Jump to content

Po akej dobe chodenia začať so sexom?

Recommended Posts

Posted

A ryan ja nemam 16-17 :lol: Ale tak prisiel som na to, ze asi to prilis prehanam s tym svetom snov...

Viem, koľko maš rokov, nie som slepy. Iba vravim, že ja som zažival podobne stavy v 16-tich.

• 4 months later...
Posted

Prvy Sex v novom vztahu je vysledkom miery iskrenia, vzrusenia.

...

Ak su jedinci na prvom rande do seba zamotani, a ocitnu sa nebodaj v sukromi, tak ten prvy bonus v zacinajucom vztahu moze vyzerat aj ako tykacka organov :lol: Ak su obaja zreli natolko, ze si stihnu uvedomit, ano, pisem stihnu ze hodnota toho druheho je merana podla daleko obsiahlejsich charakterovych vlastnosti, tak je to ..ehm..sanca na uspech.

Hrozne mi vadi, ked chalan povie na babu po prvej postelovej, ze tak to je riadne lahka deva toto. Kdezto mlademu unika fakt, ze omnoho tahsie a vlastne aj to cele mat niekoho je alfa & omega zladenia povah. Cize tu by som naozaj neharala Romea na plazi, ze dostal som ju. Dost pomylene ( nejak som s rozpisala :) )

..

Sex po nejakej dobe a napatom iskreni, kde uz mozno aj poziarnici tlacia na pilu, ze nestihaju hasit za nas tu vasen, je neskutocne pekny. Nehovoriac o tom, ze obaja su detailne preskumani, urcite vedia co komu robi dobre, bozky urcite napovedali o vasni a poznanie nazorov ergo vnutra druhej strany este viac stimuluje chtic. Tak take vychutnanie je masaker. Ciselne to nebudem pausalizovat, je to individualne, zalezi na rychlosti prenosu dat a straveni :)

.

Vsetko je dnes dovolene, zalezi si "normalne" vybrat, a to je kamen urazu...

Posted

poznanie nazorov druhej strany ze stimuluje chtic? :lol: zaujimave.

Posted

poznanie nazorov druhej strany ze stimuluje chtic? :lol: zaujimave.

Si nevedel ? :)

Zatial co v prom pripade nevedno co znamena ked ti baba hovori o krasnej oblohe, hviezdach, a pritom sa pozera na kuchynsku linku v zapale vasni atd atd...

...

Kdez to Ten druhy pripad preskumanych uz vie, ze baba chce sex na kuchynskej linke, easy, pizy :)

..

Ale samozrejme som dala priklad ktory si mozes umocnot podla potreby, ze jo ;)

.

Niekoho vzrusuje ak pozna co ma ten druhy v hlave, ake slusne hodnoty / ake prasacinky

Ratio can be sexy too ;) oj jo joooj ;)

• 2 weeks later...
Posted

Zatial co v prom pripade nevedno co znamena ked ti baba hovori o krasnej oblohe, hviezdach, a pritom sa pozera na kuchynsku linku v zapale vasni atd atd...

...

Kdez to Ten druhy pripad preskumanych uz vie, ze baba chce sex na kuchynskej linke, easy, pizy :lol:

..

...a treti pripad vie, ze baba chce sex na novej kuchynskej linke, ktora by nahradila tu stavajucu :)
  • 6 years later...
Posted

Zoznámil som sa so ženou, ktorá........ sex až po svadbe!

Takmer som skamenel. A to som si myslel, že tento rok už ma skutočne nič nemôže dostať.

• Upvote 1
Posted

..zahod ju do kosa...to bude masaker...

Mam znameho, ktoreho kamos na takuto nadabil tiez. A tymto vyrokom to iba zacina :D

Posted

Nejdem sa ženiť. Ja len nechápem, prečo tento idiotský rok mám takú smolu na ženy? Jedna nechce deti, druhá má až tri a to každé s iným, tretia od straty muža sa nevie rozhodnúť ani po rokoch, štvrtá stále čosi spomína o Ježišovi... do kolekcie mi chýba už len rande s transkou a keďže do konca roka sú ešte vyše dva mesiace, tak dávam tomu vysokú pravdepodobnosť! Nezadaná, slobodná, bezdetná, vo vhodnom veku, túžiaca si založiť rodinu je fakt vzácny artikel (doll týmto nenarážam na teba, ale momentálne si fakt jediná čo takú poznám :zubiska: sorry).

• Upvote 1
Posted

Jedna nechce deti,

To kde take predavaju? Neviem zohnať.

Posted

skus inu vekovu kategoriu :),  po 40 uz len vzacne najdes taku co by este chcela deti,  a pred 30 najdes plno co pripustaju nejake deti ale niekedy v dalekej buducnosti

Posted

Ale no...

Zas odtial - potial.

Posted

Ja len nechápem, prečo tento idiotský rok mám takú smolu na ženy? Jedna nechce deti, druhá má až tri a to každé s iným, tretia od straty muža sa nevie rozhodnúť ani po rokoch, štvrtá stále čosi spomína o Ježišovi... do kolekcie mi chýba už len rande s transkou a keďže do konca roka sú ešte vyše dva mesiace, tak dávam tomu vysokú pravdepodobnosť! Nezadaná, slobodná, bezdetná, vo vhodnom veku, túžiaca si založiť rodinu je fakt vzácny artikel 

neboj nič, bude /údajne/ lepšie :zubiska: blíži sa rok opice, a astrológovia už teraz predpovedajú vééľké veci :thumbsup:

Číňania vo všeobecnosti považujú rok Opice za šťastný. V čínskom kalendári pripadá jeho oslava na 22. január 2016. Rok Opice prinesie podľa Chinesehoroscope2016.com veľa otvorenosti, inovácií, tolerancie a mimoriadne pozitívnu zmenu. Astrálne impulzy už teraz veštia pokrok v mnohých oblastiach. Aj do milostného života zafúka vietor zmien. Nech je vaša aktuálna vzťahová situácia akákoľvek, očakávajte lepšie časy. Tí, ktorí sú osamelí, by sa nemali uzatvárať a mali vyjsť z ulity, hľadať napríklad na sociálnych sieťach a dôverovať vlastným pocitom, pretože sa stretnú so svojou spriaznenou dušou. Pre tých, ktorí už pár vytvorili, platí, že ich puto ešte viac zosilnie. Tento rok bude priať sobášom a plodeniu detí!    http://www.topky.sk/cl/13/1505827/Cinski-astrologovia-slubuju-velke-zmeny--Mimoriadne-stastie-prichadza-len-raz-za-60-rokov-

takže 22/01/16 uveď fejsbúky + pokecy + ostatné voloviny do stavu najvyššej bojovej pohotovosti, a ona sa tam už nejaká opica pre teba určite nájde :P

keď to napísali na tupkách, tak to určite musí vyjsť :thumbsup:

Posted

To kde take predavaju? Neviem zohnať.

No to musíš skúsiť takú, ktorá už má aspoň dve decká na krku. Také väčšinou už nechcú :D

• 4 weeks later...
Posted

po rokoch skusenosti (t.j. moja neschopnost a neochota a nechut zoznamovat sa, ak nie som v spolocenskej nalade) by som uz teraz povedal, ze na prvom "rande"

Posted

po rokoch skusenosti (t.j. moja neschopnost a neochota a nechut zoznamovat sa, ak nie som v spolocenskej nalade) by som uz teraz povedal, ze na prvom "rande"

Co si taky chlap mysli o zene, ktora mu "da" na prvom stretku? :) Cisto vseobecne, nazor chlapa. Ci to nejak riesia... alebo to iba my zeny...

Posted

to je samozrejme individualne a v tomto pripade sa neda generalizovat. zalezi aj od toho, co povazujeme za "prve stretko". ludia sa mozu roky obchadzat, nerozpravat sa, ale zaroven vnimat jeden druheho a potom pri nejake prvej prilezitosti skoncit v posteli.

Ale tiez sa mozu spoznat niekde vonku, prekecat cely vecer a skoncit tak isto.

osobne si myslim, ze vacsina ludi sa da na zaklade dlhsieho rozhovoru a inych vonkajsich znakov a ukazovatelov celkom presne odhadnut.

• Upvote 1
Posted
osobne si myslim, ze vacsina ludi sa da na zaklade dlhsieho rozhovoru a inych vonkajsich znakov a ukazovatelov celkom presne odhadnut.

niekedy sa samozrejme môže človek mýliť, ale hlavne už v istom veku, myslím tým nie postpubertálny rozum, je možné skutočne človeka odhadnúť.

ten spôsob: spoznať sa niekde vonku, prekecať celý večer a začať vzťah v posteli je častejšie začiatkom dlhoročných partnerstiev a manželstiev, než by sa zdalo.

viem to.

nejaký recept na to, kedy začať, neexistuje. záleží od tých dvoch, nakoľko sú to zrelí ľudia, čo chcú, nakoľko im záleží na okolkoch a nakoľko riešia, aby pôsobili dobre. ale musia obaja. jeden nestačí.

• Upvote 1
Posted

Ja neviem ako vy, ale ja ked chodim hodinu, mam chut si lahnut :)

• Upvote 1
Posted

Co si taky chlap mysli o zene, ktora mu "da" na prvom stretku? :) Cisto vseobecne, nazor chlapa. Ci to nejak riesia... alebo to iba my zeny...

drámu by som z toho nerobil :P

Posted

drámu by som z toho nerobil :P

Vsak ja nerobim :P

To ma len tak napadlo, po tom co cizy napisal, ze mozno to viacere zeny napadne. Preco som sa ja prave opytala, vysvetlit neviem :D

Posted

doll,

pretože to skutočne viaceré ženy napadne ... keď nie všetky :)

... možno ten moment, keď to žena práve nebude riešiť, nikdy nenastane, možno nastane, keď natrafí na toho správneho muža ... to sa tiež odhadnúť nedá. :)

Posted

Co si taky chlap mysli o zene, ktora mu "da" na prvom stretku? :)

Mozes si byt ista, ze je to uplne posledne co chlapovi viri v hlave.