne preto ze clovek sa nielen pritom uvolnil ale sa aj cosi naucil kedze vsetko to bolo o cestovani a k tomu ulohy zalozene na tradiciach alebo kulture roznych kutov sveta! Tieto dve reality show sa mi lubili najviac... :lol:

No a z tych slovenskych tak tie preve serie VyVolenych som pozeraval, to nebolo az take zle... ale napr. Big Brother ma vobec nikdy nijako nezaujal, a tiez CeleVriti Kemp, a podobne celebritoidne veci ma nikdy nezuajimali - naco nasilu vsade pchat celebrity??? :)

Na prime začnú vysielať show Moment of Truth

že vraj práva na slovensku už kúpila jojka. Presne show jojkárskeho typu.

kto nepozná, je to súťaž založená na tom, že súťažiaci je pripojený k detektoru lži, odpovie na pár otázok a potom v štúdiu vyberú niektoré z nich a pred svojou rodinou, aj celým svetom musí odpovedať na háklivé otázky. Stačí hovoriť pravdu.

Pochybujem ale, že v týchto končinách z toho dokážu spraviť to, čím je to v amerike.

tiez som to videl, a zdalo sa mi to hrane ... neviem si predstavit, ze zene zavolaju do studia jej prvu lasku, povie ze sa s nim vyspala aj ked je vydata, a ze ho doteraz lubi .. a jej manzel sa tomu bude prizerat a nakoniec ju vyobjima.

ja nad tym som rozmyslal..niektore vyzerali uplne ako hrane..ale zase po dalsich sa muzovi do objimania moc nechcelo :lol:

Survivor, bol skutočne dobrý

to sa dalo pozerať

aj The Amazing Race sa mi ľúbi

je to asi kvôli tomu, že v týchto RS záleží na každého schopnostiach a nie je odsúdený na sympatie divákov

• 2 weeks later...

Fakt? No to som nikdy nepostrehol, ale ani sa nedivim ked niektore preklady su fakt "genialne" ... by ma ani nenapadlo ze Úžasné dobrodružstvo je v podstate Amazing Race ... vzdy som miloval slovenske "preklady" z originalov, ktore v podstate vobec neboli prekladom alebo ani len nevystihovali nazov!

tento názov zmietol aj mňa

ale slovenské preklady filmov vychádzajú z češtiny, takže sa treba sťažovať na nich

my sa na nich len priživujeme

No ano, slovenske preklady vychadzaju vacsinou z cestiny, ale aj tam byvaju niekedy riadne odlisne vynimky

Nooo a cesky preklad Amazing Race znel "Podivuhodny zavod" co je v podstate doslovny preklad a ked som to videl napisane niekde ze Reality Show Podivuhodny zavod hned ma napadlo ... no ale toto slovenske "Úžasné dobrodružstvo" - no to by ma vobec nenapadalo ze to je ono keby nepovies hh

• 3 weeks later...