lopata555 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Viem zle som to nazval lebo pokrytectvo je v podstate dačo iné, a čo už dnešná doba je taká aká je. :lol:
Ryan Giggs Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hneď mi bolo divne, čo za vyraz si použil. Pokrytec by som bol vtedy, keby som tie dievčata presviedčal, že mi ide o vzťah, vyspal sa s nimi a potom ich odkopol. Ja som priamy človek, a vždy ak mam o nejaku zaujem, ihneď jej vyjasnim, že je to fyzicka zaležitosť a nič viac. Ver alebo nie, ale aj ja si ženy važim, mam určitu mieru svedomia a nikdy by som žiadnej neklamal v tom, že mi ide o viac ako som ochotny a schopny dať. Hoci som už relativne stary chren, nemam (zatiaľ) potrebu pušťať sa do niečoho viac. Takto mi to vyhovuje.
lopata555 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To verím asi si nestretol ešte takú s ktorou by sa ty podlomili kolená. Dnešná doba je už veru taká ale je to kvôli tomu lebo je aj uponahlaná človek nemá na nič čas. A keď už má čas chce si užiť. Inak buď stále taký neklam, a ja si ženy tiež vážim.
doll Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ...evidentne sa tu da rozlisit kto je aka vekova kategoria ... :lol: sorry, ale naivne reci o "moj/a jediny/a", milovanie az po niekolkych mesiacoch pripadne dobe ked si budeme vyhovovat aj po inej stranke ;) ... pardon... ale ked budete trocha skusenejsi, tak sa na tych vlastnych nazoroch len smiat budete :) nikdy som necakala..ked som to chcela, a chcela to aj opacna strana, tak som sa nebranila...a bolo to uzasne...ked sa vztah potom rozpadol, nebolo to kvoli tomu, ze sme zacali tak skoro so sexom... skoncilo by to asi tak ci tak, takto sme si aspon dlhsie uzivali :) co sa tyka mojho sucasneho vztahu...nevrhli sme sa na seba po prvych dnoch....ale strasne sme to chceli...na to hadam nikdy nezabudnem ako sme sa v aute "branili" ale zaroven brut drazdili... jednoducho to ze zrazu zenu dostanes este neznamena ze uz nemas o co bojovat...je to na partneroch ake si to urobia, ako sa budu snazit, ci to bude iba o sexe, alebo o tom vsetkom krasnom, prijemnom.. vcera som mala so svojim zlatinom 8 mesiacov, a pripadam si stale ako zamilovana teenka.. stale je tam to steklenie, napatie...je to len o dvoch ludoch, ake si to urobia, take to budu mat... to ked si predstavim 15-18 rocnych, ako sa snazia byt "dospeli"...hmm, neviem ;)
Jovzin Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hmm no ja neviem ja som proste vzdy chcel mat vazny vztah a ne len nejaky 3-4 mesacny vztah. Ako dobre mozno som este trosku stara skola, teda aspon moje nazory su asi take, ale tak ja sa aj rad viem prisposobovat takze asi tak. No a co sa tyka toho sexu ako je to fakt ozaj individualna vec kazdeho, ja mam na to nazor aky som napisal par riadkov vyssie. Mozno sa casom zmeni to uvidim, zatial mam taky nazor. Proste mozno Vam pripadam ako nejaky nedorasteny teenak, ale vazne ja som vzdy hladal zensku, s ktorou mozem mat ozaj pekny, dlhy vztah atd... Ale casi sa menia a ja s nimi... A musim sa priznat, ze zacinam premyslat nad hmm ako to nazvat :lol: balenim jednej holky za druhou, cize vztah na 3 mesiace poriadne si ho uzit a hop do druheho... Vsak doteraz som si to odopieral, tak preco nezacat konecne zit ten konzumny sposob zivota, musim sa priznat riadne ma to taha a asi to nakoniec aj tak skonci so mnou... hmmm prave vtedy ked zacinam pouzivat racio :) no LOLEC
valcik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A musim sa priznat, ze zacinam premyslat nad hmm ako to nazvat :lol: balenim jednej holky za druhou.. nazvi to napríkad výrazná promiskuita. a ešte to premysli. :-)
Darkman Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hmm no ja neviem ja som proste vzdy chcel mat vazny vztah a ne len nejaky 3-4 mesacny vztah.To ze je vztah len na 3-4 mesiace povacsinou zistis az po 3-4 mesiacoch, ked sa ten vztah rozpadne :lol: Takze ak cakas ze ti nejaky idealny vztah, na ktorom bude velkymi cervenymi pismenami napisane "Jouzinov vazny vztah na x rokov", padne z neba tak ta nechcem sklamat...ale asi sa este nacakas. Vztah treba budovat, a na zaciatku nevies ako dlho bude trvat.
pralinka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no neviem jouzin, ale po par prispevkoch, budes rad, ked si najdes tu jednu :lol: nie ze striedat kazdy tyzden
Nokia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 vsak ho nechajte, pomalicky sa zacina dostavat do reality.....veeeeelmi pomalicky :lol: 1
Jovzin Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 heh no jo mozno sa dostavam do reality.A darkman neboj a viem, ze vztah treba budovat vsak to je logicke...
Ryan Giggs Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Proste mozno Vam pripadam ako nejaky nedorasteny teenak, ale vazne ja som vzdy hladal zensku, s ktorou mozem mat ozaj pekny, dlhy vztah atd... Ale casi sa menia a ja s nimi... A musim sa priznat, ze zacinam premyslat nad hmm ako to nazvat :lol: balenim jednej holky za druhou, cize vztah na 3 mesiace poriadne si ho uzit a hop do druheho...Z toho si nič nerob. Keď som mal 16-17, bol som tiež taky naivny, myslel som si že si najdem jednu ženu na cely život. No po 10-tich rokoch je to uplne opačne, ako som planoval. no neviem jouzin, ale po par prispevkoch, budes rad, ked si najdes tu jednu biggrin.gif nie ze striedat kazdy tyzdenS tymto nemôžem suhlasiť. Tajomstvo "uspechu" spočiva v tom, byť v spravny čas na spravnom mieste. A to sa da aj viackrat ako každy tyždeň. :)
lopata555 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 no neviem jouzin, ale po par prispevkoch, budes rad, ked si najdes tu jednu :lol: nie ze striedat kazdy tyzden to vôbec nemôžeš vedieť...................
Nokia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 nic v zlom ale u Jouzina to je evidentne :lol: su ludia co to vedia a ti co nie...
lopata555 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No možno Jouzin bude mať štastie a spozná tu pravú. A možno aj v blízkej budúcnosti . Jouzin želám veľa šťastia.
pralinka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 s Nokiom sme sa vyjadrovali k tomu co Jouzin chcel zacat realizovat, a to striedanie slecien po kazdom mesiaci inu.... nie ci stretne v zivote dajaku svoju pravu, .. :lol:
lopata555 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 DDD................... no to hej ale neviem či človek z jeho povahou také dačo dokáže. Nie že by to nedokázal ale nemá na to povahu.
lopata555 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 zato odvaha mu nechýba :) Ale sa mu nečudujem ani :lol: :)
Ryan Giggs Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nema na to v prvom rade skusenosti.Praveže v tomto pripade ich veľmi netreba. Odvaha je dôležita a nenechať sa odradiť po prvom odmietnuti.
Jovzin Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Odvaha mi nikdy nechybala... :) Skusenosti su nepodstatne v tomto smere, proste bud to klapne s objektom zaujmu alebo nie...A hmmm nemozeme rozoberat niekoho ineho... ? Ci ja som Vas oblubeny clovek na fore ??? :) A ryan ja nemam 16-17 :lol: Ale tak prisiel som na to, ze asi to prilis prehanam s tym svetom snov... Mal by som zacat zit este viac v realite a ne stala snivat ;)
Aikaterine Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jouzinjasne, že si náš obľúbenýalebo aspoň vďačný objekt :lol:
game Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jouzin,nemôžeme rozoberať nikoho iného, momentálne :lol: tvoje otázky zburcovali a prebrali z erotickej letargie fórum, dospievaj pekne pomaly, odpovieme na všetko ... trochu mi to pripomenulo obdobie snov aborigénov ... to sú teda asociácie .... takže keď sa pýtaš, ľudia majú snahu ti odpovedať, a aj keď je to občas "škádlivé", myslené je to úprimne ... :)
Recommended Posts